https://www.dumlatek.cz/navody-a-inspirace/barevna/?srsltid=AfmBOopgM1wafHULiVW65swbdpJVSRW4h8CpzHgEHBlHtK0YRSoHwCbr
Jinak hodně se všude rozlišují jen 4 typy, jarní, letní, podzimní a zimní, na mě to ale třeba vůbec nesedí.
https://www.dumlatek.cz/navody-a-inspirace/barevna/?srsltid=AfmBOopgM1wafHULiVW65swbdpJVSRW4h8CpzHgEHBlHtK0YRSoHwCbr
Jinak hodně se všude rozlišují jen 4 typy, jarní, letní, podzimní a zimní, na mě to ale třeba vůbec nesedí.
Buggyra:Netuším, jaký jsem typ 😂 Nikdo to se mnou neprobíral.
To poznáte sama v zrcadle. 😉
bambule:Myslíte tu masážní pistoli? Jestli jo tak ta je skvělá, mazel si s ní za tři měsíce vyléčil tenisový loket. Mě s tím občas projede ty moje křupavá záda.
Jj, jsem tím nadšená, jak to pomáhá. Doporučila mně to kamarádka, které ani ta rázová vlna nepomohla. Dostala jsem po novém roce od zaměstnavatele 6 tisíc příspěvek, dostávají to všichni zaměstnanci u nás, tak jsem si nadělila takový povánoční dárek. 😊
Vahine:Tak to je senzační věcička Sarah👍 myslím, že si to budu přát od Ježíška. Ten zánět ostruhy se rád vrací, záda bolí furt že jo, takže děkuju za tip 👏 který nástavec používáte na patu, prosím?
Ono to zdraví obecně souvisí s venčením moc 😉
Používám tento. Vyzkoušela jsem všechny a toto mně vyhovuje nejvíc.
Vahine:Děkuju, co Vaše nožka, zabrala konzervativní léčba?
Určitě je to lepší, ale musím teď pomalu zatěžovat, protože víc než půl roku jsem nebyla na žádné túře, takže když teď ujdu naráz cca 6 km, je to znát. Hodně mně pomáhá masáž tím přístrojem GymBeam, jak jsem tady uváděla asi před měsícem. Myslím, že ta rázová vlna ani nebude potřeba. 😊
Vahine:Jenom nápad. Když mi po stehách rupnul prst, pomohly “mašličky” z náplasti a obden opatrně sundat, vyčistit a znovu a ochranu na to. Já vím, pes furt po noze šmajdá, ale přes noc třeba by to hojení podpořilo? Je to blbost?
Chudák, to bolí hodně 🌷
Nevenčím, ležím s horečkama….🤕 páneček to fláká, ale jsem ráda, že mám zastání 🙏
Přeju brzký uzdravení. 🍀 Pořádně to vyležte, prý řádí jakési zápaly plic.
U nás byl rozříznutý polštářek 2x, pokaždé děsně krve, ale nešilo se nikdy, jak píše janaa.
Buggyra:Pro mě je ta kosmetika španělská vesnice, ale krásně se to poslouchá a i na to kouká, když to někdo umí používat 🙂
Jsem hodně světlý typ, takže bez líčení prostě nevylezu. Zkusila jsem to jednou, myslela jsem si, že už tak pozdě večer nikoho nepotkám, a pak se ve firmě říkalo, že jsem nějak hodně moc nemocná. 😄
lesnizinka:Já se omlouvám, nemusím ani jedno z těchto jmen a jejich celá škála, které radši jmenovat nebudu, abych někoho neurazila…nikdo přece za svoje jméno nemůžem😉leda ho omlátit o hlavu rodičům😉
Sarah, přišla jste mi do rány, zapomněla jsem vám napsat. Ten makeup, co jste mi poradila je super, žádné pupínky😉 ale to už vím, že po korejské kosmetice(na rozdíl od evropské) nemám. Jen ta barva není úplně OK, je taková…do šeda bych to nazvala, chybí tam ta žlutá a červená složka…prostě to není na evropské ksichty😉 Byla jsem o víkendu v Praze v prodejně a nechala jsem si ukázat vzorky všech barev. I prodavačka mi říkala, že vybrat je tam těžké. Koupila jsem si ještě vzorek č.27, ten je snad nejblíž, ale zase světlejší, tak tam stejně přimíchávám tu 23. Ale to mám u hodně makeupů, vlastně u většiny, že barvy míchám. Jde i o roční období, že áno. To vám píšu jen pro info, jak se věci mají s těma barvama😜
Ano, taky mně přijde do šeda, na zimu mně to nevadí, ale v létě bych ji určitě nenosila. A neukazovala vám i č. 25? Právě uvažuju, že bych potřebovala něco mezi 23 a 27. 🤔
Bobca:Máš tam lajky od všech,co to shlédly..jenže ty to nevíš🙂🙂je to super..příště vypni zvuk telky,ať slyšíme jestli i mňouká..Je tam slyšet i Toma…
To mzpůsobil otec,že chtěl to"nejškaredější jméno n asvětě"..a mama to říkala o svém jméně celý život,tak musela..Chtěla Vlaďku…Tak mě obzvlášť n astáří vůbec neoslovovala..Když jsem se jí ptala asi v 50(to už jsem u ní bydlela..)proč mě nemá ráda,tak mi řekla,že protože jsem Božena…
Vždyť Boženka je tak hezký jméno, lepší než Vlaďka. Omlouvám se Vlaďkám. 🙂
kometa:Va by mi, kdyby někdo chtěl vidět, jak to polykám já…brrr!
Mně by nikdo ani neviděl. Můžu tatarák, nevadí mi chobotnice ani smažení červi, určitě bych dala šneky a ústřice, ale střeva ne!
Já nic z toho. Jak by to šlo do krku, tak by to letělo ven. Ale na druhou stranu mně zas nedělá problém cokoliv po komkoliv uklidit, což třeba moji chlapi nezvládali a nezvládají ani jeden, ani loužičku po štěněti. 😄
Zrzavci:Já vím, jak to Doron myslí a nejni to jen polštářek asi.??? Já bych taky neměla radost z toho, kdyby se mi psi takhle zachovali, vedu je k tomu, že se neloví. /,něco jinýho je asi pes lovecky vedený/, byla bych z toho taky rozhozená.
No jenže smečka je smečka.
Mně pes venku kočky ignoroval. Dokud ho jedna nenapadla a málem mu nevyškrábala oči, měl tehdy jejich okolí celé dodrápané, uši taky. Od té doby je kočka nepřítel číslo jedna. Pro starší fenu je kočka prostě kořist odjakživa, mladší na ni jen štěká. Pokud kočka vleze k nám na zahradu a jsou tam všichni a nejsem tam já, tak smůla, nepřežije, pokud nestihne utéct na strom. Pokud se přichomýtnu, tak ji jsem schopna zachránit. Jo, smečka je smečka a navíc ten loveckej pud.
To budou určitě light granule. Na ty bych se vykašlala, po těch kocour nezhubne.
Anonymní:Ty mořské plody se uvádí u Carnilove Salmon, vybavila se mi ta čokoláda 🙂 Proč řeším změnu? To je taky to nad čím lamentuji už dlouho. Je lepší držet se jedné značky dlouhodobě nebo to hafanovi střídat pro pestrost? Na jak dlouho vám vydrží kilo lososů?
Tu pestrost právě zajistíte čerstvým krmením a nebudete muset pořád vymejšlet, který granule zase koupit, aby psovi chutnalo. Když koupíte kilo lososa, tak si krmnou směs můžete nabalíčkovat dopředu a zamrazit a hlavně budete vědět, co v tom krmení máte.
janaa:Na vaší zahradě? Pak to není průser. Naše holky by na zahradě taky zahrdlily každou kočku,co by sem zabloudila.
Myslím, že Doron myslela, že ten poraněný polštářek je průser, když to furt krvácí. 🤔
Já bych kočku na zahradě taky nezachránila, pokud bych nebyla přímo u toho a to bych se ještě musela hodně snažit. 🙂
Mi:Možná to ani není barvou,ale příbuzenskou plemenitbou.
Tak možný je, že příbuzenská tam byla právě k docílení té barvy, ale to nevylučuje, že s barvou se pojí zdravotní problémy, u dalmatinů bílá nese slepotu a hluchotu.
Mi:Zdravím. Jste někdo očkovaný proti klíšťové encefalitidě? Byla nějaká reakce? Kdysi dávno, hned když se vakcína objevila, jsem nechala očkovat syny a u staršího po 14 dnech vypukla alergie kterou má dodnes. Asi je teď už jiná vakcína,nevím,ale i tak by mě zajímaly následky.
Jsem očkovaná, děti (dnes 37, 35 a 24 let) jsem v dětství taky nechávala očkovat, žádnou reakci jsme ani jeden neměli.
Zrzavci:Nechtěl domů
Jo, přesně takhle to bylo. 😂 Ty fotky přesně vystihují, jak nabere tempo a já ho stačím takhle fotit jen zezadu, jak už nemůžu.
Nějaký fotky ze včerejšího venčení s Dragoušem. Nechtěl domů, tak jsme běhali po loukách 2 hodiny, zřejmě v okolí hárá nějaká fenka. 🙂
Ph:esi si někdo myslí, že stačí granule a pes bude do 12 let poskakovat, tak to být nemůže
podle me - muze. Kolik 90 % ? psu neni nijak zatizene, jen si tak bez namahy zije. A pes je nastaveny, aby vyzil a prosperoval z mala…
Popravdě vždycky koukám jak péro z gauče, co všechno jsou schopni psi uvázaní někde na řetězu a žijící často bez jakékoliv stravy a vody přežít. Po vysvobození na zveřejněných fotkách ti psi pak vypadají často jak chodící kostry, strašný.
Někde jsem slyšela, že vstřebávání kolagenu napomáhá současné podávání vitamínu C. 🤔