Jak chcete zajistit, aby autor - majitel vlákna - mazal opravdu jen příspěvky s původním tématem nesouvisející? A nemazal všechny jemu nevyhovující příspěvky, nebo příspěvky od jemu nevyhovujících lidí?
Jak chcete zajistit, aby autor - majitel vlákna - mazal opravdu jen příspěvky s původním tématem nesouvisející? A nemazal všechny jemu nevyhovující příspěvky, nebo příspěvky od jemu nevyhovujících lidí?
Můžu se zeptat, proč smazání profilu? Jaký to má význam? Přece stačí sem přestat chodit…. Nebo je to protestní gesto?
Naprosto souhlasím, hmn!
Strašné…
To přijde brzy…
Anet, já se budu opakovat, ale musím znovu - máte nádherného psa!!!
Rapoťačko, je mi líto, že máte takovou zkušenost. Já mám z pohotovosti jinou…
K vašim obtížím - jste z Brna nebo okolí? Nevedu to v patrnosti, tak nevím. Kdyby ano, tak ve FN Brno je ortopedická ambulance, kde berou bez objednání. Potřebujete ale doporučení PL, bez něj to asi nepůjde. I když, třeba ano, nejlepší je si tam zavolat a zeptat se. Telefonní číslo je na webu FN Brno.
Čtu tady v různých vláknech ty hrůzostrašné historky o lékařích a vůbec o zdravotnictví, a musím říct, že mám zkušenosti jiné. Nevím, čím to je a je mi líto, že řada z vás má špatné zkušenosti.
Vám všem, kteří řešíte nějaký zdravotní problém, přeji hodně sil a brzké uzdravení.
Klid. Já jsem se tomu překlepu taky zasmála.
Zajímavé, že tady jste si, Dájo, chyby všimla. Ale ve svých textech je velkoryse přehlížíte… 🙂🙂
Nezlobte se na mě, ale na pohotovost s dlouhodobou bolestí a obtížemi?
Pohotovost je určena pro akutní případy. Pak ti, co opravdu potřebují akutní pomoc, čekají hodiny na ošetření a zdravotníci lítají jak hadr na holi.
Neuvěřitelné! Smekám a gratuluji!
Přeji vám, ať vás bolesti brzy opustí. Držte se!
Chápu. Ale netřeba se pastevce bát a asijské pastevce démonizovat. Nemyslím to na vás, ale obecně. Taky jsme do toho skočili, a to v době, kdy zdaleka nebylo dostupných tolik informací jako dnes. Do té doby jsme měli zkušenosti s boxerem (mamčini rodiče ho měli a umřel než jsem se narodila), NO, středním kníračem a samojedem. Výběr pestrý…
Semirah ale psy má, i když ne zatím pastevce. Není nedotčená kynologií.
Než jsme si, tedy než si mamka pořídila druhou kavkazanku, byla v hledáčku i šarplaninka. Takže vaši volbu těchto dvou plemen chápu.
Na co reagujete, prosím?
Není zač. My jsme si takhle nechali určit neobvyklou bedlu. Byla jedlá, ale už si zas nepamatuji její název. Syn ho má v mailu…
Opatrnosti není nikdy dost.
Nějak není vidět, že na lomu růžoví… Jestli chcete mít jistotu, pošlete fotky mailem do mykologické poradny do Brna.
Sarah, to už je snad pronásledování…
Prosím, nenechte se tou osobou vyštvat, neudělejte jí svým odchodem radost.
Edit: nechodím zdaleka do všech aktivních vláken, takže nevím, co jste poslední dny řešila.