Kompetentním lidem na městech a obcích je to jedno. Rozhodují peníze a proto se seče až když jsou osiny vypadané nebo vypadávající, protože častější pokos by byl dražší. A ještě to zdůvodní tím, vyšší tráva znamená lepší udržení vody v půdě. A ničení nežádoucích rostlin pomocí chemie? Rovněž drahé, takže bez šance.
Na svém si to člověk pořeší, ale na a obecním to je a bude problém.
Odpověď na příspěvek uživatele Andy z 21.06.2024, 10:34:16
Dobrý, napřed napíšete, že potřebujete seznámit jorkšírku s labradorem a teď z vás vypadne, že s labradorkou. To je podstatný rozdíl! Dvě feny není totéž jako fena a pes. A ještě labradorka po některých psech vyjíždí. Po psech nebo po fenách, nebo po obojím pohlaví?
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 17.06.2024, 17:17:19
Mně to připadá jako kloš jelení. Létá, a když přistane na vhodném hostiteli, tak odhodí křídla a pohybuje se už jenom lezením. Je velmi rychlý a špatně se na psovi chytá.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 13.06.2024, 08:38:20
Máte úplně normální štěně. Tohle raplování dělá občas snad každé. Vyplatí se vydržet. Naše současná chodka byla taky často na zabití, ale všechno to přešlo. Chce to klid a trpělivost a neanalyzovat pořád štěně.
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 13.06.2024, 08:54:13
To ne. Je to podiv nad tím, že někdo objevil Ameriku. Tedy to, že při pouštění psa na volno musí být spolehlivé přivolání, aby ho bylo možné zastavit a ovládat.
Druhá kavkazanka si taky zahrabávala slepice. Dvakrát, když se k nám zatoulaly od sousedů. Když byly objeveny, tak skoro tekly, takže byly zlikvidovány. A jednou zahrabala kočku do květinového rabátka. Dokonce tam tlamou vrátila i květiny, které při dělání díry vyhrabala. Kočce koukalo jen trochu ucho, část hlavy a jedna tlapka. Kavkazanka se s tím nemazala.
Mně pořád připadá ten ER jako normální přivolání. Nevím proč bych měla psovi motat hlavu dalším povelem, jehož účel a použití je stejné jako přivolání.
Odpověď na příspěvek uživatele Arbora z 11.06.2024, 08:16:15
Podle toho v jaké hlíně a jaké je počasí. Většinou kost v hlíně oslizne a když ji po pár dnech pes vyhrabe, je nechutná, navinulá (pro nás, psovi chutná).
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 09.06.2024, 17:28:52
Jídelní lístek z roku 1965 samozřejmě ne, to jsem nebyla na světě. Z cigaret znám jen startky, a to jen od vidění. A v automatu Koruna jsem nikdy nebyla. To ostatní znám. Tu hliníkovou krabici na jídlo máme.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 07.06.2024, 18:30:24
Všimněte si, že já jsem vůbec nic nepsala o Putinovi. To vy. Reaguji výhradně na druhou světovou válku a na váš povzdech, že se neoslavují hrdinové od Stalingradu. A protože je bývalý Stalingrad v Rusku, píšu o Rusku. Kdybych vám napsala, abyste jel slavit do Sovětského Svazu, nebudete mít kam jet a zase by se vám to nelíbilo.
Čtyřicet let se u nás oslavovali jako osvoboditelé Rusi, tedy SSSR a význam spojenců na osvobození části naší vlasti a především na osvobození části Evropy, se snažili komunisti bagatelizovat až to došlo tak daleko, že se o podílu spojenců nesmělo psát, učit ani zmiňovat.
Nikdo neupírá SSSR, že nás osvobodili, že měli velký podíl na porážce Němců, ale u nás si ten vděk a úctu pokazili tím, co u nás prováděli po válce a v osmašedesátém. To zapomenout nejde. A je to velmi varující.