Nikčo, vy se máte, že máte takové dny zdraví v práci, to je paráda! Musím se dokopat k tomu vete…eee doktorovi na prevenci, tedy dokopat toho doktora, aby si mě pozval na prevenci. Věříte, že já ještě v dospělém životě u tohodle doktora na preventivní prohlídce nebyla? Jen když jsem dělala komplet krve koni, tak jsem si řekla, že je to zajímavé, a že chci vidět rozbory i u sebe…
Vypadá to, že bych dneska mohla stihnout po józe odvolit, prýže otevřeno do deseti večer. Tak to je fajn, jen nesmím zapomenout. Ehm, lístky mám samozřejmě doma, tralala. Tak si je holt vyzvednu v místnosti a nebo domů zaběhnu… to jsem šikovná.
Já měla tenkrát při rozboru cukr někde na horní hranici a gynekolog (! - obvodní je totiž k ničemu…) mě upozornil, že si mám dávat pozor na stravování, aby mi to nevyskočilo na cukrovku, že tam potenciál i při rodinné anamnéze vidí (obvodní se na rod. an. nikdy neptal). Ale zatím asi dobré, chodím darovat a občas mi tam udělají kompletku a neříkali, že bych měla cukr zvýšený. Cholesterol taky říkali, že mám u horní hranice, ale já se dost hýbu a v posledku jsem díky horkovzdušné fritéze tuky dooost omezila, takže toho už se nebojím.
Včera jsem podlehla reklamě, co na mě vyskakuje na youtube a dala si k véče na sucho rybí prsty a vlnkované hranolky, to bylo blaho 🙂 Nesolené, jen s majolkou (té teda, pravda, spořádám hodně). Mňam.
Noční mrazíky už i u nás, od začátku týdne, dvakrát už jsem škrabala auto… dvakrát na to stačily chválabohu ostřikovače. Ohavnost. Nechávám rajčata, okurky a papriky jejich osudu, sklizeň je bohatá, rajčata to asi zabalí až s pořádnými mrazy, ze zkušenosti, ale papriky jsou svěšené už teď, tak ty už asi dlouho jásat nebudou. U okurky bych ráda, kdyby ještě dodělala ty dva plody, co má vyvěšené nahoře, ale uvidíme… Nesmím zanedbávat zalévání.
Včera jsem se hecla a pod čelovkou mezi sedmou a osmou večerní obrala ze všech koní všechna střeččí vajíčka, tak mám radost, že to mám pro letošek splněno. Ještě teda někdy v listopadu odčervím, ať je to na jistotu.
Dájo, hodně sněhovou zimu vám ze srdce přeju, ale nechte si ji pěkně v Jeseníkách, jo? 😀