Osobou s lahví a lžičkou v ruce byla moje matka, takže tam se žádné dráma nekonalo 😀 A k rybímu tuku naštěstí averzi nemám.
Osobou s lahví a lžičkou v ruce byla moje matka, takže tam se žádné dráma nekonalo 😀 A k rybímu tuku naštěstí averzi nemám.
Jo, haše, tfuj.
Jen by mě zajímalo , jak může stále překupovat , když je odsouzená a má zákaz chovu
To je snadné, v tomhle státě se už udavačství nenosí, takže nikdo s tím krvavým štěnětem nezavolá příslušníky a nejede s nimi na veterinu a do toho bytu. Kdyby to takhle každý nahlásil, na babu by si dali pozor i sousedi i prodavačka z jednoty.
Aspoň že tak. Já žádný takový horor zážitek nemám… Naštěstí se asi dětem nedávalo tlusté maso, protože to vím, že bych jim to tam slušně vymalovala… S ničím jiným jsem moc problémy neměla, jinak nejím mleté a takovou tu masovou kaši, jak se tomu říkalo, blé, dneska se to snad už nedělá a ta kaše se strká do nějakých polotovarů, to byly tenkrát nějaké rozmixované vnitřnosti s nějakým masem třetí jakosti, smradlavé, ble ble ble. To vím, že jsem teda odmítala i dostat na talíř, tak to jsem se asi zavděčila, soudružky si to mohly vzít domů, nebo nevím, proč jsem z toho tak snadno vyvázla. Občas z té kaše koukalo něco nedomletého a rozhodně to nevypadalo jako svalovina, fůůůj, úplně jsem se osypala 😨
Jako Lukašenko asi jo, prý nějaké Bělorusové sestřelili, právě aby nedoletěli k Polákům, bylo jim jasné, že je to nějaká nedovtipnost…
Já jsem tak vděčná, že v naší jídelně nejelo “dojídá se a na to, že někdo něco nejí, se nehraje”!
Moje macecha dodnes nemůže sýr. V jejich jídelně teroristky kuchařky a učitelky naprosto bezmozkovitě nutily děti dojídat, a po obědě tam s nimi byly ochotné sedět hodinu a rvát do nich něco, co ty děti nezvládaly. Macechu nutili dojíst nějakou sýrovou omáčku, studenou, ztuhlou, když to vyzvracela, tak ji posadili o stolek vedle a donesli jí novou porci, jako mám to jen z jejího vyprávění, ale věřím… to muselo být mučení! U nás se učitelky a vychovatelky spokojily s tím, když si dítě vzalo ještě za maminku a za tatínka, a když to fakt nešlo, tak ho nechaly to odnést… (asi měly taky své zkušenosti)
Brrr…
Nevěříte, že to byly skutečné drony, a nebo, že pocházely z Ruska?
No, moje rodina chudá byla.
Ne 😄
Můj právní názor zní tak, že toto rozhodně nenaplňuje skutkovou podstatu trestného činu “šíření poplašné zprávy”. Pokud budete chtít další právní názor, prosím, konzultujte s kým libo.
A pokud si myslíte, že tu byl porušen zákon, nemlčte proboha. Jako bdělý občan podejte trestní oznámení, slibuji že poskytnu plnou součinnost všem vnitřním i vnějším orgánům.
Taky z jednoho mladíka blahé paměti vypadlo moudro, že si přeje být velitelem profesionálních hasičů, a na to teda potřebuje vysokou školu, tak že si maturitu zaplatí, že v Pardubicích se účtuje za jeden předmět čtyři tisíce. A pak že půjde s touhle koupenou maturitou na vysokou školu obrany nebo báňskou nebo na které se to tenkrát to požárko dalo vystudovat. A já jsem na něj koukala s ústy vyvrácenými z pantů, protože o tom hovořil smrtelně vážně. Za rok zbouchnul nějakou slečnu a z “plánů” sešlo, za dva roky už s ní zase nebyl, dál jsem ztratila kontakt, chválabohu.
Vsadím se, že kdyby stačilo jednoduché “nechoď k těm koním blíž, nesahej na ně, tohle není kontaktní zoo, nelez do ohrady, nesahej na to zavírání…”, tak by na ně Saga neřvala.
Když mně někdo bez dovolení přes ceduli “zákaz vstupu” vleze do ohrady, a to může být klidně dospělý, tak hurikán Katrina je proti mně letní vánek.
a pak narazí na tvrdou realitu života…
A někteří ne… znám několik mladých lidí, kteří si prostě tvrdou realitu života nepřipouštějí. Jako chápou, že by měli mít práci nebo být na pracáku, aby jakože nepřišel exekutor a měli na cigára, ale že by si dělali hlavu ještě s něčím jiným, jako třeba náplní volného času, přebíráním odpovědnosti za cokoli, to ne. Jejich rodiče šoupli staříky do útulku, takže oni se o rodiče taky nepostarají, protože od toho je tu přece někdo jiný… zvířata nemají, protože to by bylo moc starostí. Občas má někdo z nich omylem děti, no, tak statisticky vzato, pár jich do toho spadne, ale že by z toho byli nějak nadšení… Když to začne být vážné a vypadá to, že po nich nějaká instituce ohledně těch dětí bude něco chtít, tatínci se zpravidla z života “rodiny” vypaří, a matka zůstane s dítětem sama. Zase celkem dobrá antikoncepce, druhé si už zpravidla nepořídí…. A takhle proplují tihle lidé krásně životem, úplně hladce. Není to úžasné?
A i kdyby si někdo z nich myslel, že podobná vyjádření jsou skutečná, co si myslíte, že by s tím ti lidé udělali? Myslíte, že by to ovlivnilo výsledky voleb? Až by někdo z těch lidí začal pátrat po tom, která strana to vypustila, našel by? Tak kde je problém? Ale tak chválabohu jste to uvedla na pravou míru, tak můžeme jít od toho, zachránila jste situaci.
Kdybych nemohla psát něco jen proto, že co když si to někdo přečte a něco s tím udělá, tak kam bychom to dopracovali.
Třeba mluvili o tomhle https://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/krvava-nedele-v-prostejove-25-srpna-1968.A130823_192214_olomouc-zpravy_stk
Ad vysoké školství, to jsem tuhle dělala oponenturu na závěrečnou práci (tuším bakalářskou?) na nějaké umělecké škole, a to děvče okopírovalo z jakési knihy celé stati, ještě do nich přidala hrubky, její autorské texty byly snáška náhodných vět, sem tam byla nějaká věta neukončená nebo byly spojené dva úseky vět, které k sobě evidentně nepatřily… Citace literatury neujednocené, citováno chybně (třeba citovala webové stránky našeho ústavu a pod to uvedla, že autorem jsem já, to jsem se musela smát), některé zdroje úplně chyběly. S tímhle bych ji vrátila od maturity. Za skvělou a samostatnou praktickou část jsem jí zvedla známku aspoň na tři minus, aby teda vyloženě nepropadla…
No nicméně komisi se její práce mimořádně líbila, obhajoba zrovna tak, takže ti jí dali za jedna (jakože cože, já to do toho posudku napsala, že toho půlku opsala…), výsledek je dvojka.
Ještě na mě může být třeba naštvaná, že jí utekl červený diplom (nevím, jak byl hodnocen zbytek výsledků studia…)!
Tak i takové kvalitní pracovníky bude stát mít v produktivním věku, až já budu v důchodovém věku. Pecička.
Já si v metru četla… knihy. 😀
Fuj, jsem si vybavila, jak mě v první a druhé třídě motivovali k vzdělávání vůbec… Ještě že jsem pak někdy brala rozum! A taky dobře, že mě z té školy máti pěkně v páté třídě vytáhla. Absolvovat tu instituci celou, tak teď bych byla ráda, kdyby mě nechali aspoň markovat zboží…
No přesně, kvůli fotkám. Tak jako pořizovala jsem ho na dovolenou a jo, z té mám hromadu pěkných fotek, nemůžu říct křivého slova, tam jsem vůbec svůj telefon netahala. Ale tady ho mám položený doma na stole, takže… moc toho nenafotím. Fotím v případě potřeby pořád tou kalkulačkou.
A nebo se jděte navečír projít po Máji, máte divočinu za 3..2..1…
My tam chodili s meči. Kolem nás se vždycky pod lampami tak nějak projasnilo 😄
Asi ti, co chtějí být v Rusku, nechtějí, aby jim během znovuobnovování svazu na hlavu spadnul dron?