A viděla jste tu moderní poslední řadu? To byla děsná blbost.
Nikolivěk, já mám na řady A-X od nějaké takové osmé alergii. Dala jsem to s nervama asi do té osmé řady a pak jsem odmítla se na to dál koukat. První tři řady jsou stejně top, ty můžu pořád dokola 🙂
😂 Je to Eugene. Já si zas pamatuju víc Victor. Je to Eugene Victor Tooms 😀 Já si právě ten díl taky pamatuju úplně nejvíc, protože právě to bylo takový slizký a strašidelný. No vidíte, ale zase si to nepamatuju tak dobře, Evžen zobal jatýrka, já to pomotala s tím plachým chlapcem, co vysával tuk - že bych si jako došla na lipo... 😀 Tak jestli tam máte Evžena, tak návštěvu odvolávám, jatýrek nazbyt nemám.
Vidíte, divňousi z Hory mají oči zase nějak netankujou mě. Vikťa byl pro mě náročnější, no asi taky proto, že jsem ho viděla v těch dřevných devadesátkách, zatímco Hory jsou nějaká moderna. Taky Vikťu-Evžena jsem viděla mockrát, Hory jsem si pustila jen jednou a nějak jsem se pořád musela smát, možná jsem to ani nedokoukala.
Můj největší strach během velké vody byl, že vypadne elektrika. Návrat do doby kamenné po dojití baterek od kompu a před donesením elektrocentrály do domu by byl krutý. Takže chápu ten nerv, když vám nesvítí pouliční lampa. To je na půl (napůl?) cesty, že.
Vasilisu jsem měla krysu. Teda morče. Ale bylo to morče, ergo kryska, ergo Vasilisa.
Včera jsem v dojmu z nadcházejícího kalendáře vzala do ruky Zrzavec, kam se podíváš, a četla si o výletu s ešusem na Šumavu. Podnětné. První čtení beletrie od pořízení té knihy. Dál ještě nejsem. No tak na etapy, snad to do důchodu dám 🙂