Sarah01: Jj, to máš pravdu, já mám ty krimi seriály zkouknuty všechny několikrát, taky Rapl, Místo zločinu Ostrava, Plzeň, České Budějovice, Pět mrtvých psů, Vzteklina, Pustina, krimi natočený podle románů Michaely Klevisove, prostě všechno, co bylo natočený. Je to jediný, na co se dá koukat, tak asi holt začnu další kolo. V létě nekoukám, to jsem celý dny venku, ale teď v zimě za těch dlouhých večerů se ráda zachumlam do deky a něco si pustím. Teď aktuálně jsem našla na iVysílání dokumentární seriál Legendy kriminalistiky, jsem u druhé řady. Je to moc pěkně zpracovaný. Kdyby v tom ČT pokračovala, nemám problém s poplatkama, ale zrovna teď tam není prostě nic.
No vidíš…na spoustu seriálů jsem si ani nevzpomněla.
Já teď koukala na Labyrint…všechny řady, dokoukávám trojku, ale to spíš proto, že to dávali na Seznamu (televizní stanici).
Vím, že když nastupoval nový ředitel český televize, tak jsem někde četla, že budou omezovat produkci seriálů…tak to by mě hodně mrzelo…
Já povětšinou v telce nestíhám ani to, co chci vidět…většinou na to někde narazím, když projíždím program, tak to dám nahrát, abych na to nezapomněla a pak mám měsíc, abych to zkoukla a i to se mi někdy nepovede (manžel už mi říkal, že nechápe, proč toho tolik nahrávám)….pak poslouchám v práci kolegy, co za filmy si kde stáhli a kolik toho stihli zkouknout a já si jen říkám, že si to mám nějak blbě zorganizované, když nestíhám koukat.
Já to mám spíš nárazově…když teda zrovna neběží nějaký nový seroš, kdy čekám každý týden na nový díl, tak jedu maratony…prostě si řeknu “a dneska nic nedělám a bude pelíškovej den” a za ten den shlídnu celej seriál. To opravdu nedělám nic…resp. udělám se psy prochajdu a pak se všicí svalíme na gauč a válíme se celej den.