Todle není vtip, ale realita, nic méně mě to pobavilo…
Todle není vtip, ale realita, nic méně mě to pobavilo…
Nelezu do tohodle vlákna pravidelně, tak až teď koukám na ten veleúspěch…
Velká gratulace…šikulky ❤️
No hele holka…v tomhle zaplať pánbůh za zahradu, oni se pesani nepopo, že nejdou na prochajdu…ale když je člověk nemocnej, tak je ta zahrada k nezaplacení…
Protože prý špatně klusala, špatně stála.
Mě by neuchovnili 😂
😴…no tak na tebe budu mysleti…
No zo nemusíš mít hned horečku… ono to vedro ničemu nepřidá…
A zvládneš to dneska vlastními silami? Má tě zítra k doktorovi kdo odvézt? Aby to s tebou někde po cestě z toho vedra nešvihlo.
????
No tak to nevím, jestli bych mu tím nezpůsobila psychické trauma…😂
Nabarvené ptáče není žánr pro mě, to jsem ani neměla snahu zkouknout.
Válečného koně jsem viděla a už nikdy více, já tyhle filmy fakt vidět nemůžu.
To by mě šlak trefil z holky lapiňáka… tvl… on nemá základní vychování, nenaučili ho jíst příborem. Nejsem štonc mu vysvětlit, že když mu dávám něco ze lžičky, tak má otevřít chlebárnu a udělat HAM… ale ne, on to tačne olizovat a pak je jogurt, kaše… cokoliv… všude a to se snažím, předvádím, jak má tu pusu otevřít… zkoušela jsem i éro letí, nemá děti, ale nic…
To je smutný, vždycky, když se přiblíží ten konec je to děs…. na druhou stranu 17let… wau…
Gizmo? 👍 Moje děti by byly nadšené, že máme Mogwaie ( z filmu Gremlins).
Stejně tak z Yodislava od Xerxový… tam hláška “ ať tě síla provází” dostává v případě německé dogy úplně jiný rozměr a to doslova.😂
šavlozubka:Mladý pan by za kus žvance asi odešel s kýmkoliv. On je nenapravitelný sluníčkový optimista a milovník všech lidí (a psů) bez rozdílu. Bude mít smečku kamarádů včetně další stejně staré lapinky, takže věřím, že bude v sedmým nebi.
ANáš lapin je to samý…přesně dle fotky níže, akorát on by s těmi lupiči odešel.. teda neodešel, protože je hlídací a než by zjistil, že mají piškotky, tak by svědomitě nahlásil vetřelce. A to by potom řešila naše smečka… tedy my holky… Gina vulgo bílá smrt a já s plynovkou a teleskopickým obuchem dle hesla “ nepřátel se nelekejme, na přesily nehleďme” tak by z toho odchodu s lupiči asi nic nebylo. 😅
To je super… a jak se to někde rozjede blbým směrem, tak prostě přesunout sem.
Registrovaní/ neregistrovaní… tak nevím jak v ostatních diskuzích, ale v těch psích vidím diskutovat převážně registrované, přihlášené.
No a teda po těch letech na fauně a rady si troufnu říct, že dost lidí poznám dle písemného projevu, i když se přihlásit zapomenou nebo nemůžou.
Ad tykání/ vykání… já nemám s tykáním problém… frčí to tak na spoustě diskuzí… nicméně plně respektuju vykací režim… s některými z vás si tykám… troufnu si říct, že pobtěch letech plkání bych si s vámi tykala i v reálu… některým z vás vykám a naprosto to respektuji a nevadí mi to… holky, problém je jen s tou mojí sklerotickou hlavou…. já mám opravdu jmenný seznam, kde jsou tedy “ tykací” nicky a když si u někoho nejsem jistá, tak tam načouhnu… což nevylučuje, že to občas popletu.
A teď k tomu, co o mě napsala Varaxi:
krmila z talíře i své psy. Sardullah to dělá podle mě doteď. Samozřejmě až poté, co své psy vykoupe v šampusu, a před tím, co jim vyčistí zuby a přečte pohádku.
Tak sorry, ale tohle musím uvést na pravou míru… krmíme z talířů, z pravýho cibuláku, přeci nejsme žádný burani, aby psi žrali z psích misek. Takhle… je pro mě jednodušší strčit talíř do mičky, než umýt psí misku… takže to bohužel není snobárna, ale moje lenost
Šampus doma nemáme, jsme nepíči, psy nekoupu nikdy, protože za A to nejsou čuňata, aby se třeba vyváleli v hovnech a to astatní zařídí samočistící srst.
Zuby nečistím, dostávají kosti na okus.
Pohádku nečtu… v pondělí koukáme na Místo činu České Budějovice, úterý Labyrint, středa Přežít Austrálie, čtvrtek Strážmistr Topinka, pátek Monyová, sobota Přežít Austrálie a neděle případy Vašátka a Horàce, z čehož snad jasně vyplývá, že ty večery máme nabitý a ns pohádky není čas.
Tvl tak já myslela, že se mi daří předstírat, že jsem normální a tady se kludně proflákne, že jsem ta divná psí bába😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nechodím tam, ani nebudu, ale objektivně musím říct, že pokud je v inzerci psů bez PP
když ne, tak pes typu border kolie, bígl
to mi přijde dobrý… je to alespoň prvotní signál v inzerci pro zájemce..
No nevěřím, že já, létomil, jsem dneska říkala kámošce “ už aby byl podzim”… aneb jak vlastnictví psa, kterému je horko, změní majielův světanázor na roční období… už aby byla zima a ideálně snížeček… což nevylučuje to, že až ten sníh napadne, tak budu nadávat, že už zase napadly ty bílý sračiy… čím jsem starší, tím víc mi jako řidiči automobilového vozu, vadí jízda ve sněhu.
No tak já právě “zalila” dvůr a bytelně pokropila přilehlou vegetaci, protože pyrenejka kupodivu přes den v poho, chrápe si na chodbě a začne večer a začne kňourat a já debil kolem ní skáču, abych jí udělala příjemněji, protože madam, z mě neznámého důvodu, odmítá chodit do prádelny, kde se vždycky placatila ve vedrech.
Začínám uvažovat o koupi nějaké mobilní klimatizace…
Ale no tak… přeci nejsme nějací PP fanatici. I kdyby Pinďa nebyl s PP, tak co my víme, může to být nějaká nehoda, co by se stávat neměla, ale stane se… štěně od známých.
Nyslím, že se tady obecně snažíme, aby lidi při koupi štěněte přemýšleli, našli si informace, jak na to, aby minimalizovali riziko, že koupí štěně z množírny.
Drvodělku tak dobře neznám, ale není to zde žádný nováček, tak předpokládám, že povědomí o pořízení štěněte má.
Já … hlaně kvůlivá Máťovi… vybírám jen čistou voděnku. Takže v úvahu přichází jedna nádrž… takovej průtokovej rybníček, či co to je… ale jen ze strany od přítoku, protože tam není na dně bahno, ale jen čistej písek. Bohužel je to u silnice a kolem vede dost rušná cestička do našeho údolí, kde procházkuje a cyklistikuje půlka města.
To znamená, že psy na vodítkách, já musím do vody taky, navíc břeh tam není pozvolný, psi musí do vody seskočit a oba jsou toho názoru, že se jim to vůbec nelíbí.
Další možností je náš potok… buhužel je to spíš potůček a máme teda 2 místečka, kde je hlouběji… Tedy Gině to už lehce namočí bříško.
Problém je, že autem nejde zajet přímo k tomu… je to tak půl kiláku… takže se Gina sice hezky vyčvachtá, ale pak to v tom horku musí doťapat zpátky k autu, po cyklostezce, která je sice povětšinou ve stínu, ale jsou i pasáže, kde žádnej stín není… pak hup do auta s rozbitou klimačkou… a 10 kiláků dom… i když mám okna dokořán, tak ten efekt, že se vyčvachtala, přijde vniveč.
Jinak co jsem viděla ještě asi dva rybníky, tak voda v nich minimálně u břehu, humáč…bahno…teda alespoň mi tak přijde.