kometa:pořídit si dalšího by už nebylo zodpovědné.
A pořídit si nějakého psího stařečka? To by nebylo řešení?
No řeknu to asi takhle…pořád probíhají úvahy “zvládnem ještě jednoho psa”, “dáme domov psímu seniorovi nebo pejskovi v nouzi”, “pořídíme kočku”, “pořídíme morčata”, “pořídíme korely”…vlastně i co psala Xerxová…plemeno s krátkou dobou dožití by mohla být jedna z možností.
Vždycky jsem byla zodpovědná a stejně mě život doběhnul a dneska je to teda i finanční stránka. Jako jo, koukám do dáli a vyhlížím světlé zítřky, snad za 5, 6, 7 let to bude lepší…ale co když se to potom z nějakého důvodu zase podělá? Jak potom ufinancuju třeba psa s nějakou chronickou nemocí.
Jako jasně, moji psi dostanou maso i kdyby na chleba nebylo, uthnu si od huby, aby oni měli…ale jedu na doraz a i třeba s tou Máťovou veterinou je potom problém. Teda jasně, že ho nenechám bez léků, ale ještě to víc prohlubuje díru v rozpočtu, loni mi musela vypomoct i dcera.
To samý s péčí o psy přes den. Když mám směnu, tak jsem z domu dýl jak 11 hodin. Dneska se o psy postará syn, byť má zdravotní omezení, tak díky tomu, že máme barák se zahradou, tak to se psy zvládne. Ale za pár let se jeho zdravotní stav může výrazně zhoršit …v plánu je přestěhování do bytu, protože ten obrovskej starej barák už finančně neutáhnu, defakto čekáme jen až dožije Gina…a kdyby syn nezvládal dojít psa vyvenčit…
No prostě je to složitý….uvidíme co život přinese…