Anonyme, jako teď je to kotě samo ve stodole bez mámy? 😕 Už mělo být s mámou!
co se týká vyhánění - vyhánět mohou NEkastrované kočky, když opět zabřeznou. A samozřejmě mohou mít konflikty, až bude kocourek dospívat/bude dospělý. Ale to bych teď asi neřešila. A je to i o podmínkách, které jim připraví člověk.
K nám se kdysi přistěhovala kočička, povila nám 5 koťat a všichni takto spolu, bez nějakých konfliktů, žili až do smrti.
“V asi 3 lékárnách mi nabízeli B-komplex v tekuté podobě. Šlo by tím pokapávat jídlo…pokud by to tedy jedl.”
stříkačkou do tlamy tak se zajistí, že přijme dávku nebo třeba rozmíchat s rozpuštěným máslem, pokud rád máslo ono s tím pokapaným jídlem to u koček bývá na levačku……pokud Fido spadá do této skupiny
“Tak kuva, člověka ženou na hnusné invazivní vyšetření, u husy, která nepozná stejně ani to ho.no a potvrdit se to musí ultrazvukem?!? Může mi někdo vysvětlit tu logiku?? Teď, po několika měsících se dostala na ten ultrazvuk a co myslíte? No jistě, žádného crohna nemá.”
Lesnížínka, doporučím si zjistit alespoň něco o ibd a jeho diagnostice a o rozdílu mezi kolono/gastro a sonem, sonem a CT a MR.
A z praxe - spolutchýni diagnostikovali crohna AŽ vyšetřením CT(nebo MR), sono NIC neukázalo.
Thielli, ta žlutá mašle 😀👍 aby tě hnědá nezažalovala pro pomluvu, vždyť to je hodný pudlík☝️🙂
jo, budu muset hledat co největší rozsah nastavení on obojek mi jednak vadí pocitově, a při této koze, kterou občas musím rozejít fyzicky, respektive až odnést 😇, nebo ji chytne veselá a pak s sebou mele a skáče jak, no jak ta koza divoká, je postroj jednoznačně příznivější varianta. Pro obě.
Podělte se se zkušenostmi s různými postroji, co ano, co radši ne….
Malá má aktuálně poděděný postroj Karlie, se kterým jsem velmi spokojena, ale už ho nějak přerůstá. A zdá se, že tento už se nevyrábí, nebo ne ve více velikostech, nebo tak nějak. Tak pátrám.
Ehm, jazyk, srdce a drůbeží žaludky je taky svalovina.
jsou to vnitřnosti tvořené svalovinou, kupodivu to vím, jen asi tak 95% lidí masem nekrmících pod slovem svalovina napadne pouze svalovina jako svalovina 😉
Hm - prosím - a po těch sardinkách - neposejří se? Já abych ve svým svatým nadšení tomu jelimanovi přilepšit pak nelítala po baráku s hadrem. (jasný, že olej nedám, ale i tak, když to nechám okapat, to mastné bude) díkec.
bohužel neodpovím, protože současná parta sardinky nedostává, oni nijak rybí nejsou, a minulí - on se průjem u vícehlavé smečky domo-venko těžko detekuje. Takže mohu jen pravdivě prohlásit, že jsem u nikoho nezaregistrovala průjem ve spojení se sardinkami (včetně oleje)
kuřecí, krůtí, kachní, vepřo, hovězí, a jakékoliv další, včetně ryb (včetně konzervovaných, takové sardinky či tresčí jatýrka si ráda nejedna dá)
a nejen svalovina, ale i, respektive zejména : srdce, žaludky, jazyky, vnitřnosti (mé dostávaly kuřecí játra ale ta lehce ovařená) krky, křídla…..jak to zvládne
během 14ti dnů o kocoura a kočičku a proto mají moji kasárníka, i když už možná zbytečně. On to vůbec není špatný návyk, být doma, jednak se ten režim naučili velice rychle a v pohodě, a už se to vícekrát hodilo v rámci nemocí.
a jo, ono bylo krásné už ten jejich každovečerní a noční “řev”, nádhera, a sova samotná plavý obr. A to rozpětí křídel……