12.05.2025, 19:22:13 xxx.xxx.213.48
Možná pokus se sem infiltrovat pod známým nickem a přesvědčit tak ostatní, ať se vrátí na IF?
Možná pokus se sem infiltrovat pod známým nickem a přesvědčit tak ostatní, ať se vrátí na IF?
Takže krom jiného i cestujeme dosti nalehko
To my taky. Buď to byly hvězdicové trasy nebo jsme měli autodoprovod s věcmi.
Xeroxova:Všechny fungující fóra mají anonymi. Kdyby bylo podmínkou vyplnit email, tak všichni odejdou pryč a zůstane vás tady jenom těch 14.
Máte špatně nick - další pokus vydávat se za stálici.
, to jste Vy, kometo?
Samozřejmě, že ne. Já jsem VŽDYCKY registrovaná. A nemám chytrý telefon.
kometa:Na ifauně musel i anonym vyplnit email jinak nemohl odpovědět.
A kdopak se to zase vydává za mě?
Viz výše. Ti šikovní využívají různé IP adresy, různé nicky a dokonce se i vydávají za někoho z nás.
Asi máte dobré koně. Bez urážky.
My na týdenním putování měli průměr 25 km, aby to bylo na pohodu. Pro lidi i koně. Jednou vinou špatně (ne naší) organizace se šlo 40 km a to bylo opravdu moc.
Není. Prostor je pro čtyři slepičky velký
Tenhle anonym prudí i na kozách. Nenechte se jím rozhodit.😉
No jo, za plotem je tráva zelenější. Ale vy máte čisté svědomí, ne?
Jenže ti anonymové se nechtějí registrovat. Z různých důvodů. Viz výše.
Já už psala něco podobného jako Bobca.
Netrvám na tom, aby se každý hned zaregistroval. Když je to někdo, kdo se jenom zeptá a zase zmizí. V pořádku.
Ale když pak diskutuje anonym 1 s anonymem 2 a do toho se vloží anonym 3…, tak se diskuze stává trochu nepřehlednou. Viz vlákno Nová ifauna exotické ptactvo.
Pořád je možnost zůstat neregistrovaný s libovolným nickem - klidně to může být angelina jolie nebo glum. Ale aspoň by se měl člověk čeho chytit.
Ano, je mi jasné, že škodič bude stejně měnit přezdívky i IP adresy, ale ti normální budou identifikovatelní.
Můj názor.
tak sousedům neodcházejí ze malého vydupaného výběhu slepice pokaždé, když se jim to podaří, dostat se ven.
A že kozy umí odejít! Možná i z Alcatrazu, který tady anonym obhajuje. Není to alter ego Mirča? Nebylo by to poprvé.
Zmizel tu příspěvek? Kde anonym psal,že nepoznané nechybí.
Zmizel. Možná, aby moje reakce ztratila smysl?
A zmizela i moje otázka - vy chováte kozy jak? A anonymova odpověď - jako vy kočky. Divné.
A jéje. Zase “statečný” anonym.
No nic. Sbohem.
ka-ka:???
kam jsem se to dostal?
Do souboje anonymů. Zkuste ignorovat.
Fikovnice:https://www.svscr.cz/zdravi-zvirat/zpusob-oznameni-o-tyrani-zvirat/
Ale jak je to užitečné/jestli se podněty účinně a účelně řeší, to nevím.
Moc ne.
U nás na vesnici teda zabavili asi 30 psů - ani to nebyla klasická množka, majitelé spíš chudší duchem - už od pohledu. Venčili na zahrádce a všímaví sousedi nahlásili.
Ale jinak - viz výše.
Největší šance je finančák - asi neplatí řádně daně ze zisku.
To mě napadlo taky, ale jak prokázat, že produkuje štěňata na prodej? To by se museli dohledat kupci, ale jak?
že je využívají veterináři, to přece nejsou žádní hlupáci.
Viz bambule.
Bodlinka i já jsme veti a nikdy jsme takovou aplikaci nepotřebovaly. Je to jenom reklama. Ale když chcete, klidně do toho investujte. Vaše peníze, vaše volba.
Co nemá? PP nebo předsudky? Nějak to z vašeho textu nevyplývá.
A asi jste chtěl napsat brojí a ne zbrojí.
To černé - budoucí tyranosaurus?🙂