07.05.2025, 09:14:25 xxx.xxx.224.101
Pochopila jsem. Ale citoval jste mě. Neboli je to matoucí.
Pochopila jsem. Ale citoval jste mě. Neboli je to matoucí.
Doron:Za mne, jasnej rosomák.😂
Pták Rosomák? Ne ne. Ten nemá takové drápy a má i menší (kratší) tlapičky. Vypozorováno na Hluboké.😉
Sardullah:Ach jo Bobí…já myslela, že tě dají v nemocnici dohromady alespoň ohledně těch bolestí, abys mohla trošinku normálně fungovat…😴
V téhle nemocnici asi ne.
Nebo třeba Kometa podá zprávu?
Nepodá, neb jsem zadávala angličtinu. A ani tak by se mi materiály nedostaly do rukou, protože děti si je nechávají.
Ale co si pamatuji z předchozích let, kdy mi třeba pracovní sešit zbyl, protože dítko nebylo připuštěno k maturitě - za mě je to pro dnešní generaci těžké. Je tam spousta textu, který musí pochopit a pak s ním nějak pracovat. A to bohužel často neumí.
Mně to teda přijde spíš takový Mauglí v lidské společnosti. Fena ji nezná a nejspíš o ni ani nestojí.
Jde jenom o můj pocit. Že člověk nemůže papouškovi nahradit jiného papouška. Nebo může, ale tak nějak nepřirozeně.
Můj názor. Třeba mylný.
Ale já žádné ptáčky nechovám.
S koňma se tohle běžně dělá. Vy jste nikdy neviděl překážkové dostihy nebo military?
Podle prukazky by měla být už 3x odčervená
Odčervené spíš ne. A očkované taky?
Nějak mi naskakuje množírna.
Tak jako tak souhlas s janaa. Veterinář! Hned!
To jsem byla já.
Nebyla. Viz Horsana. První byl Tap se svou klasickou blahosklonnou a povýšenou reakcí.
sutrik:Jo 🙂
A jak umí natáhnout nožičky!🌹
To se fakt deje v parku.
Tohle se dělo na cvičišti.
Holt u psů je to jinak než u koní. U těch se necvičí obrany.
Mně šlo o to, jestli ti sportovní psi mají vůbec možnost volného pohybu v terénu. Nebo jsou jenom kotec - cvičák.
Nejlepší mazlíček je sám + člověk!
Není to vůči papouškovi trochu sobecké? Když člověk chodí do školy nebo do práce, pak je takový papoušek doma x hodin sám. Ne každý má home office.
Pes ten čas prospí, ale papoušek asi ne.
Že pak možná vylezou? Otázka, jestli to přežijou.
Jako děti jsem tak chytaly žížaly. Byly jsme malé a hloupé a ekologicky nepolíbené. Dneska už mi to nepřijde jako dobrý nápad. I když jsou dnešní saponáty možná šetrnější k životnímu prostředí, stejně se mi to nelíbí.
To samozřejmě ne. Má svoje stabilní stádo. A i když přicházejí noví koně, tak se pod kontrolou začleňují.
Já měla na mysli psy. kteří jsou vedle sebe už nějakou dobu v kotcích, takže se znají. A mají i stejného majitele.
Když u nás se na každého, kdo nepije, kouká jako na vyléčeného alkoholika. Ale přece má každý možnost volby, ne? Já třeba nejsem na sladké. Mám teda i legální výmluvu, že jsem bezlepková, ale nemám na to prostě chuť.
Za hodku to nerozeznate….
Jsme tam vždycky celé dopoledne.
Beru to čistě pocitově - když je pes surově vláčen za kůži, protože se HNED neodtrhnul od kámošky, se kterou si mohl konečně pohrát.
Svému koni taky dopřeju volný kontakt s ostatními. A na jízdárně po něm chci práci a soustředění.
A i tady jsou pořád jedinci, u kterých zná kůň jenom box nebo tu jízdárnu. Naštěstí je jich čím dál tím méně. Názor, že ve výběhu plýtvá sportovní kůň zbytečně energii, je už překonaný.
Ale jak jsem psala, ve sportovní kynologii se vůbec nevyznám.
Přesně to mě napadlo. Všichni ti bezPP, neznámého původu, bez vyšetření zdraví a povahy - jsou určitě lepčí! (není to překlep).
Děláte si srandu?
Vám za půl roku umřelo pár zebřiček + Dcera a Prjsek (asi to má být pejsek?) občas bouchnou do klece - to ji nemůžete umístit někam, kam na ni nedosáhnou? Fakt nejste troll?
Doufám, že ano.
Nové balkóny jsou ten nejmenší problém.
Tak zrovna u Sarah opravdu pláčete na špatném hrobu.