27.04.2025, 18:11:43 xxx.xxx.147.163
Promiňte, ale můžete napsat ještě jednou a srozumitelně?
Promiňte, ale můžete napsat ještě jednou a srozumitelně?
Ti jsou krásně oškliví!
Zápraží pod střechou nepřijali,
To vlaštovkám nestačí. Potřebují hnízdit uvnitř - ve stájích, stodolách (obojího velmi ubylo) nebo v tom obýváku.
Zápraží pod střechou ocení jiřičky.
Ta poslední fotka nemá chybu! JÁ tady hlídám a běda každému s nekalými úmysly!
Trpasličí pudl s průkazem původu
Děkuji za odpověď. Jednu dobu to právě byli zlatí kokři, kteří doplatili na momentální módnost a do chovu šlo i to, co by nemělo. Myslím povahově.
Jednoho takového jsme i pitvali - stejná anamnéza - postupně pokousal všechny členy rodiny a byl utracen.
Nebyl to zlatý kokršpaněl?
Xerxova:fotky z cest už tu byly - takže až od úterka… lesy za humny a dnešní Jizerka (osada) u Jizerky (říčky) v Jizerkách 😉
Předposlední foto - lýkovec?
Dneska jsem viděla černého barzoje na koňských závodech v Písku.
Pravda, zatím vidím spíš vlaštovky než jiřičky.
Jste si cestou zvrkla kotník,
Nikoliv. Do Kroměříže jezdím pravidelně coby maturitní předseda. Asi jsem oblíbená.🙂 Ve skutečnosti na kmenové škole postradatelná, protože neučím (a tudíž nezkouším) maturitní předměty.😉
Ne, nebylo to na psychiatrii - mimochodem, ta je kousek od areálu veteriny a má moc hezké budovy a park. Když jsem tam byla předloni, vylítnul mi tlak a pro jistotu si mě v nemocnici nechali přes noc. A všichni byli moc skvělí. A to jim tam taky probíhaly praktické maturity.
Obě pasty kyselost snižují a hodí se na rozpouštění struvitových kamenů. Ale vy se zmiňujete o cystinových a tam je třeba pH naopak zvýšit.
Morava nejsou nemocnice v Praze
A to já nedám dopustit na nemocnici v Kroměříži.
Hlasuji pro řepík.
Kravky jsou ve své podstatě zvědavá stvoření…
Většina (ne-li všichni) živých tvorů je zvědavá. Ony ty kravky nebo koně se na těch pastvinách trochu nudí - jsou pořád stejné, že jo.
Nijak. Mé oko přehlídlo, že jsou tam dvě kuřata v zákrytu. Podívala jsem se znovu a lépe a už to vidím.
P.S. Předpis na nové brýle mám.
Vy jste ten anonym ze slintavky? V tom případě končím debatu.
JardaPecival:Prej hlava nahřátá už dost, teď ještě druhou stranu 🙂
Ty nohy v protisměru, to je normální? Já viděla kuře naposled jako dítě.
Vzduchovkou
Ta by asi na nutrii nestačila. To je tak na vrabce. To už je lepší pořádný klacek a odhodlání. Na to není třeba být chlap 90+. Si myslím.
Může být. Já věřím odborníkovi, kterého znám.
Ptala jsem se odborníka ornitologa z přírodovědecké fakulty JU. Podle zbarvení pohlaví určit nelze. Samec je o trošku větší, ale ani on by si netroufnul rozeznat, byť by seděli vedle sebe.
Závěr - okem pohlaví nepoznáte.