13.04.2025, 14:34:15 xxx.xxx.147.163
Nikde som nevidel, ako sa potom dekontaminovali.
Vy jste je celou dobu sledoval?
Nikde som nevidel, ako sa potom dekontaminovali.
Vy jste je celou dobu sledoval?
Ale formulace otázky (otázek) je úplně stejná.
A vaše odpověď měla rok a půl zpoždění. Proto to vypadalo, že odpovídáte sama sobě.
Proč se ptáte znovu? A proč v předchozím vlákně odpovídáte sám/sama sobě?
To je jasný. U slepic je to přece lepší. 😉
Sarah01:Zcela jistě to není veterinář, tak myslím, že tady je debata zbytečná.
Nemusí být nutně veterinář. Stačí někdo aspoň trochu znalý problematiky. Což není anonymův případ.
Máte pravdu, další debata postrádá smysl.
A kde máte taxametr?🙂
Opravdu? V rostlinné výrobě nebo v dílně?
Pracovník v živočišné výrobě přece nemůže být tak neorientovaný v problematice nákazové situace a nutnosti zoohygieny.
bývalý jako mrtvý?
Bývalý jako převtělený. Stejně jako Tap.
Ptala jsem se já a bambule. Odpověď stále nikde.
Bordel v krajině nebo v kravíně? Který máte na mysli?
Začínáte mě bavit. Nejste vy nějakej ten bývalý Vlasta, na mě (nevím proč), vysazený?
Co víte o zemědělství vy? Vaše praxe? Neodpověděl jste.
Ale zpívat, kluci, umí!
muselo to ven, trvá to dýl
Rozumím tomu. A proto mám kocoury, neb psovi bych nemohla zajistit ten správný život. I když jsem ho vždycky chtěla. Jsem soudná.
Dost pochybuji. Vůbec netuší.
A tak to já i věřím. Tady v JČ to zase není tak vzácné pozorování. Třeba na Vrbenských rybnících.
Otevřená brána není vznik
Otevřená brána je možnost vzniku. Minimálně vypráví o velkém šlendriánství.
Je to stejné, jako když nechám otevřený barák a pak se budu divit, že mi ho vykradli.
Další hvězda
Ta hvězda je vet s dlouholetou praxí. Neboli její příspěvky jsou pro nás mnohem užitečnější a relevantnější než od vás, milý anonyme.
Jaký vliv má bordel v kravíně
Předběhla mě bambule.
Ta čtvrtá fotka… Opovaž se sáhnout na moje děti!
Anonymní:Nevím proč vám to vadí…já jsi jich mužů založit kolik chci .. těch diskuzí…tak se k tomu nevyjadřujte, když jste takový chytrolin 🙂
Můžete, ale zbytečně plevelíte a pak vás mažou. Proč střídáte nicky? Nepůsobí to důvěryhodně. A ještě jste vulgární.
Zjarda má pravdu.
Kdyby k mému menšímu psu běžel NO bez koše a vodítka a s pověstí útočníka, tak použiji všechny možné prostředky, abych svého psa (můj majetek) ochránila. Jakou šanci by asi kavalír proti němu měl?
Jsem se trochu ztratila. Lukas píše, že to není pár jednoho druhu, anonym 141.100 se omlouvá, že se zmýlil - odvolávám, co jsem odvolal?, anonym 84.6 píše o oslu…
Já myslím za ostatní. Protože ne vždy platí - čistému vše čisté.😉
Vím, že je pták Pica pica i syndrom PICA. Ale stejně ta asociace…