21.03.2025, 08:28:25 xxx.xxx.224.101
Vždyť je to zase nějaký anonymní prudič. Objeví se, zasmrdí a zase zmizí. Nemá cenu si kvůli němu narušovat karmu.
Vždyť je to zase nějaký anonymní prudič. Objeví se, zasmrdí a zase zmizí. Nemá cenu si kvůli němu narušovat karmu.
a letos jsou jak zaprané…
Zítra se zaměřím na krmítko, jak je tomu u nás.
Však píšu, že může být starý nebo nemocný. Ne, že je nutně zanedbaný. Můj ledvinový kocour pár let před smrtí vypadal ještě hůř. Prostě katabolismus.
Nerozuměly jsme si. Já brala onemocnění novorozenců jako poporodní a tudíž získané. Vrozená je vždycky během prenatálního (embryonálního) vývoje.
Dobře, tak “pěkně” hubená. Já teda krk a zadek moc nevidím. Asi máme každá jiné oko. A kůň, který jenom odevzdaně visí… Ale nevím, třeba je stará nebo nemocná. Nebo obojí.
Seno a voda.
Je nemocná. Léčit nebo utratit.
Upřímně, vy přece znáte svého přítele nejlíp. My nemůžeme tušit, jestli by takové “lapače prachu” vůbec ocenil. Jak to vypadá u něj v pokoji? Má své vlastní zvíře? Možná ho baví i něco jiného než zvířata a udělal by mu radost by i nezvířecí dárek.
Zrovna nedávno ho dávali.
Osobní údaje? Kolika zvířatům jsem podal tabletu? Takže přeloženo - zkušenost nula.
A to já klidně napíšu, že těch podaných tablet bylo v řádu desítek. A co jsem tím o sobě prozradila?
Kočkomil:Musí se to rozdrtit a dobře zamaskovat.
Jenže kočka má vynikající čich. Takže nezamaskujete.
Znovu se ptám - kolika zvířatům - speciálně kočkám - jste už podal tabletku? Myslím úspěšně. Nebo tady jen tak filozofujete o něčem, čemu vůbec nerozumíte a nic o tom nevíte?
Však to je ta kobyla, kterou jsem měla na mysli.
Jenomže jsou kočky, které k takovému jídlu čichnou a znechuceně odejdou. Co pak?
https://www.wikiskripta.eu/w/Toxoplazm%C3%B3za
No jo, teta wiki, která nezná rozdlí mezi embryem a plodem. Tím pro mě článek ztrácí důvěryhodnost.
, tak k infekcím novorozenců - Asi 67 % pacientů nemá žádné příznaky infekce. - by mělo znamenat, že se u těchto dětí toxo nijak negativně neprojeví.
Ale v článku je řeč o vrozené toxoplazmazmóze. Pokud se nakazí těhotná žena v 1. trimestru, může to být opravdu průšvih. Ale jak píšete, kočka je vylučovatelkou jenom těch pár týdnů v životě. A při dodržení běžné hygieny je pravděpodobnost nákazy minimální. To chytnu toxoplazmózu spíš z tataráku.
Ciri:Já vím, ale sedlo mě prostě napadlo, promiňte.
Omluva netřeba. Ale ta otázka je strašně obecná a odpověď velmi obšírná. A to vám tady nikdo vypisovat nebude.
Chuděra pěkně hubená.
Těším se na odpověď.
že by mi to doporučil veterinář
By mě zajímalo, který veterinář a proč by vám doporučil infralampu.
Vix Faraxi.
U divokých zvířat je dospělost jenom jedna. U domácích a hospodářských jsou tři, případně i čtyři, bereme-li do úvahy i tu psychickou. Ale tu řešíme hlavně u psů nebo koní, u krávy nebo prasnice nám to je v podstatě jedno.