23.12.2025, 10:33:26 xxx.xxx.147.163
že salát budu dělat až zítra
Tak já budu dělat dneska. I rybí polívku. Ať se rozleží chutě.
že salát budu dělat až zítra
Tak já budu dělat dneska. I rybí polívku. Ať se rozleží chutě.
Zamyslete se. Děkuji za vašeho pejska .
Zadavatelka se klasicky odmlčela. Taky jsem se nedočkala odpovědi.
Kilian:…bych chtěla jednou zažít, to bouchnuti s sebou o zem a spaní…
No jo, vy máte ADHD motýla…
Přesně! Maso jako maso, ne?
Je vidět, že máte natrénováno.
Chodím s hafany, Můj se na procházce
Kolik těch psů teda máte? Nebo jste profesionální venčič?
vždycky jsem seděla na koni, kterej byl v klidu, ať se dělo, co se dělo…nikdy se pode mnou kůň nesplašil,
Ale každý kůň může zakopnout nebo blbě šlápnout do díry. A přilba je skvělá i na prorážení větví 🙂
pořiďte si a noste kvalitní přilbu.
Já už to Dafi taky psala. Hlavu máme jenom jednu.
Proč jít maléru naproti?
a to maj jen 10kg
Tsss! Mí kocouři mají 4 a 4,5 kg. Zrovna dneska ráno jsem měla málem infarkt, protože jsem dodřimovala a fakt jsem se lekla.
že dotyčná paní prostě neměla zkušenost s fyzickým poražením od psa.
Nebo si myslela, že se to neděje. Stejně jako pověra - kůň na člověka nikdy nešlápne.
Prostě se nenechala vyrušit z tempa a žádná reakce na Yodu
Možná neměla brýle na dálku…😉
Bývalá kolegyně si kdysi vzala omylem do auta brýle na čtení. A celou cestu brblala, že je venku nějaká mlha a pouštěla bez efektu stěrače.
Sarah01:A tak já si třeba nejlíp odpočinu a odreaguju se u pořádné kriminálky. Každej to má holt jinak.😁
Přesně tak!
Když už jsem moc přepohádkovaná, tak si pustím nějaký katastrofický film nebo horor.
a druhak se dost potím
Šalvějový čaj nebo se koupat v odvaru z dubové kůry?
Lázně žádat nebudu
Proč ne? Budeš na ně mít nárok, ne?
která je teď po operaci bederky, má tam 8 šroubů,
Já neměla žádný šroub, ale bez pomoci přátel bych pooperační období nezvládla. Nemohla jsem ani na nákup - ve vsi není kde, na autobus daleko a sednout si do auta nepřipadalo v úvahu. Stehy mi přijela vytáhnout kolegyně veterinářka - viz výše - jak bych se asi dopravila na ambulanci?
Škoda, že je ta Bobča tak daleko - takhle jí můžu poskytnout jenom duchovní útěchu.
nevylézá někde u vás sluníčko???..
Co to je sluníčko? Už jsem psala vedle - nemít světýlka v okně, netrefím odbočku k baráku.
Vymřeme.
Nemusí nás napadnout mimozemšťani jako ve Dnu nezávislosti. Stačí postupná debilizace - omlouvám se za výraz, ale jiný, vhodnější, mě nenapadá.
Koukla jsem na Netflix a Otec je tam aspoň 3X, prosím který to je ten nejnovější?
Já teda nevím, ale naskočil mi tam prostě Otec a je to fakt pecka! Něco jako Němá tajemství.
nezájem a pak akorát blbý kecy,
A co zkusit fintu, kterou už tady někdo radil? A pronést hodně nahlas - můj pes se léčí se svrabem? Třeba by se majitelé zaktivizovali.
Mimochodem už jste viděli na Netflixu film Otec? Strašný…
Dík za připomenutí. Zkusím to. I když se to předvánoční atmosféry asi nehodí - četla jsem nějaké recenze.