17.07.2026, 17:43:49 xxx.xxx.147.163
progresivní husy
Husa je inteligentní, sympatický a užitečný tvor. Takže vlastně kompliment 😉
progresivní husy
Husa je inteligentní, sympatický a užitečný tvor. Takže vlastně kompliment 😉
Orionka:Vaše volba.
Však jo. Zatím jsme všichni přežili. Kravky se vesměs chovají mírumilovněji než někteří lidi.
Zrzavci:sehnat vlka
To půjde snadno, v tomhle počasí.
Přesně to mě napadlo.
Pro urychlení doporučuji jízdu na koni bez sedla. 😉
Když je to pod proudem, tak tam nepolezu
Ale když zabraly turistickou cestu? Jak už jsem psala. Nechce se nám pastvinu pokaždé obcházet.
Orionka:Spousta těch drátů není pod proudem a pak je (snad ) velká pravděpodobnost, že v nich zvěř není.
Ale některé jsou a ty kravské dávají fakt pecku. Mám k nim velký respekt. Kde najdeme pacičky, tam otevřeme (a samozřejmě zase zavřeme). Jinak si pomáháme hůlkami nebo se podkutálíme.
Pravděpodobnost, že tam (ne)jsou zvířata, je tak 50 na 50. Pastviny pro skot bývají rozlehlé a v členitém terénu. Který z jednoho bodu neprozkoumáte.
Ptáky nepočítám, ti snadno přilítnou.
Ale máme ve školním areálu srny, kuny, zajíce, vydru už asi ne.
Dává se místně, tam bych to neviděla jako tak velké zlo.
Samozřejmě, že udělat citlivost by bylo lepší. Ale upřímně - kolik doktorů, i těch humánních, to dělá?
Chtěla jsem napsat cos jako že ohradou v nouzi projdu, hnědá až na zádech, plížíc se podél ohradníku, abych za něj kdykoli mohla hned skočit
Však my jsme se přesně takhle plížili 😉
budu draze prodávat zaručeně čistokrevný bežce bez PP
Tak si je snad necháte, ne? 🙂
A proto mám doma jenom kastrované kocoury. Tam toto dilema nehrozí. Jinak bych na tom byla úplně stejně jako vy. Nemohla bych být chovatel.
Kytky jedovatý jak sviň?
Jak pro koho. Viz Xerxova. Ptáci taky můžou polykat jedovaté bobule a ještě rozšiřovat jejich semena.
A přežvýkavci údajně zvládnou i jedovatý pryskyřník nebo náprstník.
Aluška:Darujete někdo plazmu ? Včera mě odchytili v Globusu a docela o tom přemýšlím
A nejsi na to už stará? 🙂A neměla jsi nějakou chorobu - encefalitidu? Jestli si dobře pamatuji. Ale třeba to není kontraindikace.
Neporadím, léta jsem byla dárce krve.
Ale vím, že děti ve škole s nástupem plnoletosti chodí. Protože se za to platí. A studentům se penízky hodí, o tom žádná.
Mně by to bylo, upřímně řečeno, žinantní, jak jsem byla vždycky bezplatným dárcem krve. Ani jsem si nevybírala placené volno. Vždycky jsem po odběru nakráčela do práce.
Ale je to každého rozhodnutí.
No jo, ale co když tou ohradou prochází legální a regulérní značená turistická cesta? To už jsem taky zažila.
Pak nastává trochu střet zájmů.
Stejně, jako když vede koňostezka přes náměstí ve Vodňanech. To mi taky nepřišlo jako šťastné řešení.
Sbírám i hlemýždě a poponášim
Já taky.
rapotačka:On nemyslel děti …….
No, já hlavně nerozumím tomu jeho výlevu. I když, uznávám, že vyplodit něco takového a nic neříkajícího je svým způsobem umění.
Nemají. Mají ochlupená víčka až k očím, ale klasické řasy ne. Jako lidi, krávy, koně, žirafy (těm teda závidím)…
Ariska:asi záleží v jaké škole, 2 známé učí na ZŠ a jsou spokojené.
Já učím na SŠ a taky spokojenost. I u mých kolegů. Máme hodné děti. Na zabití jsou jenom občas. Ale to je u puberťáků normální, ne?
Fiona.Praha:A není to škoda? Chybí tu.
Chybí. I jiní. Onehdá jsem narazila na příspěvky z roku 2023 a uvědomila si, kolik lidí už sem nechodí. Asi je to přirozený vývoj.
Fikovnice se rozhodla, jak se rozhodla.
Kočky mají furt něco jinak
Jo, kočky jsou z jiné dimenze. Víte, že jsou asi jediní savci, kteří nemají řasy?
u hokeje-fotbalu se ptám,kdo má jaký dres
A víte, co se hraje na třetiny a co na poloviny? 🙂
přitom jsem si je čistila 2x denně a kluci,
Už jsem kdysi psala. Sestra naučila svého, nyní už muže, čistit si zuby i večer. To mu bylo něco před třicítkou. Do té doby si je čistil jenom ráno. A měl jeden! kaz. A kolik jich do té doby měla sestra? A já? Můžete třikrát hádat.
Nikdo mi nevymluví, že hlavní je genetika. Co si pamatuji, máma měla taky už po třicítce pár zubů umělých a táta měl ne přímo klapačky, ale prostě protézu.