15.07.2026, 14:14:11 xxx.xxx.147.163
Našla jsem to!!
Úplně stejně kroutil hlavou můj předchozí kocour, když ke mně poprvé přijel na vánoce táta. “jako - co to je, co mi to vlezlo do revíru?”
Našla jsem to!!
Úplně stejně kroutil hlavou můj předchozí kocour, když ke mně poprvé přijel na vánoce táta. “jako - co to je, co mi to vlezlo do revíru?”
Tak jo. Příspěvky jsou pryč. Myslím, že tím toto vlákno nijak neutrpělo. Teda doufám.
Předem díky za tipy.
Já jezdila v obyč bavlněných legínách a mobil měla v ledvince.
Myslím, že tohleto byste smazat měla.
Napsala jsem, že budu. Aby to bylo spravedlivé a objektivní, tak odteď.
Prosím, vraťte se do politiky. Jinak vás budu mazat.
Daja:I já bych brala déšť na 14 dní. Místo trávy máme spálenou zem.
A to jsem si myslela, že jsou Jeseníky deštivé… Minulý týden dovolená - v Jeseníku a okolí.
Sestra zažila už tři povodně.
Tak LenuliKebuli si vůbec nepamatuji.
A Sandra střídá více IP adres, co jsem koukala, tak tady má tři.
vybočenými kopyty a je to fyziologický stav
Já teda vidím hodně šišatá kopyta. A moc fyziologická mi nepřipadají.
Jen je to prostě fanoušek Vražd v Midsomeru.
Nebo slečny Marplové.
Stejně je to zajímavé, jak se oslovení historicky mění. Kdysi bylo běžné - panno nebo slečno nebo paní nebo milostivá…
Bodlinka vám už odpověděla. Je to vet se specializací na drůbež.
Co chcete ještě slyšet (teda číst)?
Ano, tahle léčba je špatně.
Tak oni přežili i lidi v ne úplně ideálních podmínkách, že jo.
Ale v amerických filmech se mi to líbí. Oslovení pane nebo madam. Jasně, tam jsou na to zvyklí. Na rozdíl od nás. Tady to zní urážlivě.
No “ madam” od nafouknutých chlapů
Nebo paninko. To se ze mě stává lítá feministka.
Je to reklama.
Sandra už tady řešil/a (na pohlaví se nemůže shodnout) psí boudu, kartáček na zuby i šampón pro kocoura.
co vy na tykání od cizích lidí?
Tykání beru od kolegů v práci, od turistů a od koňáků. Jinak ne. Dokonce ani netykám dětem z jiného oboru. Na veterině ano, jinak ne.
pořádnej chlap musí mít vousy, ale samozřejmě mytý a udržovaný.
Pod to se podepisuji.
Asi mají nějaký problém,
Zadavatel/ka píše jenom o přípravě na prolaps, ne o konkrétním zdravotním problému.
Vlastně jo - umírají na srdce a játra - a to ví jak?
Celé je to divné. Na mé otázky neodpovídá.
Preventivní podávání ATB je špatně. Protože rezistence. A živočišné produkty, které hodláte konzumovat.?
Kdo vám ty léky prodal?
Na zahradě vzadu jsem měla dvě malé růže, možná už tam nejsou 🤨.
Jo, to se předloni čílily holky zahradnice, že před hlavní budovou, panu řediteli pro potěchu, vysadily nějakou speciální kytku. A srna jí ukousla hlavičku.
Sáře už je 22.
Mám kobylu 21 let. A když dělal vet RTG, tak je “blejsknul” dvakrát. Protože na nich nic neviděl, tak si myslel, že na poprvé špatné foto. Ale ono tam opravdu NIC nebylo.
Asi dobrej oddíl, no.