05.02.2025, 21:36:49 xxx.xxx.147.163
Tam je neuvěřitené sledovat, co vše kuře po stovkách kilometrů vydrží.
Jako, že se to kuře vmáčkne do zbývajících 35 %? I bílek a žloutek?
Tam je neuvěřitené sledovat, co vše kuře po stovkách kilometrů vydrží.
Jako, že se to kuře vmáčkne do zbývajících 35 %? I bílek a žloutek?
, pak vyšly blány. Placentu jsem neviděla,
Ale blány = placenta.
První vtip je přesný! Kolegovi se kocour prošel po klávesnici. A otočil mu obraz o 90 stupňů. Prý při tom musel stisknout kombinaci čtyř kláves. Ale tak má čtyři nohy, tak proč ne.
Můj kocour mi zase zapnul funkci přehrávání filmu pro nevidomé. Ani jsem nevěděla, že něco takového existuje.🙂
Brinsea Ovation
Že by další reklama? Z rybiček jste se vytratil…
Asi měla v dutině břišní nějaké staré shnilé žloutky nebo zánět na vaječníku.
Asi. Když jste se do ní nepodívali, tak nevíte nic určitě a jenom spekulujete.
třeba se plod nějak vstřebá a blány zůstanou.
Plod se nevstřebá. Ten se může maximálně potratit nebo mumifikovat nebo macerovat, ale prostě tam pořád někde bude. Vstřebá se embryo - pak se nepozná nic. Ale v tom případě tam nejsou ani plodové obaly.
zítra jedem totiž vlakem zas!
Já vlakem jezdím relativně často - ČD nebo GW train. A jsem celkem spokojená. I když druhý zmíněný neuznává IN kartu.
Samozřejmě. Jako na kočky, koně, papoušky…
Kdo to myslí s chovem vážně a chce mít kozy v kontrole užitkovosti, tak je musí mít papírové.
Nosní hybridi ano. Proto byli vyšlechtěni.
A jak tedy udržujete potřebnou vlhkost?
Jenom technická. Jste nojo nebo noho? Nějak mnoho IP adres.
Ale odpovím tak jako tak.
Ale no tak.
Za co se máme omlouvat? Za své názory? Že je Sera San umělé krmení? Vždyť je. Tak jako granule pro psy.
A mimochodem, sloni, stejně jako ostatní býložravci, rychlý metabolismus nemají. Trávení celulózy zabere dost času.
Takže stále reklama?
kometa:. Když chcete radit skuste si o tom nejdřív něco přečíst sám.
A vy si zkuste potrénovat češtinu.
Edit.
Kromě toho, že asi neumíte počítat.
Máte pravdu. Není to chemie, jenom reklama. Nemám ráda zkratky. Můj názor.
. Když chcete radit skuste si o tom nejdřív něco přečíst sám.
A vy si zkuste potrénovat češtinu.
Klidně se ptejte, pokud potřebujete odbornou radu, Kometo.
Děkuji, nepotřebuji. Stačí mi vidět, jak vypadají neonky na Hluboké (až tam zase budu a podržím myšlenku, zkusím, aspoň odhadem, spočítat objem). Ano, jde jenom o můj pocit, jak by to mělo vypadat. Proto je ve svém pidi akváriu nemám.
jestli na tom bude ovladatelna.
Za mě ovladatelnost nezačíná tím, co má kůň v hubě.
Já mám jenom jeden titul a prostě se mi to nezdá.
Opakuji se, ale plodové obaly vytváří plod. Přesněji řečeno embryo na úrovni gastruly. Z původních mikromer vzniká amnion (blána ovčí) a chorion (blána klková). Mezi ně se postupně vsouvá alantois (blána močová). Dohromady se tomu říká fetální část placenty.
Existuje i mateřská část placenty, ale ta je jenom u druhů s pravou placentou. Což koza není.
Takhle nás to učili. A pořád si neumím představit, co a jak by se v těle matky muselo zbláznit, aby se v děloze bez plodu objevila placenta.
Činnosti.
Však jsem psala, že někteří lidi na noční proud perou nebo vaří. Ale to je pro někoho, kdo je skoro pořád doma a má to vychytané.
Další rvačka nebo páření. Podle pohlaví druhého jedince.