30.11.2024, 17:41:47 xxx.xxx.147.163
pokud se 60tka navleče do minisukně…
Pokud má ta šedesátka figuru jako Jane Fond, proč ne. Pořád lepší než dvacítka, která přetéká na všechny světové strany. Si myslím.
pokud se 60tka navleče do minisukně…
Pokud má ta šedesátka figuru jako Jane Fond, proč ne. Pořád lepší než dvacítka, která přetéká na všechny světové strany. Si myslím.
Ale , ráno na hlavě chaos
A to já po ránu, když pročísnu, vypadám i dobře. Ale ve škole už ne.😉 Už jsem psala, jemné vlasy. Nikdy jsem neměla bohatou hřívu. Pro mě jedině krátký sestřih.
dávám si dárky celý rok.
Mám to úplně stejně. Včetně Dobré Vody. Teď je v natáčení seriál O lidech a koních. Uvidíme. Seriál Ve znamení koně se zrovna neuchytil.
Já mám na elektriku všechno - sporák i topení. Takže bych umrzla nejen já, ale i kocouři, šneci a rybičky.
Schválně, jestli poděkuje. Stejná Beata, která většinu z nás sepsula ve vlákně Jak začlenit slepici do hejna.
roste mi na hlavě toto
Co bych za to dala.😉 Vážně, bývalá kolegyně, 70+, nosí krásně upravený drdol. Takže směle do toho. Když máte krásné a husté vlasy, není co řešit.
Nee. Voskovka kytka😉, latinsky tuším Hoya.
Chingis:
Ty kočičí jsou přesné! Proto na vánoce nezdobím stromeček, ale voskovku, která visí ze stropu. Tam jsou ozdoby v bezpečí.
Chingis:O co já všechno nepřicházím, když mám kočky venkovní. 😅
To je taky nápad, mít pelíšek přivázaný na překousatelném provázku! To by chtělo minimálně kevlarové vlákno.
Stelle:Jo, ale mě prostě zajímalo jestli je to povolený když psi bez pp nesměj na výstavy, akce atd.
Viz výše. Množky neprodukují psy na výstavy, ale pro prachy.
A co není zakázané, je povolené. A dokud budou kupci…
Doron:Bull a šarpej, nebo co to je?
Anglický buldok a šarpej. Dvě plemena, zdravotně problematická. Možná představa, že jako v matematice, bude ze dvou mínusů plus.😉
Překvapivě.🙂 Klobouk dolů, máte lepší paměť než já.
Teď aktuálně jsem reagovala (už to moc nedělám) na zaručeně čistokrevného amerického kokršpaněla bez PP. Ne, nejsou množka, dělají to jenom pro radost🙄. Ale prodej štěňat jim zaplatí režii na držení rodičů. To napsali. V podstatě perpetuum mobile. A možná zbyde i něco navíc.
Bohužel ano. Navíc pro spoustu takových množitelů je to šikovný nezdaněný příjem.
Stelle:Do dotazu zapomněla napsat když si chce majitel štěňata nechat.
A to si nechá třeba 12 štěňat?
Stelle:Dotaz z jinýho soudku:
Když má někdo zdravou fenku v plodném věku, může jí nechat nakrýt i bez pp?
Proč? Čemu to prospěje? K výrobě dalších voříšků?
Tenurri:My měli i koťátka hodňoučká 😀
To já taky. Každé je hodňoučké, když zrovna spí. Jenže jak roste, vyskočí výš a výš a shazuje věcí víc a víc.🙂
Tak já ne. Omlouvá mě pátek, intelektuálno dojíždí, vyčerpáno dětmi ve škole.
Tak leda štěně z reklamy.😉
Já teda nemám štěně, ale kotě. Už hodně věcí jsem uklidila mimo dosah. Těch rozbitných. A nestačí to. A to má kámoše na hraní.
Obávám se, že nic. Samička bude snášet, i když ji to vyčerpává. Pořídit samečka a odchovávat asi nechcete.?
Samozřejmě - motivace přes žrádlo je nejsilnější.
Takže za nás jsou každé dva měsíce úspěch.
Tomu rozumím. Taky bych za těchto okolností svého parťáka zbytečně netrápila. Protože viz výše - pes se se slepotou vyrovnává docela dobře.