26.12.2024, 07:22:14 xxx.xxx.247.32
uchlastal by se
Studoval práva, takže s hereckou kariérou nepočítal.
uchlastal by se
Studoval práva, takže s hereckou kariérou nepočítal.
Co řákáte na tu novou pohádku?.
Myslíš Tři princezny?
vám podobné hloupé madam
Prosím bez urážek. I když s vámi nesouhlasím, dodržuji pravidla slušného jednání..
podařilo zastavit po 2 světové válce epidemii tyfu)
Přesně tak. A v rozvojových zemích byl (nevím, jestli ještě je) velmi účinný v tlumení malárie a žluté zimnice. Ekologické důsledky nezpochybňuji.
Kým jste tedy byla požádána?
Byla jsem požádána v SZ. A proto považuji za nevhodné psát o tom veřejně. Ale klidně do vaší SZ odpovím, pokud budete mít zájem.
Varaxi:Záleží jaká kráva a jaký kůň. Ale obecně kráva na laktaci víc, jinak spíš o trochu méně. Ale záleží na plemeni, zátěži, zdraví…
Myslím, že kráva na laktaci potřebuje i jádro. Objemem se stejně neukrmí. Ale máte pravdu, záleží na plemeni. Je rozdíl angus a holštýn.
Já jsem Vám ale nic takového nenapsala!
To taky netvrdím. Nikoho jsem nejmenovala.
Prodavač řekl, že máme do akvárka dát rybku až za 2 až 3 hodiny od dovezení domů,
Viz výše. Všechno špatně. Prodavač prodává a nic neví. Nebo je mu to jedno. Když rybka uhyne, vy si přijdete pro další. A on vydělá.
Prosím, nejdřív si něco nastudujte. Závojnatky potřebují objem min 150 litrů. KAŽDÉ akvárium je třeba nechat zaběhnout aspoň měsíc. I ta “blbá” rybička je živý tvor a zaslouží si adekvátní péči.
Promiňte, ale to je zase blábol. Vy nepoužíváte internet ani mobil?
Cca stejně. 15 - 20kg na den. Takže 400 kg balík na 20 dní.
Sulfonamidy u zahrádkáře? A pak že máme rezistenci.
Anonymní:A co je vám po tom. Na to se vás nikdo neptá
Nic. Jenom, že drobnochovatelé si drží zvířata proto, aby do nich nemuseli rvát chemii. Jste výjimka. Navíc nezdvořilá.
Neseženete. A napadá mě stejná otázka jako ančovičku.
Máš SZ.
nesmrad ani nevytahuju.
To je asi jediná výhoda. Ale má greendeal plán, co se všemi těmi vypotřebovanými bateriemi? Neustále mi naskakuje Kam s ním od Nerudy. Ale slamník můžu pořád spálit. Pravda, neekologicky.
Jo, je to polňák alias úpolník. Až když jsem je začala vídat zblízka na krmítku, uvědomila jsem si, jací to jsou vlastně fešáci.
Pamatuji si, jak před léty nějací architekti? vyprojektovali v teletníku škrabák. A nějak zapomněli, že se z něj hnůj musí dostat na valník. Takže asi 2 týdny všichni, včetně zootechniků, házeli ten hnůj na valník růčo. Než tam dodali pojízdný pás.
Polní nebo domácí? Těch druhých je výrazně méně, jsou vzácnější
Asi stejně, jako kdyby zkusili zbavit mě strachu z výšek.