13.12.2025, 12:14:13 xxx.xxx.147.163
Sardullah:Na to ani nemusím mít kočku… na to stačí mít pyrenejskou kanimůru…
Však to je akorát velká, bílá a chlupatá kočka.🙂
Sardullah:Na to ani nemusím mít kočku… na to stačí mít pyrenejskou kanimůru…
Však to je akorát velká, bílá a chlupatá kočka.🙂
No jo no, to se stává.
Tak přestaneme plevelit.
nějak neladí mi v uších
Mně taky ne. Přijde mi, jak to říct, trochu uječená?
Přesně!
Kočka slyší na své jméno a rozumí tomu, že na ni voláte. Jenom ji to nezajímá.
Je mi to nějak povědomé…😄
Politiku bych sem netahal,
Holubar v tomhle velmi připomíná Tom50. Ani jednomu to bez politických narážek moc nejde. A je to škoda. Protože znalosti a zkušenosti bezpochyby mají.
ale organizace chovatele sdružující nedělá vlastně nic pro jejich nárůst.
Jako bych viděla náš jezdecký oddíl. Taky nebyla vůle k přijímaní nových mladých členů. Takže pomalu poumíráme a zanikneme. Ale je spousta jiných oddílů, kde to funguje jinak.
Asi jste měla špatný přízvuk. 😉
My jednou vypitvali půlku tenisáku. Tři týdny trvající zvracení. Ale majitelům bylo líto peněz za operaci, tak zvolili eutanázii.☹️
a může vyvolávat to, že zvrací-nezvrací a takhle furt dokola.
Kamarádky jezevčici za podobných okolností vyoperovali ze žaludku žalud - úplně netknutý, ani psí HCl si s ním neporadila.
Kone dnes vypili tolko vody, ze ma to zlahka znepokojilo, hm.
Tak jestli se u vás oteplilo stejně jako u nás…
že lidi dávají granule jen z lenosti, tak to úplně není.
Jsem si vzpomněla, jak jsem kdysi dávno četla v jedné knížce od Geralda Durella o pandě velké, která měla žaludeční vředy. A místo bambusu fungovala na tvarohu a vejcích.
Šedivá je teorie, zelený strom života.
Kus dřeva.pecka.?
Zrovna tohle vidět je. Viz výše.
S velkou pravděpodobností ano. Zvlášť při použití kontrastního znázornění.
Pravda, ne všechny. Takové různé sežrané provázky nebo gumičky vidět nejsou. Ale ty ostatní no.
Asi chybka. Kde je ten obrázek?
Pak mi dojde proč on chápe bleskurychle a mladí méně.
A proč těm mladým teda nepomůžete moudrou radou bez zbytečného znevažování? U nás se říká - zapomněla kráva, že byla teletem.
Tady totiž Tom50 pláče na špatném hrobě.
To je mu jedno. Tom lidi rád shazuje a uráží. Stačí si přečíst jeho příspěvky. Aspoň pár.
A ne, nemám s ním osobní spory. Už jsme si i vyměnili několik SZ. Ale Tom je už prostě takový.
Sarah01:Nenechte prchlivost cloumat svým majestátem, zvlášť na takové kydy Kidů.
Jestli něco nejsem, tak prchlivá.🙂 Jsem flegmatik, což se při mém povolání velmi hodí.
Proměna dokonalá mě nepřestane fascinovat. Jak se tam ty buňky a tkáně přeskládají a vznikne něco úplně jiného.
Spis mirim ke zpevnenym plocham, proste b ymi vic vyhovovalo misto, kde bude zpevnena prijezdova cesta,
Jako, že se ke stáji nebo výběhům nedá dojet nebo suchou nohou dojít? To je pro mě hard core. Asi jsem rozmazlená.
Sakra, vůbec nemám základní životní znalosti,
Kdybys věděl, kolik toho neznám já 🙂
List to napsal dokonale. Je vidět, že ve škole dával pozor 🙂
Tak co, máte čokla paní?
Koho myslíte tou paní? Mě nebo Villu Esmeraldu? Ať vím, jestli mám či nemám odpovídat.