11.11.2025, 08:59:57 xxx.xxx.224.101
Když vidím, co za jedince potkávám za volantem…
A problémové plemeno neexistuje. Pouze problémový majitel.
Podle mě nereálné. Kdo ho bude vydávat a kontrolovat? Už teď nefunguje povinnost mít psa očipovaného.
Když vidím, co za jedince potkávám za volantem…
A problémové plemeno neexistuje. Pouze problémový majitel.
Podle mě nereálné. Kdo ho bude vydávat a kontrolovat? Už teď nefunguje povinnost mít psa očipovaného.
Moje dr. má vždy plno keců, proč chci to a tamto a proč ona nebude dělat to a ono.
To já mám naopak. Na prohlídky jsem pravidelně zvaná a vyšetří všechno, dělají i EKG. A ještě nabízejí očkování - naposled encefalitidu. Tak jsem si ji nechala píchnout, abych nevypadala jako nevděčník.
než budu mít já preventivní prohlídku se vším, co k tomu patří…
A tak to zase na preventivní prohlídky chodím. Nejen k obvoďákovi. Přijdou mi smysluplné.
No já nevím, domestikace našeho psa trvala pár tisíc let. Tolik času nemáte.😉
Nedávný přechod v KB do nové aplikace stálo taky za to
Jo, taky jsem se s novým “designem” trochu prala. Ale už dobrý. Nicméně do ČSOB budu muset zajít. Jako každý rok. Nový cerifikát nedokážu přenastavit.
Možná. Ale nevkládejte sem odkaz. Nestojíme o něj.
Já mám akorát kartičku do Penny, kam chodím nejčastěji. Aplikace v mobilu jdou mimo mě, stále vlastním tlačítkový.
Já třeba jo.
Příspěvek na RHB bazén. Jenže od loňska už neposílají peníze jenom tak proti fakturám, ale musela bych si stáhnout nějakou jejich aplikaci. A proti těm mám takovou averzi, že jsem se na to vykvajzla. Zkusím se pochlapit letos.
Kopa:Je tohle hotspot? Pes je alergik a ma furt neco:(
Není.
budou mít nějaké finanční bonusy od pojišťoven,
Na mě to fungovat nebude.
Já bych do toho dál nešťourala.
Navíc - už jsem paranoidní, ale AI dokáže vytvořit leccos.
Bobca:musíš si rozbalit ten odkaz v ten čas..tam je od toho “1”
Jsme “jely” na stejno. Nejdřív jsem nevěděla, pak mě nezávisle na vašich radách napadlo kliknout.
Je to pryč.
Bobca:9.11..4.51 hod od Dáji…
Aha, už to vidím. Mažu.
Já asi nevím, který komentář máte na mysli. Odkaz na ten nechutný příspěvek tady už není. Nebo mi něco uniklo?
Anonymní:Proti nestovicim? Ne. Bývala normální doba kdy očkování nebyl jenom kšeft a očkovalo se na základě protilátek.
A záškrt a černý kašel?
Daja:Humus🤮 a Vám se to jako líbí? Humor v tom nevidím🤮.
Odstraněno.
Prsit bychom se mohli, kdyby vedle byla neočkovaná kontrolní skupina.
Neodpověděl jste na otázku. Nechali vás rodiče očkovat?
Nepochopil jste vtip. Význam cholesterolu pro fungování organismu znám.
Většina populace běžně přežila
Vás jako dítě nedali rodiče očkovat proti výše zmíněným nemocem? Pokud opravdu ne, pak máte právo se prsit, jak jste od přírody odolný a proto jste se dožil dospělosti. Jinak ne.
Ale co ten cholesterol? 🙂