19.11.2024, 22:10:51 xxx.xxx.147.163
není to nejsevernější část Česka?..
Určitě ne.
není to nejsevernější část Česka?..
Určitě ne.
Leithian:Já vidim samici v toku.
Teď na podzim?
Už mockrát jsem slyšela Šmuclera vyprávět, že všichni mají kazivost stejnou, že někdo si zuby čistí, někdo ne
Sestra svého budoucího muže naučila čistit si zuby i večer. Když se poznali, činil tak jenom ráno. A měl jeden kaz. Zatímco sestra, stejně jako já, měla v tomhle věku plomb plnou hubu. Ač jsme si poctivě drhli zuby dvakrát denně. Tak nevím, no.
Ještě stál kostel v Pohoří
Stojí stále. A je zrenovovaný ze soukromých darů.
Jaké nesmysly?
Bodlinka:kde jsou v čr ještě nějaký hustý lesy?
V Novohradkách - jižní Čechy. A jsou i bez lidí.
Hanka M.:Dobrý večer, napíšete prosím jaké krmivo kupujete pro své pejsky? Jakou značku doporučíte?
Pokus o reklamu? Jinak na téma granule pro psa je tady bambilión příspěvků. Stačí zadat a studovat.
Podle mě je. Reklama.
vyloženě zánět spojivek jen z prachu není,
Zánět spojivek můžete chytit i z průvanu - viz psi, kteří při jízdě v autě koukají z otevřeného okýnka.
Saga:Kometo a dá se tomu věřit? Tže hrudník bych změřila krejčovským metrem nebo provazem a délku koně svinovacím metrem, nebo násadou třebas? Přijde mi to takové centimetr sem, centimetr tam, jakože to není úplně přesné. Třeba se mýlím, mohu zkusit.
Je to ještě z equichannelu, to mi přijde jako spolehlivý zdroj. Rozhodně je to lepší než odhadem (jako, asi to nebude s přesností na desetinné čárky - ale je to kůň, ne králík). Zkoušela jsem já i některé děti. Dejte pak vědět.
Já bych na obojí vzala nějaký ten látkový nebo svinovací metr nebo provázek.
Velkou nemám kde zvážit,
Dá se dohledat vzoreček (i s obrázkem) - obvod hrudníku na druhou x šikmá délka těla lomeno 11 900.
Já ho mám v prezentaci, ale neumím vložit.
Dobrá připomínka. Sice mrňavý, ale pořád jezevčík. Záleží, jestli s ním bude čerstvá důchodkyně ochotná a schopná nachodit kilometry denně.
Můj názor.
Taky by to mohl být danajský dar.
Není. To je dobře živený kůň.
ale dělají mě tam nepříjemně 3 věci
P. Brzobohatý měl holt takovou roli - stará škola, náročný, přísný, ale spravedlivý. A koně byli tenkrát vychovaní a přiježdění. Já to před těmi skoro 40 lety ještě zažila. Systém a disciplína. Ne jako dneska. Kdy si koně pořídí kdejaký jouda. “Ideálně” domů na zahrádku. Ale ono se to týká i psů.
Tatínek - zase role. Výborná - ono je pro rodiče těžké přiznat si, že jediný syn holt nebude pokračovatel rodu.
Ad pes - on je tam jako okrajová “postava”. Ale mám pocit, že minimálně jednou je vidět, jak s ním jde starý Hovora ven. A třeba ho jako bral ke koním. Není to seriál o psu, že jo.
A když budete šikovná a zodpovědná, tak si myslím, že se najdou majitelé, kteří takového človíčka ocení. I kdyby jste měla sbírat ve výběhu bobky. Kamarádka je takhle ráda za každou pomocnou ruku.
Irma19:Tukem jsme kdysi smývali asfalt a šlo to dobře, tak snad to zafunguje i na smolu🍀
Přesně! Pamatuji, že jsme máslem odstraňovali asfalt z bot.
Chápu. Olej nebo sádlo může být taky. Prostě něco mastného.
Čím bych to dostala šetrně dolů?
Máslem?
Košer papání opravdu nevzniká jen naříznutím krkavice, jde komplet krk
Však já vím. Jenom jsem byla zvědavá na odpověď. Ale tyhle výkřiky už tady byly. A možná budou zase.
Jenže chovat společenské zvíře o samotě jenom proto, abych z něj měla mazlíčka, neodpovídá současným představám o welfare. Takže se možná jiných odpovědí nedočkáte.
Jasně. Půlka února ještě zima je. Vylíhnou se první týden v březnu a zima bude stále. Nějak jsem to nedopočítala.