05.02.2026, 19:45:24 xxx.xxx.147.163
Mně ne. 😉Ale nemůžu kvůli krční a bederní páteři.
Mně ne. 😉Ale nemůžu kvůli krční a bederní páteři.
No to já bych musela spát v závěsu jako netopýr.
Na břiše jsem se odnaučila spát po operaci plotýnky - bylo mi nedoporučeno. Při spaní na zádech mě bolí bedra. Když bych neměla spát na levém boku, tak zbývá jenom pravý a to celou noc nevydržím - přeležela bych si ucho.
Já teda nevím, zadala jsem westernová anatomická uzdečka a strejda gůgl vyplivnul heapco, Kamír, Aurashop…
Díky všem za rady a doporučení.
Jak píše Lupus - natrénovat a zautomatizovat reakci na krizovou situaci. Kdo je připraven, není překvapen.
Tak jsme se hezky “shodli”. 😉
Zeptám se kolegů myslivců.
Otázka nevíte o něčem co by pomohlo?
Spánková laboratoř? Vyšetření dýchacích cest?
ale problém je to nesoukromí
Ale pořád vím, že je to dočasné. Stejně, jako když jedu s turisty na týdenní pobyt. A “vyfasuji” chrápající spolubydlící.
Pro mě smutné, že by někomu slovenština dělala problém. Asi jsem už stará.
Bydlet s někým takto na pokoji delší dobu, tak mě klepne.
Mě taky. Nebo by to skončilo vraždou.
10 cm mi na mývala přijde hodně. A postrádám otisk předních končetin. Možná všechno jezevec?
mám obecně problém s usínáním a navíc jsem sova…
To bude ono. Já usínám bez problémů a jsem skřivánek. Pravda, s postupujícím věkem se v noci častěji probouzím a občas nemůžu znovu zabrat. Ale zatím zvládám bez prášků.
prostě jen potřebuju v noci naprostý soukromí.
Já taky spím jenom s kocourem. Občas. A v té nemocnici vím, že když nebudu kvůli někomu spát v noci, tak můžu přes den. A je to na omezenou dobu, takže to psychicky dám. Ale neumím si představit hypotetickou situaci v domově důchodců, kdy bych měla “nafurt” nějakou chrápající spolubydlící.
No já tam vždycky spala dobře - jako jo, ráno vlítnou sestry a uklízečka, ale velká vizita byla dvakrát týdně a o víkendech je tam vyloženě nuda. Takže jsem mohla spát po snídani, před obědem, po obědě, odpoledne… A když jsem nespala, tak jsem si četla.
A na spolutrpitelky jsem měla vždycky štěstí.
spánek léči a pomáhá
Přesně tak. Já si v nemocnici vždycky odpočinula.
Jediné injekční odčervovadlo, které mě napadá, je Ivomec. A ten není určený pro psy. Proto jsem hned zbystřila. Ale chápu, že po 25 letech si název přípravku nepamatujete.
Obrátila bych se na ČSO.
Tak Imaverol místně použít lze. Jinak Ecosin, existuje i vakcinace - BiofelM.
A tak je to přirozené. V přírodě by taky nezůstala nazmar.
Mně takhle kocour uzmul jeden kuřízek. Musel ho zhltnout jako ta krajta, nenašla jsem po něm ani stopu. Stačilo mu pár minut, kdy s ním byl o samotě.
Koukněte na nový článek - Toxoplazmóza a úzkost u psů. Docela mě pobavil - pozor na syrové maso! (taky si s chutí dám tatarák). A že jsou úzkostnější malí psi? Jasně, když se s nimi jako se psy nejedná (což teda článek zmiňuje). Čest výjimkám, jako je Kilian.
A na ty obtížnější prvky, který přišly potom, musely ty holky být lehčí.
Jasně. Ale myslím, že v tom případě už to není podle hesla "Sportem ku zdraví!" Což vrcholový sport dávno není.