07.12.2025, 19:17:40 xxx.xxx.147.163
Já lepší než J5 nemám. Je mnohem větší odborník.
Já lepší než J5 nemám. Je mnohem větší odborník.
Odpovědi jste už dostal v předchozím vlákně.
Odpověď od J5 vám nestačí?
Klobouk dolů: Já bych těch 22 km ani neušla.
udavač, co mě nahlásil a očekávám omluvu!
A to jsem zvědavá, jestli si to dotyčný přečte a přihlásí se. Moc tomu nedávám.
Zatím fungují - je teprve začátek prosince. Za měsíc nebo dva může být všechno jinak.
ale stále častěji zkracují normální slova
Bohužel je to tak, jiná doba a my, fosilky, už nestíháme.
Ne, není.
Vy jste nečetl příspěvek J5 z 24.11.? Že máte všechno špatně?
že v zimě by mělo být seno 24/7
Ano, to je pro mě základ.
Máte SZ.
Ale tady jsme v Politice. Jak můžu vědět, že sem motáte včely?
Ano, p. Krška hodně ví. Ale spousta jeho příspěvků končí urážkami a politikou, která s chovem včel nesouvisí.
Vám nepřijde divné, že je vlastně se všemi ostatními přispěvateli v opozici? A že jedno vlákno už bylo kvůli němu uzamčeno?
A tím končím, ať neplevelím.
.ta první si nevzpomenu na jméno..
Soňa.
Aha. Takže tohle vlákno je jenom pro odborníky - politology, ekonomy, sociology…?
To, pravda, nejsem. Ale asi nebudu jediná.
A vy máte příslušné vzdělání?
Přesně! Taky mě to zarazilo, že se slovenské filmy u nás dabují. Já bych si tu slovenštinu tak ráda poslechla.
Anonymní:Přesně tak, neví nic ale na vše má názor.
A to je zakázané? Mít na věci názor?
Tak když jste jí v tom autě udělala švédský stůl…
Od dětství nemám slovenštinu ráda, tahá mě za uši
No vidíte, já ji naopak mám ráda, přijde mi taková melodičtější a měkčí. Vyrůstala jsem na česko-slovensko-polském pohraničí, takže mě ani jedna řeč není cizí.
Ad dabing - to už si nějak nepamatuji - vlastně jo - seriál Dempsey a Makepeacová - ten jsem slyšela dřív ve slovenštině než v češtině. A ta čeština mi pak přišla taková divnější, nezvyklá.
A spoustu knížek, hlavně detektivky jsem četla jako dítě ve slovenštině, protože byly v nabídce.
Bingo!
Teď už vás musím požádat, abyste se ve svých výrazech mírnil. I když jste zdravě naštván. Příspěvek byl nahlášen. Ne mnou, aby nedošlo k nedorozumění.
Já ho nechám, ale nejsem tady jediný ani ten hlavní cenzor. Takže možná bude smazán.
Lidi, kteří chtěli mít přehled, nebyli moc oblíbení
To je mi fuk.
Co je špatného na tom vědět, že diskutuji s anonymem A nebo B? Nic jiného mě nezajímá - věk, pohlaví, zaměstnání…
Legrační je i reakce Lenky po 12 letech..