Saga: Kometo, i když to bylo směřované na Bobču, s dovolením odpovím za ní, protože to máme asi tak stejně, ale na rychle se mastící vlasy nefunguje nic. Zhola nic. Jako vůbec👎! Nikdy nic. Bojuju s tímhle už přes 30 let a nic nepomohlo, od babských rad až po vysokou kadeřnickou. Vyzkoušela jsem (už jako dítě asi desetileté) nějaké chemické, děsně smradlavé cosi od kožní doktorky. Bylo to v devadesátkách, fakt nevím, co to bylo, pamatuji si jen to, že to děsně smrdělo a prý, když si vlasy umyju tímhle, týden to vydrží. HAHAHA! Vydrželo to s bídou dva dny a pak mastnota a svědění….
Dále vyzkoušeno: šampony levné ala Lídl i drahé ze salonu krásy, šampony se SLS i bez něj, šampony tekuté, tuhé (kostky) i suché, dále trvalá, vodová, do čista odbarvit na chemlon blond (jako že to kysličník vyžere - HAHAHA, no tak určitě), ostříhat na ježka a odbarvit, česat se, nečesat, kartáče umělé, dřevěné i kančáky, mýt si vlasy každý den, i se zatnout, dělat bezdomovkyni a nemýt je třeba týden, dále mouka, oplachy z kopřiv i heřmánku a já nevím kýho výra ještě. Napište naprosto cokoliv a já Vám na to odpovím, že “todle už jsem taky zkoušela”! A nic. Boj jsem vzdala. Vlasy myju obden, laciným šamponem z Kauflandu, co ho prodávají 0,5l za 20Kč (v akci) a hážu na to bobek, protože to prostě nemá smysl. A na místa, kde není tekoucí voda, nebo prostě nějaká voda, kde bych si mohla umýt vlasy, prostě nejezdím, tže sbohem kempy, prostě nestanuji, páč potřebuju koupelnu…
Tak tyhle zkušenosti nemám.