31.01.2026, 16:58:44 xxx.xxx.147.163
Věra Čáslavská vyhrávala, když jí bylo 26 - takže normální ženská.. Z dnešního pohledu už byla babička.
Je to ve všech sportech - když někdo nezačne běhat po kurtu nebo bruslit na ledě v 5 letech, tak nemá šanci.
Věra Čáslavská vyhrávala, když jí bylo 26 - takže normální ženská.. Z dnešního pohledu už byla babička.
Je to ve všech sportech - když někdo nezačne běhat po kurtu nebo bruslit na ledě v 5 letech, tak nemá šanci.
jakože vopravdovou rehabilitaci
To asi ne. Já zažila jenom masáže.
musela jsem nechat dát injekci psům,
Docela by mě zajímalo, jakou injekci na prašivinu.
Problém kočka kastrovaná + nekastrovaná nevidím.
Jenom mě překvapuje, že někdo má doma nekastrovanou kočku. To vám neznačkuje? A zdravotní rizika vás nechávají chladnou, i když o nich víte?
Ale to vám ten wellness pobyt nabízí a může splnit. Akorát to nebude úplně levné, no. Ale co si zaplatíte, to dostanete.
Mně ho před léty koupily mé bývalé děti a móóc jsem si to užila.
To jsou samé tyčky tyčky,
Tyčky tyčky, samý bulimičky - jak zpívá Ewa Farna v jedné ze svých písní.😉
Už jsem zapomněla, co jsem před léty dostala na “plesnivého” kocoura. Zeptám se.
Můžete potírat obyč octem - ten toxický určitě není.
U koček je blbý, že si všechno olížou + jsou citlivé na spoustu přípravků.
Předpokládám, že ta plíseň byla spolehlivě diagnostikována mikroskopicky.
(neříká se tomu nějak jinak? Je to ve tvaru sporťácké podprsenky, ale je to určené jako vrchní oděv
Top?
ale vypadám v tom jak naprcaná jitrnice…
Jsem si vzpomněla, jak si kolegyně, taky u Vietnamce, chtěla koupit rovněž šaty. Není tlustá, ale má prostě ženské tvary. Jiné než Vietnamky. Takže se taky narvala do různých šatů, které bohužel nemilosrdně obkreslily všechny křivky a sem tam i nějaký ten špíček, prodavač vykřikoval “suší, paní, suší!”, zatímco kolegyně měla pocit, že má celulitidu i na lokti.
to jsem tenkrát na záchod šla po čtyřech)
Já taky. Ale už jsem se na mísu nevyškrábala a volala si pohotovost. Které jsem dveře otevřela v poloze stále na čtyřech.
Byl nahlášen a už je pryč. Stejně jako “pomeranský ovčák” za 6 000.
A hlavně čas
Přesně tak - v tomhle ročním období člověk buď jezdí nebo čistí.
Už je pryč. Nějak se přehlídnul.
No a když by to byla náhodou plíseň,
Viz výše. Od toho jsou veterináři, aby diagnostikovali problém v ordinaci, kde můžou provést příslušná vyšetření. Já své kocoury nikdy neléčila po internetu. A radši jdu k tomu veterináři zbytečně než pak řešit průšvih.
Ono záleží, proč vás ty záda bolí.
Já mám občas klasické lumbago a dávám si na bedra ledvinový pás. Nebo by mi pomohl ten váš odkaz. Ale na ta “esíčka” nepomůže.
mohla ji tam prasknout nějaká žilka?
Mohla. Nebo mechanický úder. Nebo parazit. Nebo nádor.
Nebo pomůže nějaká fyzioterapie
Pomůže. Ale hlavně bych na to měla pravidelně cvičit, na což jsem lajdák.
Já to vidím na blokádu SI. Mám totéž.
strašně to klouže, bojím se jet autem na cvičák
Já šla kousek do obchodu a z obchodu stylem ala gejša. I autíčko dvakrát zaprotestovalo, protože na namrzlých kostkách mu to klouzalo. Rozblikala se kontrolka a spustil alarm, který mě vyděsil. Asi nějaký ABS systém?
Ronja s motejlem:Líbí se mi něco takovýho, prý tam ženský chodí i v mini šatech, tak jestli by to nebylo spíš out.
https://www.aboutyou.cz/p/guido-maria-kretschmer-women/spolecenske-saty-linnea-16033244
Já bych do nich šla.