Kometo, tohle jste vážně zažila na “vlastní bulvy”? Na střední škole? Vždyť to ještě dotyčné(mu) nebylo 18 let. Tedy za něj zodpovídali rodiče a ti to posvětili? Jako fakt? Věřím Vám, ale je to pro mě hrozně těžko uchopitelné. Člověk neví co sám se sebou, když je mu 15-16 let, někdo to neví ani v 45! Mazec, prostě!
Kometo, tohle jste vážně zažila na “vlastní bulvy”
Ano. V 1. ročníku nastoupila dívka, k maturitě šel chlapec. Ve třeťáku už jim 18 většinou je. Nejdřív podstoupil(a) hormonální terapii, až pak operaci.
A ano, i mi to připadá hrozné. A taky jsem se divila, že s tím rodiče souhlasili. Protože přesně, v tomhle věku se teprve hledají - nejen po stránce sexuální orientace. Jsou to taková telátka.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 07.03.2024, 07:23:41
Možná ten s vitamínem D. Selontra - ten je kumulativní. I přípravky s obsahem warfarinu by při jednorázovém požití neměly být nebezpečné. Ale to jednorázové, že jo…
Paspárek, též vlčí dráp, je pátý prst na pánevní končetině psa. Většina psů má na pánevních končetinách jen čtyři prsty, paspárek je zcela zakrnělý rudiment. Je-li přítomen, vyrůstá výše na noze a nemá kontakt se zemí.
Nevím, jak je to teď, ale u sheltií, pokud se v té době odstranili, mohl být pes následně uchovněn.
Paspárek, též vlčí dráp, je pátý prst na pánevní končetině psa
Jenom nepodstatný podotek - počtem pátý, topograficky první.
Reni vím, že to mám blbě věčně, ale teď tam tu čárku mám tak blbě, že jsem si toho všimnula i já…jenže pozdě, už to nejde opravit, napsala jsem za to další🙄
“Nějaké sono, RTG bylo? Nemá v tom žaludku něco, co jí vadí a co tam zůstává?”
vzhledem k tomu, že to zvíře nemá absolutně žádné jiné příznaky, žádné potíže, žere s chutí, je to divoká koza, tak tomu nic nenasvědčuje. Nicméně jsou tato vyšetření v plánu, dle vývoje.
Stejně tak krev (se trošku ukázalo, že pohoda a klídek na veterině má své hranice 🙄). Atb dostala.
Nicméně jsou tato vyšetření v plánu
Já bych se za to sono přimlouvala. Kamarádky jezevčice měla podobné příznaky a v žaludku žalud.
Mno, ta doba je dávno pryč 🙂 Dneska to každý bere jako “službu pro klienty” a klient si vybírá, zda si tu službu odebere nebo ne. Přijde mi, že to vnímají jako posilovnu nebo restauraci. Ta posilovna a restaurace mají otevřeno každý den, a oni si tam zaskočí jen tehdy, kdy se jim chce. Nějaké že podepsali závaznou přihlášku s určitými podmínkami docházky, to nikoho nebere. Já se věnuji těm holkám individuálně, tj. když jsme domluvené, že přijde, tak já mám ten den blokovaný jen a jen pro ni. A když mi tři hodiny předem napíše, že teda nepřijde, tak já si už těžko objednám kadeřníka nebo vyřídím nějaké úřady.
Asi na jar naberu nějaké nové dětičky, ať trochu rozprostřu riziko a mám čas se jim pověnovat, než tahle holka na podzim řekne “jé, ono je brzo tma, jé ono je zimička a mokro, tak to já v zimě chodit nebudu”.
Mimochodem, části těla koně, sedlo a uzdečka a jízdárenské cviky, to musejí členové taky umět, a neumějí. Asi začnou dřepovat.
Mno, ta doba je dávno pryč
No, ono je to dneska o jiných cenách, co si budeme namlouvat. Zvlát, když někoho ti koně živí. Já coby dorostenka začínala na 20 Kč měsíčně! Osmdesátá léta. Ale oddíl sponzoroval OKR, ten si to mohl dovolit.
Takže když někdo zaplatí za jezdeckou lekci 400, 500 i víc Kč, tak očekává full servis a ne, že bude koně čistit či nedej bože kydat.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 03.03.2024, 19:30:09
No jo, ale berbeři se nedají srovnávat s frbulem. Jak napsal L.S. - ti by měli být ze své podstaty všeobjímající. Tady bylo a je něco špatně. Jestli vrozená povaha nebo (ne)výchova, těžko říct. To se z jednoho krátkého dílu poznat nedá.
Ale v happy end stejně jako vy moc nevěřím.
Reakce na Sardullah. Mezitím se tam vetřela Doron.🙂