Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 08.02.2024, 21:46:25
to jsou vytažené zuby?
Ano, to jsou vytrhané zuby.
Ale viz vedlejší vlákno, u těhle pidi plemen bohužel běžné i u zvířat opečovávaných. Tím tuhle kausu vůbec neobhajuji. Protože skoro 50 psů nemůže jeden člověk kvalitně obstarat.
Odpověď na příspěvek uživatele Ecitejok z 08.02.2024, 13:17:44
už dojí k včerejšku 499 dní v kuse.
A je to mléko pořád kvalitní? Co SB (BE)? Nerýpu, ptám se, zajímá mě to. Nás učili, že existuje něco jako starodojné mléko - ne, že by bylo nějak nebezpečné, ale kvalita už může být horší.
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 08.02.2024, 13:25:09
že hlídám, kolik toho holky vypijou,
Přesně tohle říká kamarádka, která napouští vodu do kýblů, v zimě, v létě. Že aspoň vidí, kolik toho konkrétní kůň vypije. Ale má jich +- osm. Ve stájích, kde se koně počítají na desítky, by to asi moc reálné nebylo.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.02.2024, 07:50:45
To by vám těch majitelů moc nezůstalo. Opakované zkušenosti. Nejhorší jsou ti “prvomajitelé”, kteří mají prvního koně a jsou v prvním ustájení. Poté, co udělají větší či menší kolečko po okolních stájích, většinou prozřou.
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 08.02.2024, 06:59:12
Kohouty mám dva a oba byli mezi prvníma v trapu.. Třetí - novej kohout to viděl a asi i slyšel z okýnka karantény a pak byl půl dne s vykulenejma vočima schoulenej v rohu pod krmítkama s myšlenkama “bože kam sem se to přistěhoval”
Asi špatnej oddíl, no.🌷 Jenom úvaha od laika, který nechová.
S těmi PP se to dost přehání. Nepodporuju množírny kde jsou psi v králíkárnách to vůbec ne ale na druhou stranu…. kdo má doma psa bez PP proč ne a kdo odchová štěňata když na ně má zájemce proč ne. Hodně lidí si koupí psa o několik tisíc levnějšího bez PP, když papíry nepotřebuje, jsou mu k ničemu, psy dál nechce rozmnožovat tak proč by ne, i tací psi a štěňata jsou potřeba. Důležity je přece jak je o psa psotaráno kolik na něho má majitel času, ať má papíry nebo ne. Kdyby byli zakázáni všichni psi bez pp tak je tady v republice třetina psů než teď. Někdo chce na dvorek dobrého hlídače, nenáročného, levného a nepotřebuje ušlechtilého psa s pp.
Kdyby byli zakázáni všichni psi bez pp tak je tady v republice třetina psů než teď.
Viz Fikovnice - to by bylo jenom dobře.
Já, kdybych hypoteticky chtěla dobrého, nenáročného a levného hlídače, hledám mezi PP psy. A ne mezi voříšky, kde neznám rodiče, jejich zdraví ani povahu.
Zúčastnily ste se někd volného tréninku mně by zajimalo jak to na něm je, co se dělá jak dlouho trvá a jak je to přinosne.
Viz Kallisto.
Takové závody nanečisto. Kdy si může mladý kůň nebo mladý jezdec vyzkoušet atmosféru, práci ve skupině, reakce na cizí koně a tak. Za mě velmi přínosné.