Odberryho: Aktualizace po dnešní kontrole.
Třetí víčka i výtok beze změny.
Důkladně jsme probrali anamnézu, ty jeho řidší stolice už od kotěcího věku, které byly beze změny i v době, kdy nejmladší kocour musel mít analergenní dietu a ostatní se vezli s ním.
Takže odběr krve, pošlou do Německa. Nějaký panel na cca 30 hodnot (četně minerálů a vitamínů) plus jaterní panel.
Sono se dnes nekonalo….na to se objednáme k naší kočičí doktorce v pondělí, až si budu volat pro výsledky. Ta se zaměří přímo dle výsledků. Antibiotika vysadit, odčervit, nasadit gastro granule. Mmch, najít gastro dietu, kde není kuřecí, po kterém by se mi jistojistě zprůjmoval až na záda není vůbec snadné. Dostal také injekci béčka.
Poslechově bez patologie (srdce, plíce, peristaltika), pohmatově zvětšená jedna uzlina v třísle .
Takže v pondělí budou další zprávy. I kdyby to nakonec vyřešilo odčervení, aspoň bude mít za sebou důkladnou kontrolu a budu vědět, že v tuto chvíli se nic neděje.
Asi mi to uniklo, ale čím jste krmila doteď? Nejsem zásadně proti dietám, můj starší kocour je už čtvrtým rokem na ledvinové, ale… proč u vás gastrodieta? Nešlo by krmit třeba čisté hovězí?