17.12.2023, 20:20:40 xxx.xxx.147.163
Nemusí.
Ale nespecifikujete plemeno ani “krátké rekreační vyjížďky”.
Nemusí.
Ale nespecifikujete plemeno ani “krátké rekreační vyjížďky”.
Anonymní:Zdravím, myslím tím chování
Jaké chování? Že se vám samci perou?
lesnizinka:Ježíš to je blbost toto, může mi to někdo vysvětlit? Máme elektronický teploměr pod pazuchu a máme pistol na čelo, kterým měříme teď pořád. Změřím se - mám 37.8, jdu na wc, dát Viktěnovi kapsičku, vrátím se, lehnu, změřím se a mám 36.9😲 Cítila jsem, že mi je zima, natáhla jsem si zase rolák, že mě třepe, tak jsem se změřila poprvé. To druhé bylo takové jako kontrolní a naměřím to takhle. Když jsme to minule zkoušeli přeměřit tím pod paži, dostali jsme třetí hodnotu. Co si jako vybrat?
Co si jako vybrat?
Průměr.🙂 Viz Rapotacka - starej dobrej rtuťovej, který si opatruji jako oko v hlavě, páč nám ho EU zakázala.
orionka:Až za hrob?….Nenávist?….Ničíte si zdraví.
Proč by si 4xJana měla život zatěžovat těmi ošklivostmi. Rozpor- na 1 stranu, nereagujte, nečtěte - na druhou - vraťte se do října a všechny jeho jedusliny si přečtěte a vražte si je teď ve Vánočním čase do hlavy !
Vůbec ne. Jsem v pohodě.
Jenom 4xJana nebyla v obraze. A ani nemusí být. Z mé strany to byl jenom návrh.
JanaJanaJanaJana:Ne, to ne. Nevím, o co jde.
Můžete si ho najít, jestli chcete. Je dlouhé, ale stačí se začíst do období 20.10.-30.10. Pak možná pochopíte naši averzi vůči osobě, o kterou tu jde. Mmch, ve vlákně Velká pardubická taky předvedla své kvality.
JanaJanaJanaJana:Mně třeba Neverend nevadí. Má prostě jen jiný názor, to je OK. někdy to, co tvrdí, koresponduje i s tím, co u nás říká humanitní věda.
Já bych na něj byla hodná🙂
Vy jste asi nečetla vlákno Všeobecný pokec?
Orionka:Nemusíte, jak dojedu domů, tak na PC jsem registrovaná
Mně právě bylo divné, že obě IP adresy k vám seděly - jako vyjadřování.
Ale už se to vysvětlilo.
Lenča:Dobře no víte já sem trochu zoufalá. Na přihlášky už je jen pár měsíců a my vůbec nevíme kam ji dát všichni se mě ptají co tě baví co bys ráda dělala a mě baví koně a pravě se ptám jestli to je vubec možny nějak se u nich zaměstnat a jak čtu tak spíš radši ne a musím vybrat něco jiné.
mě baví koně
Opravdu doporučuji nechat si je jako koníčka. Jinak je to těžká práce (jasně, v 15 letech si to ne každý uvědomí - ale jednou vám bude i víc a co když přijdou zdravotní problémy?) za ne moc peněz. A na ježdění pak už nezbývá síla. Znám takové případy v okolí.
Aha, takže si pamatovat další IP adresu. Abych věděla, která je pravá a která falešná orionka.
Orionka:A nebude to i tím, že vzhledem k vašemu věku ( pardón) máte k nahlašování špatný vztah ?
Budu pochopena ? Nedostanu po čuni ?
Jako, že si pamatuji komunismus (spíš teda pokus o něj) a STB?
Já jinak občas něco nahlásím, i z inzerce, ale tohle mi přišlo zbytečné. Viz výše.
megi-the-pes:xxx.xxx.242.38 neverending …hele a to je hustý, oni tam vždy večer zapnou internety?!
Viz balu. Ignorovat, nereagovat. Jinak si připíše bod.
Vidíte, mě ani nenapadlo nahlásit. Protože jsem si říkala, že anonym je tak naprosto mimo, že bude stačit nereagovat.
Já od něj znám jenom Psa baskervilského. Tam o otravě kantaridinem nic nebylo.🙂 Nebo ano?
Hlavně padnoucí. Anglický univerzál. Třeba Kentaur.
👍
Trefa do černého! Taky mám v šatníku pár takových kousků v naivní víře, že možná jednou…
Záleží.
Můžete na učiliště - Chuchle, Kladruby - bude z vás ošetřovatel koní (= těžká fyzická práce a málo volna). Nebo, když budete hodně dobrá, stanete se pracovním jezdcem. Což je skoro totéž. Ale když vás to bude bavit a naplňovat…
Nebo na střední školu zemědělského, případně veterinárního směru - náplň práce viz výše. Ale po maturitě můžete dál. A jako Ing. nebo MVDr. máte další možnosti.
Já jsem taky stará konzerva a nakonec jsem si vždycky zvykla.
megi-the-pes:No tak ono všude je napsané, že je to č. objednávky. 😀 a fakturu dostanete, až když je zaplaceno, odeslána zásilka… takže to číslo faktury nevíte, dokud mi nehrábne a neodešlu všecky knížky, ale to mám za to, že chci, aby to lidi měli do Vánoc, to mám z toho života, jakej vedu, a s kým se tahám, to mi říká druhá polovina, jsem chudák, jdu stávkovat. 🙂
Máte SZ.
A jaké jiné? Když platím jakoukoliv fakturu, tak jako VS píšu její číslo. Přijde mi to logické. Já chtěla dodat i číslo objednávky, ale systém mě nepustil.
To vidím jako otázku na oddělení toxikologie.