09.12.2023, 19:12:01 xxx.xxx.147.163
Vy jste troll, že jo?
Vy jste troll, že jo?
Můžete to napsat srozumitelněji? Ptáte se na vytrvalostní závody? Informace jsou na stránkách ČJF.
U domácí velmi nepravděpodobné.
Fikovnice:Pozor pozor! Pometa preferuje přejmenovat pro Planetu! Pometa připomíná pometlo!😉
Pometa přežije a přetrpí pometlo!
Nepřivolávejte. Už tady nějakou dobu se svými filozofickými úvahami (a strašnou češtinou) nebyl.
Přesně tak. Proto mě ta práce baví.
Phikovnice první!
Pospojované - pranepatrná píď poloostrova?
Espiro:Produkty pravěku pohánějí povozy. Pevnině přináší peníze, povětšinou pár pánům, pojmenovaným podle pitiva - produkt přežvýkavců + promrzlá pochutina.
Panovníci pharaóni?
Opravdu? Tak proč stále mizí?
Jenom hraboši jsou málo (to je tak pro káně nebo poštolku nebo větší sovy), loví i hmyz. A ten taky ubývá. Potřebují mít nějaký svůj biotop a ten jim kulturní zemědělství nenabízí. Travnatý pruh nestačí, když není posečený.
kometa:Ha! Na to se musím zaměřit. Myslím, že je loupe.
Proč zase dvakrát?
Ha! Na to se musím zaměřit. Myslím, že je loupe.
Ha! Na to se musím zaměřit. Myslím, že je loupe.
Jenže velké, širé, rodné lány a kulturní krajina ano. Zmizely nejen koroptve a křepelky, ale třeba i sýčkové. Mj.
Viz výše.
Pán to ze sebe chrlil jako pojišťovák, který vám chce prodat zaručeně výhodný produkt. Ale mně přišlo, že z něj opravdu čiší nadšení, že teda s tou paní ze Slovenska položí základ nového plemene. Které bude sportovní postavy a zdravé. A to jsem mu hned ze začátku řekla, že nehodlám žádné štěně koupit, že mě jenom zajímá, proč bullpej.
A taky mluvil o nějakých unikátních barvách. Souhlasil s tím, že je to běh na dlouhou trať
Jo a jedná se o křížení amerického buldoka a šarpeje.
Na co, aspoň bude míň smrdět.
Tak zrovna kastraci bych nedávala na roveň odstranění drápů. Všichni mí kocouři taky byli a jsou “bez koulí”.
A v Zoo taky občas kastrují - obě pohlaví, když chtějí zachovat držení ve smečce/stádu, ale nechtějí mláďata. U druhů, které není potřeba rozmnožovat.
S ostatním souhlasím.
Něco málo ano. Měl představu o přenosu 50% nebo 25% genetické informace. A opravdu věřil, že s nějakou paní ze Slovenska vytvoří nové plemeno. Možná naivní, ale ne úplně mimo.
Však s tím taky nesouhlasím.
Že chtějí vyšlechtit nové plemeno.
Český teriér taky vznikl křížením, pokud vím. Nebo Horákův laboratorní, nyní český strakatý - i když ten asi není uznaný FCI.
Opravdu? Skáče bez drápků? A shazuje věci? A jak jste ji naučili na lidské WC? Netaháte nás trochu za fusekli?
Já s pánem mluvila po telefonu. Když odfiltruji 90% omáčky, tak to dávalo smysl. Ale pořád je to neprověřený a neustálený kříženec za dost peněz.