09.12.2023, 08:27:31 xxx.xxx.147.163
Vadí, nevadí. V zajetí s tím může žít. Kór, jestli jí to odstranili jako kotěti. To nevíme.
Ale samozřejmě s tím nesouhlasím.
Vadí, nevadí. V zajetí s tím může žít. Kór, jestli jí to odstranili jako kotěti. To nevíme.
Ale samozřejmě s tím nesouhlasím.
Proč umět česky? Očividně je to přežitek.😢
Jéé, vy jste můj člověk! Jakýkoliv přístroj, který má víc jak dva čudlíky, je nad moje schopnosti.
Vahine:Ach jo, to jsou kukadla viz půjčené foto😍….a pak odkaz…
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=85200
To by byla dvojka bělouš a černínek 😇…prsím Vás, rychle ho někdo adoptujte, ať není volnej nebo zas onemocním 🤦♀️🙈🙏
Ach jo! Být v důchodu, už jsem adoptivní matka.
balu:Taky znám paní učitelku… peníze slušné, ve dvě doma, jakékoliv volno co má škola v průběho školního roku na chatičce, o prázdninách krom posledního týdne volno. V době covidu na chatičce pořád. Kolik denně odučila vzdáleně? Nedělám si iluze ale plat šel plný.
Nechtěla bych to dělat, proto jsem na pajdák nešla, ale myslím, že učitelé si nemají nač stěžovat. Na rozdíl od kuchařek a dalších nepedagogických pracovníků ve škole.
ve dvě doma,
jsem snad nebyla nikdy. Ani v pátek, kdy výuka končí 12 30. To je konečně čas dodělat třídnici, opravit písemky, zapsat známky do bakaláře…, protože je na to klid.
Jo a nestěžuji si. Stávkovali jsme právě za ty kuchařky (vaří skvěle) a nepedagogické pracovníky (naše asistentka je poklad).
Iza.bel:Ano, to jsou ti větší. Ale takový králíček lesní, čížek…?
Králíčka jsem tady neviděla, ale předloni bylo čížků jak naseto, celou zimu. Loni se objevili až ke konci, ale taky v hojném počtu. Takže to museli zvládat. A jak se čepýřili na sýkorky, aby je vyhnali!
Ale přidávám ke slunečnici i lesknici nebo lněné semínko, právě pro tuhle drobotinu.
list:Tak oni hmyzožraví ptáci, kteří na zimu netáhnou na jih, se přes zimu krmí právě semeny, proto chodí na krmítko. Ale určitě není na škodu jim tam přihodit i nějakýho hmyzáka.
Taky vidím sýkorky a strakapoudy, jak se ládují slunečnicí a lojovými koulemi. Kdyby jim to nevyhovovalo, tak odlítnou do tepla za hmyzem. Si myslím.
Poměrně předaleko… Pět set, pět tisíc používaných parametrů? Propukla pozvídavost. Pomoří, pooceání poblíž?
Tak když to napsal pan Neff… to je už opravdu pocta!
Leithian:Tak nalejme si cisteho vina. Kdyby se timhle ridilo je dneska koni osmina. Malej nasvalenej hucul znakne paradoxne vic nez na vahu vetsi teplas. Kone na rancich. Mongolsti ponici, kdysi fjordici u vikingu. Tam asi fakt 20% neni ani vomylem. To same nektery poustni plemena nebo indicky kdyz vidim co na sobe tahaj nekdy… za me jsou tohle jen neuzitecny tabulky s milion a jednou vyjimkou.
Jo a proto je spousta bolavých, šklebivých, prchajících a shazujícíh koní. Protože někdo si přečte - jo, 20%, to sedí, tak na koně frknem jezdce. Ža na to ten kůň nemá natrénováno (viz příměr s batohem) a jezdec neumí sedět, se neřeší.
Můžete.
Silná invaze kokcídií u dospělého jedince (nejen psího) je otázka individuální imunity.
Já je u nás slýchávám. Klasické “pět peněz”. Kombinace louky, pole, remízku. Máme tady i čejky, které taky patří mezi ohrožené druhy. Ale pořád je to málo.
Zrzavci:FČÉRA JSEM DO DNEŠKA – NEBOLI DO PŮL JEDNÉ PODEPISOVALA A PODEPISOVALA A PODEPISOVALA, A POŘÁD PODEPISOVALA 150!! KNÍŽEK, PAK MI JE HODNEJ BRTNIK ZABALIL DO TŘÍ VELIKEJCH BALÍKŮ A TY UŽ JSOU OD ČTVRT NA SEDM NA CESTĚ DO NAKLADATELSTVÍ. KTERÉ MÁ PRO VÁS PŘIPRAVENÉ KRABIČKY A V PONDĚLÍ TO JDE K VÁM.
TAK AŤ SE VÁM KNÍŽKA LÍBÍ!
🙂
Moc si vašeho podpisu vážím a DĚKUJI!!!
Já osobně bych už do vlastního koně nešla a využila možnosti koní cizích.
Fikovnice:Ještě “maličkost”:Projít konkurzem…😔
Držíme palečky! Všechny.
Já taky. Zůstávají jenom srdcaři.
Já teda nevím, ale kokcidie u dospělých jedinců problém vesměs nečiní. Jak silná je ta invaze?
Buggyra:Terénní veterináři se setkávají víc s lidmi, než se zvířaty, a to by mě osobně tedy dovedlo asi do kriminálu.
Nejen terénní…
HL:Také máte letos tak velkou spotřebu krmení oproti jiným zimám? U mě několikanásobně vyšší asi ptáčkové čekají tuhou zimu a zásobí se tukem.
Začali zostra, ale teď se umírnili.
assil:Tyhle mimoškolní aktivity se teď dělají za peníze, zadarmo to fakt dělá už málokdo. Možná se i dnes nějaký takový obětavec najde, ale moc jich nebude. Učitelé, co já znám, nic takového nedělají, jen učí ve škole, volna spousta, peníze lepší než kdyby dělali někde v kanclu víc hodin.
My ano. Jezdíme s dětma na několikadenní pobyty - tzn. starost 24 hodin za běžný plat. Protože chceme a baví nás to.