26.09.2025, 08:57:45 xxx.xxx.224.101
Obrázek Jsem slepá, nebo zabedněnà, já tam tu chybu nevidím.
ExcelentNí.
Obrázek Jsem slepá, nebo zabedněnà, já tam tu chybu nevidím.
ExcelentNí.
Buggyra:u nás je snad eutanázie ještě nelegální…? V takovém případě bych nedělala nic.
Samozřejmě, že je nelegální. N zase provokuje.
Mít koně samotného na zahradě není vůbec dobrý nápad. A aby bylo ježdění radost - musí se s koněm pracovat pravidelně a pod dozorem. A to znamená čas a peníze. Hodně času a hodně peněz.
A tak si tady všichni debatíme a zadavatelka se odmlčela.
acher:Koukám samá reklama Chico,Anicka,Malgie stejná IP adresa.
Odstraněno.
není běžné na vesnici, dostat se ke koním
Tak u nás jsou koně hlavně na vesnicích. Ale pokud člověk zrovna v té správné nebydlí, bez dojíždění se neobejde. A tím myslím kolo nebo auto. Veřejná doprava se moc nekoná.
Preventivne bych u takhle stareho zvirete do takhle narocne operace asi nesla.
Já bych do ní nešla ani léčebně.
A nevíme, kolik času by trávil v tom boxe.
Antikoncepce v zoologických zahradách se běžně používá. Na rozdíl od kastrace je vratná. Ono o všechna mláďata zájem zas tak velký není - třeba lvíčata nebo medvíďata.
Přemýšlím, co je pro jejich zdraví a psychiku dlouhodobě lepší.
Viz 4x Jana. Na co je kůň zvyklý doteď? V jaké je kondici? Jak se s ním pracuje?
Příliš obecný dotaz.
Moje zkušenost - kůň pravidelně ježděný, lehce sportovní, v dobré kondici, dekovaný. Od jara do podzimu prakticky 24/7, s nástupem podzimu a horšího počasí (jako zrovna dneska) na noc box.
nějaká jízdárna, ale nevíme jak to tam chodí, jestli by tam mohla chodit jezdit na koni a nebo se o ně i starat. Ale je poměrně drobná a máme i strach, aby z koně nespadla nebo ji někde nepřimáčkl.
Dobrá jízdárna má i dobře přiježděné koně (chápu, jako laik asi neposoudíte) a umožňuje, ba přímo trvá i na základní péči o koně.
Z koně se dá spadnout stejně snadno jako z kola nebo na lyžích. Takhle to nemůžete brát. Ale ta dobrá jízdárna trvá na přilbě a bezpečnostní vestě.
Jinak viz výše - v tomhle věku se spousta děvčat zamiluje do koní. Během puberty jich tak 80 % odpadne.
Spletl jste si vlákno.
vždycky to byl nádor.
Nemusí.
o lokaci zimní zahrady (např. vesnice podlíž lesa - vysoké riziko nočních návštevníků,...),
Já si teda představuji zimní zahradu za sklem, tudíž zvenčí nepřístupnou. S ostatním souhlasím - nevidím žádné výhody ani přínos.
Není to Vetřelec. Prachobyčejný svlek při proměně nedokonalé.
Byl. Myslím, že nosil i kachny. Proto dodnes milují vodu.
Já taky. Nadšený amatér.
Ten smrtihlav mi přijde pravděpodobnější. Třeba dá orionka na bezobratlé. Tam by nás někdo mohl rozsoudit.
Ten mě napadl, vylučovací metodou. Ale ruku do ohně za to nedám.
No jo, sezóna lišajů. By mě zajímalo, který je to přesně. Pár jich už nakoukaných mám, ale tady nevím.
plno lidem se třeba v lázních přitíží a zlepšení nastane až
No jo, ale pod pojem přitížení snad nespadá to, že pacient musí polykat silná analgetika, aby aspoň nějak fungoval.
Bobča už mohla být po operaci, kdyby. Ale to už psala. A ty nečetla, protože máš svých problémů a starostí dost. To není výčitka, jenom konstatování.
Tak možná jo, jak bety dýchají i vzdušný kyslík, tak aby neměly k hladině moc daleko (vysoko).
Ale tu fotku vidím pořád před sebou, jak si to beťák drandí vpředu s neonkami v závěsu. Šťastná to ryba!