21.06.2023, 11:51:28 xxx.xxx.224.101
Buggyra:K tomu veselá historka. Jsem si tuhle vyzvedávala auto v servisu a zrovna servisák předával auto pánovi důchodcovi, takové pěkné, malé (nevím, proč si důchodci pořizují zásadně nízká auta s malými dveřmi, asi nějaká forma masochismu), novoučké (vyrobené po roce 2015, to je pro mě výkřik moderny). A důchodce se nasoukal do autíčka a dupnul na plyn a ono mu to chcíplo. A servisák se zatvářil ztrápeně. Tak jsem se na něj tázavě koukla, jako kde je problém, a když pán znova nastartoval a odjel, tak servisák říká \'no, já jsem mu měnil spojku. U tohodle auta už čtvrtou za pět let :-( ...\'. A že pán neumí rozjezdy, vždycky drží spojku na půl žerdi, a motor vytočí na nesmysl, a spojku progresivně pálí. Servisák mi ukázal přítlačák - no ten byl vykalený do modra, nekecám... No, tak tady si pán nepřečetl návod, resp. nenaučil se jezdit, tak holt musí platit. Jediný, kdo tím \'trpí\', je tady zrovna servisák, a dá bůh, že to snad nikoho neohrožuje na životě a na zdraví (možná servisáka na srdeční kondici).
No takže holt panáček důchodce tady platí jednou ročně výměnu spojky.
No a takže holt tady paní, pokud si nenechá poradit, bude psíka vláčet na šňůře do konce jejich soužití.
Omyl! Paní bude vláčena.😉
Já si na důchod, když už, pořídím něco menšího. Už jenom proto, abych to v případě potřeby vynesla do 2. poschodí bez výtahu.