02.09.2025, 19:51:25 xxx.xxx.147.163
Beru na vědomí.
Na medicínu a přesné vyjadřování jsem holt háklivá.
Beru na vědomí.
Na medicínu a přesné vyjadřování jsem holt háklivá.
Anonymní:Vyrobená synteticky
Jistě, ale stejného chemického složení a tudíž se stejným účinkem jako ten hypotalamový.
A co inzulín pro diabetiky? To je přece taky chemie. Která pomáhá.
že ty bulbourethr. žláz neexistují, tak existují, jen je to napsáno slovensky
Nikdo přece nepsal, že neexistují, ale že nejsou u psa. Nechápu souvislost se slovenštinou, terminologie je latinská. Doktoři používají latinu právě proto, aby se nestalo “ztraceno v překladu”.
Ale hlavně, že je pes v pořádku.
Varaxi:Myslím, že na zadavatele/zadavatelku používáte moc dlouhá slova, když z Vašeho předchozího příspěvku vyvodil(a), že má nechat celé hejno uhynout.
Ono čím dál více lidí nechápe psaný text.
No, ona ta drsnější sliznice je následkem zánětu. Ne jeho příčinou.
Chemie je třeba látka aplikovaná injekčně.
Oxytocin přece není chemie. Je to látka tělu vlastní.
A bude to už napořád způsobovat záněty?
Nerozumím otázce. Co má způsobovat ty záněty?
nejste její tele
A? Ejekce přece funguje i bez přítomnosti telete.
ani se ten cecik nenaplni
Tak to je opravdu divné. Když nezabral ani oxytocin… Předpokládám, že žádný stres se při pokusu o dojení nekoná.
jde to řešit i bez chemie
Jakou chemii máte na mysli?
Oxytocin?
Mohla. Jako jedna z možností. Nebo to byla obyč erekce, do které předkožka ještě “nedorostla”. Že ho má občas malinko venku, je úplně normální.
nebo už to bude trvalé
Spíš to. Chronické záněty vedou vesměs k zesílení sliznice.
jara.t:Mandelinka
modravá?
Podobný odkaz jste tu už přece dávala. I v tomhle píšou to, co tady tvrdím od začátku.
Ne, výtok z očí není normální. Veterinář to jistí.
o a jestli to řešit dál …
Holt budete vyčkávat. A hledat jinou veterinu. Protože vidět na USG něco, co ten pes nemá… Konzultovala jsem i s kolegou, který učí reprodukci a inseminaci. Pes má jenom prostatu a bulbus penis, Ne bulbouretrální žlázy.
ta pravá výzva je zavádět kanylu křečkovi.
To si nedokážu představit. Ani to, že existuje takhle prťavá kanyla.
Xerxova:ale zase spoustě lidí vadí, že když sedí, tak pes na ně kouká shůry. Moje drobná kolegyně v jeho přítomnosti nesedí… ale vždy stojí 😄
To chápu.
Jednou jsem takhle přijela na místo dovolené a přiběhla mě přivítat krásná modrá doga. Sedíc v osobním autě to byl zvláštní pocit. Pak jsem usoudila, že klienty asi nežere a vystoupila jsem.
Jóó, naražená kostrč bolí dlouho. Znám.
Bezpečnostní třmeny mi přijdou lepší ty s gumičkou - pravda, ta někdy odpinkla i v situaci, kdy nebylo potřeba a ani o to člověk nestál.