31.08.2025, 07:50:28 xxx.xxx.147.163
tento týden Yoda hlavně hlídal stavaře
Závidím psa, kterého může člověk podrbat za ušima, aniž by mu louplo v zádech při ohýbání.🙂
tento týden Yoda hlavně hlídal stavaře
Závidím psa, kterého může člověk podrbat za ušima, aniž by mu louplo v zádech při ohýbání.🙂
Takže větší kříženec. Na hormony ještě brzo. Ale penis si běžně olizovali a olizují všichni mí kocouři. Kastrovaní.
Proboha, ne kastrace po 12 měsíci!! To je jako nechat vykastrovat 12letého kluka. Nevěřte všemu, co píšou na internetu.
Znovu připomínám možnost chemické kastrace. Na zkoušku.
že už nic nepomůže a neuleví od bolesti, jen to prostě dobře spravit.
Myslím si to taky.
Ad paní s operovanými kolegy - člověk by brečel. Na jednu stranu se vyhazují dávky a příspěvky pro lidi, kteří státu nic nepřinesli a nepřinesou. A na druhou stranu člověk potřebný nic nedostane. Protože si to neumí “vyřvat”.
potřebuješ se rozhýbat
Hlavně potřebuje vyřešit problém. Tohle je pořád odkládání.
Úklid? Co to je…
😄
lykosa:Ať si trochu osvěžíte paměť.
A? Vidím akorát uživatele (množné číslo) s deaktivovaným účtem.
lykosa:Jo, on totiž chráněný ani ohrožený nebyl.
Je na Červeném seznamu. Tam patří ohrožené druhy.
Opravdu nemočí?
Psala jsem, že už si nepamatuji.
A odpověděl jste? Proč chcete chovat ohrožený a chráněný druh?
Jedna otázka je považovaná za výslech?
Parafín s levandulovým olejem a ještě s čímsi.
To jo, rozpuštění v éterickém oleji dává smysl.
A co ty, už pozoruješ nějakou úlevu? Když nic jiného, tak takové rozmazlování dělá dobře na duši, ne?
maličká plemena jdou do puberty brzy
No jo vlastně, tady plemeno neznáme.
přesně tak se to stalo i mému psovi, prostě když kadil,
Zadavatel píše, že se to psovi stalo z ničeho nic v pelíšku…
Nepamatuji si.
Na to se nás taky ptali na veterině, jestli nekakal, že se to taky často stává z toho
U čtyřměsíčního psa? Nějak mám pocit, že tahle veterina nebude úplně ta správná.
Radši jsme jeli … je to 4 měsíční štěně a sám z toho byl nešťastný.
A co ta fimóza? Nezvažovali jste? Čtyřměsíční pes přece ještě není hormonálně aktivní. Aby došlo k erekci a následným potížím.
Anonymní:Ne, nedělá to, má 4 měsíce. Najednou zničehonic v pelíšku se mu to stalo.
Hlavně ho nedávejte v tomhle věku kastrovat! Jestli vám to vet nabízí jako možnost léčby, hledejte jiného.
nějak se poslední dobou nemůžu donutit začít něco číst,
Mám rituál čtení před usnutím. Zachumlaná v posteli. I kdyby to měla být jedna stránka.
prostě samice holt skoro furt bolí hlava, co mi to jen připomíná? A přitom se hledá vada u samce,
Vy si to prostě neodpustíte, že? Co máte proti ženám? Zhrzená láska?
Zajímavé. Využiju pro rozšíření výuky.