27.07.2025, 10:03:12 xxx.xxx.147.163
Jejda! Tak snad se aspoň dlouho netrápil.
Jsem ráda, že můžu mít domácí kocoury.
Jejda! Tak snad se aspoň dlouho netrápil.
Jsem ráda, že můžu mít domácí kocoury.
nejprve Yoda tento týden…
Na čtvrté fotce vypadá konečně jako symbol elegance. A tou pátou a devátou to dokonale zazdil.🙂
šavlozubka:Napadlo mě přesně to samé. Nebo jestli si myslí, že vlk uloví pokaždé stejnou kořist.
Samo, že je to blbost. Vlk, a každá jiná šelma, je rád, že sežene něco do žaludku. I kdyby to měla být mršina. Čehokoliv.
jestli jsou ty štěňata v útulku.
Aha. Já mezitím reagovala na propagaci granulí a tak došlo k nedorozumění.
Takže koho chleba jíš, toho píseň zpívej?
By mě zajímalo, jestli dotyčný pán jí každý den, celý život ty stejné amarouny, aby si nenarušil trávení.😉
A to bere provizi za propagaci granulí?
No jo no, jsou to šelmy. Nemůžou za to. Je to reakce čtverohrbolí, která se vůlí nedá ovlivnit. Na tomhle příkladu vysvětluji dětem.
Není zač.
Na Kelišovi je vidět, jak ho to baví. A jak čeká na potvrzení - udělal jsem to dobře?
Sardullah:Tak tohle je spíš pro pobavení, protože to už je opravdu vrchol propagace granulí…
To zase blábol.
Nepochopila jsem. To je záběr z útulku nebo ta štěňata jsou přímo oné paní?
bambule:To je netopýr dlouhouchý.
Myslím, že spíš ušatý. Podle těch “vyztužených” uší.
…dneska jsem našla na terase netopýra
Netopýr ušatý. No jo, byl ve špatný čas na špatném místě. Můj Kubík má na svědomí dva (teda jiný druh) a to chodí jenom na balkón.
Muže nenapadne spousta věcí
Nenapadne. Ale nemůžou za to. Evolučně jsou nastavení na jednoduché ano, ne. Aby lovili mamuty a bránili rodinu před nebezpečím.
Tak to je jiná. Pravda, vlastně - Baník! Ty p*čo!
A to jsem z Karviné. Ale fandit jsem nechodila. To mě omlouvá. Snad.
Kdyby jenom mumie.
Ale třeba poškozené ledviny nebo melanosarkom. Ale já jsem jak černá kronika, když učím tu patologii. Tak vidím spíš to horší, no.
Tak teď už to dává smysl. Eon má peněz dost.
Ale jak jsem psala, už přispívám léta. Ale dárců není samozřejmě nikdy dost.
Ten váš předchozí příspěvek byl trochu zavádějící - jako, že stačí Septonex a problém vyřešen. Aspoň na mě to tak působilo.
Už jsem psala. Úžasný pesa a skvělá panička!
když zevnitř mi to nejde,když skoro nepiju🙄 A před sluníčkem se nechráním vůbec..v tomhle jsem opravdu strašná
Jste strašná.🌹 Nechci vám do toho kecat, ale nepít a nemazat se proti sluníčku fakt není dobrý nápad. Ono vás to jednou dožene. Ale to asi víte.
Jasně. Proto jsem to napsala - i se stránkou, abys zbytečně netápala. Je to dlouhé vlákno.