25.05.2025, 13:49:34 xxx.xxx.147.163
jen shiby odchovava v Ceske lipe a frbuly v Praglu …
V posledním inzerátu byly shiby z Prahy…
jen shiby odchovava v Ceske lipe a frbuly v Praglu …
V posledním inzerátu byly shiby z Prahy…
A vy jste kdo?
tak to snad trkne každýho
Netrkne. Někdo, kdo se vůbec neorientuje, netuší.
Mně spíš zaujala PP shiba inu za 6 000. A fríský kůň za 30 000 - toho jsem nahlásila jako podvodný inzerát.
Jezevec nemá kulatější stopy - na zadních rozhodně ne.
Ani velikost na lišku nesedí - pokud nemáte nožku jako Popelka. Ale pak to vlastně neodpovídá ani tomu mývalovi.
Nicméně nejsem indiánský stopař. Takže můj názor není směroplatný.
Pes z IKEI 😄👍Prostě jógin, no.
Anonymní:Mýval přeleze plot snadno.
A zadní stopa mývala by to teoreticky mohla být. Nevím, kolik se jich u nás v republice volně pohybuje.
.mlok
Mlok skvrnitý alias salamandr. Toho si nespleteš.
Sardullah:Á…honorace, měli kombíka😂…no tak my měli nekombíka..🙄
Jo, honorace. Oba rodiče úředníci v hornickém kraji. Když brali havíři výplatu, do obchodu se nechodilo - neb bylo všechno vykoupeno.
Na lišku mi přijde ta stopa moc dlouhá a úzká. Jezevec?
a moje teta měla trabanta
Naši ho měli svého času taky. Kombíka. A se sestrou jsme jako malé jezdily v kufru. Bez jištění. Skoro 50 let zpátky.
Máš SZ.
jestli se to dá někde najít?
Dá. Našla jsem. A podívám se. Uvidím, jak to budu vnímat po 40 letech.
Jenom nečtou. Prostě se ulakomí na psa zadarmo a nevidí, neslyší.
Já jsem zase Reni nějak nezachytila, že máte nového kocoura
Ano, z útulku. Archibalda III., kterého jsem si pořídila loni o prázdninách. Ale spíš by se měl jmenovat Čert a Katastrofa a Živelná pohroma.
Fakt koule, ze které padají granule. Byla asi rok ztracená a najednou ji odněkud likvidátor vyštrachal.
tak je to rostlina, která snese málo světla
Ve škole očividně vyhovuje severovýchod nebo cokoliv, co není na přímém slunci. Ale světlo tam je.
Nevím, jak monstera, ale lopatkovec a tenura ocení světlo. Ne přímé slunce, ale prostě světlo.
Ve škole nám jde lopatkovec úžasně u okna na severovýchod - obecně jsem zaznamenala, že tahle strana kytkám svědčí (+ jihovýchod).
Tenuru mám doma teda na jihozápad, asi 2 metry od okna a roste statečně, zastavila se asi na 130 cm.
lopatkovec-
Jo, ten je perfektní. Ale musela jsem ho nedávno odnést do školy, aby se vzpamatoval. Můj nejnovější kocour s ním nebyl kompatibilní. Včera jsem se vrátila z maturit a z bytu jsem měla kůlničku na dříví. Je to můj pátý kocour, ale žádný z jeho předchůdců nebyl takový škodič a likvidátor.
Ale najednou “se zjevila” koule na granule, takže už mám zase dvě.
Já se neumím ovládat
Tak to je jiná.🙂 Kytkoholik je problém.