Ufff, tak naděje ještě je! 🍀
Ufff, tak naděje ještě je! 🍀
Psala jste, že mažete Mastivetem…
Ne, to jsem nikde nepsala.
Chlazení mi dělá velmi dobře - stále je tam obří otok a zánět.
To je mi líto Míšo :/
No tady malinko sprchlo k ránu, potřebovalo by lejt aspoň dva dny v kuse, tráva je zas úplně spálená, všude se práší… Ale vzduch je dneska super 👍
Jako ona je fakt boží - mops ve funkčním obalu. Jen by mohla být trochu míň namachrovaná 🙂
A ještě asistent Vasil - tohle je mopsí specialitka, za všech okolností se motat pod rukama, i když má páníček v ruce palici…
Jooo taky je teď u nás hlodací období, Barča se rozhodla, že mi tu rehabilitaci prstů osladí a postupně mi částečně zlikvidovala molitanový míček, ortézu a chladící návlek na prsty ten zmizel úplně…
Tak jsem to včera zvládla, sedla sem si na morgáně a trošku jsme popracovaly v kroku a dokonce i párkrát naklusaly. Prsty ok a musim říct, že Nickova práce je teda sakra znát, to bylo svezení!
Mastivet chci na svůj prst!!
Tohle je těžký… Když to vezmu podle sebe, tak už taky nefotím, protože: ve vybavení mám min. 60k, když jsem jela fotit někam do stáje víc koní najednou, tak to je klidně celý den práce, ale potom to je asi 3x tolik času ještě stráveného nad úpravou fotek (to už si klienti většinou neuvědomí). A samozřejmě náklady na cestu. A kdybych měla svůj čas počítat třeba jako mojí hodinovou sazbu v zaměstnání, tak to nikdo nezaplatí. No a kdybych se tím měla živit? Tak do měsíce umřu hlady…
Jako ty jdeš fakt zalejvat beze mě?!
Ona je fakt černá verze naší Barušky 🥰
Zkuste Omara:
777 687 624
Hm, tak fyzio mi koně rozhodně ještě zakázala, chjo…
Všichni zajíci totiž byli u nás ;)
Taky chodíme ráno v šest, dneska byla skoro zima (asi 11 stupňů), já frajerka jen v tričku, takže jsem se domů vrátila náležitě osypaná a s puchýřema 🤦♀️
Včera jsem si na prstech vyrobila buddy taping a zkusila sednout na kolo a šlo to! Nic nebolelo! Pohrávám si s myšlenkou, že si sednu na koně - zatím jen na Dadličku, to je jistota a když to půjde, tak začnu aspoň v kroku krotit morgáně. Ono na tom kole to je těma prstama obrácenej pohyb, než s otěžema v ruce, tak uvidím…
Mezi holkama to občas zaskřípe, ze strany Elišky, jinak jsou v pohodě.
Tak Ploužnická smečka má dnes výročí, před rokem dorazili placatí smradi 🤭
Na zahradě pak bezpečně poznám čí h..no je čí?
Zrovna jsem se tomu tuhle smála, jak má každý svůj “podpis” 😀