Díky, granulovaný seno je taky ve hře. Takhle na první pohled tam vidím hrozně moc sacharidů, ale nevím, kolik má naše normální seno, tak to asi stejně budu muset risknout…
Díky, granulovaný seno je taky ve hře. Takhle na první pohled tam vidím hrozně moc sacharidů, ale nevím, kolik má naše normální seno, tak to asi stejně budu muset risknout…
To právě není dostupný - myšleno tak, že bych pro to musela jet 50 km. Ale už je to cajk, obstipace se uvolnila, už srajdí (y)
No poslední kolika (ne u Dadly naštěstí) trvala pět dní, tomu se snad vyhnem… Teď sháním narychlo něco dostupnýho, z čeho jí můžu dělat mashe.
Ještě kapeme dál.
Tak Dadlička v noci vyrobila celkem obstojný ho*no a ráno vypila dva kýble polívky 👍🏻
Teď jsem dokapala, uvidíme ráno.
Dostala sondou do žaludku 15 l vody a teď kapeme druhých 5 l fýzáku. Střeva sice jedou, ale od dopoledne žádnej bobek…
Dámička má koliku. Držte palce…
U nás se krájí “vojáci”.
Psům od stolu nedávám, nesnáším, když žebrají. Vždycky to všichni rychle pochopili.
Taky myslím no… nebo třeba ameriky, to jsou pálky a ty lidi to daj, protože to jsou blbuvzdorní koně.
Barušce jen to nej!!
…nebo se spokojí se základy a budou se s koněm “mordovat ” sami a cena bude podstatně nižší…
A to třeba mně, ač rekre jezdci, by naopak vyhovovalo. Protože mě baví se s koněm posouvat a ne kvůli závodním/sportovním ambicím, ale prostě proto, že mě to baví. A takových lidí mám ve svém okruhu hodně.
Já zdaleka nechodím takový treky (a ani nikdy nebudu), ale teď na dovče jsme nachodili asi 15 km denně, já jediná v BF a jediná v pohodě a bez puchýřů 🙂 Nohy teda bolely (ale to všechny ostatní taky), ale hlavně proto, že jsme chodili převážně po betonu.
Určitě ano, pro mě pudloidní vořech 😀
assil:V USA se na chovnost nehraje, může si tam krýt kdo chce co chce jak chce, jedině jak jsem psala členové klubu mají nějaký etický kodex k chovu.
PP na štěňata se tam automaticky nevystavují, jen se štěňata zapíšou, přímo papírový PP obdrží chovatel nebo nový majitel jen na vyžádání, takže fakt to takto je, že třeba až nový majitel si žádá o vystavení PP, protože prostě se za to platí. Většina majitelů žádný papírový PP k psovi nemá.
Právě jsem se odtamtud vrátila. Překvapilo mě množství tamních psů, ale ještě víc to, že 90% z nich byli pudloidní vořeši všech velikostí. A to v destinaci, kde by člověk spíš čekal všechno “značkový”. Takže tam se na nějaký plemena, natož papíry, fakt nehraje…
Kdepak, obě dámy s couračkou.
Po týdnu zdravím osazenstvo. Tohle mi chybělo ❤️
Díky, ale mně se tam vůůůbec nechce. Jedinej důvod k těšení je, že vypadnu z práce, kde teď trávím nepřetržitě vč. víkendů už druhý týden, včera jsem dorazila domů v deset v noci… Tak z toho aspoň zdrhnu…
Jakože jste odjela s klíčema na střeše až do Prahé a neztratila je??? Nechápu!
Pan Bečka. I když on vlastně není kočka, on je převlečený mops…