Taky si myslím, že najdeš místo kde si Tě budou vážit !
Finančně to nikde horší být nemůže, blbý je, že seš zvyklá dělat práci, která má smysl, ta se hledá obtížněji…
Taky si myslím, že najdeš místo kde si Tě budou vážit !
Finančně to nikde horší být nemůže, blbý je, že seš zvyklá dělat práci, která má smysl, ta se hledá obtížněji…
Mi:Moc pěkné čtení.Můžu se zeptat co jsou zač ti dva "žlutí ?
Jé 😊, moc Vás zdravím, dlouho jste tady nebyla !
Ti dva žlutí jsou podvraťáci, zády stojí devítiletý Gučák, potomek “žlutých psů” z Maroka, přivezla ho v břiše fenka fenka technařů, kteří tam cestovali . Ten co si hraje s Framíkem je Dorouš, jsou mu dva a něco, máma je potomek švýcarské s PP a belgolaba😅, táta borderka s NO .
Takže samá opravdu nechtěná a prý rychlá 🤣 spojení, ale kluci jsou super .
Teď se velikostní poměry už hodně změnily, Fram oba hodně přerostl .
Mi, často si na Vás vzpomenu, jestli jste přece jenom nepřehodnotila svoje rozhodnutí a nepořídíte si nějakého malého pejska..
Jano, to je děsný, soucítím s Tebou, ale vypadá to, že lepší už to u vás nebude .
Nejhorší je, že takové toxické prostředí se podepisuje i na fyzickém zdraví. Ach jo 😔
Tak všechno je věc poptávky a nabídky. Průměrný plat na ZŠ je teď,koukám, 33 tisíc, tož nemůžeme čekat nějakou zvláštní hitparádu, prestižní povolání to opravdu není . Přesto znám řadu učitelek, které svojí práci dělají se zájmem a láskou, chlapi si takový koníček většinou nemůžou dovolit .
U nás letos vrabec ani jeden 😢
Přesně tak, hodně náročné studium, hodně zodpovědnosti, hodně stresu , hodně administrativy , už se jim to holt za tyhle peníze dělat nechce .
Asi to měl být takový exemplární případ .
Té tygřice je mi moc líto 😔
Na fotce to tolik není vidět..
Opravdu se bojím vyjít ven, jsou to velký kusy ledu, co padají že střechy, ani psy nepouštím .
Opravdu se bojím vyjít ven, jsou to velký kusy ledu, co padají že střechy, ani psy nepouštím .
U nás ze střechy padají rampouchy ( Fram to pozoruje z okna) a já bojím vyjít ven. Nechci umřít jak v nějakým hororovým filmu 😅 !
assil:Podhodnocený mzdy jsou u nás všude, takže že jsou i u doktorů je normální.
A co se týká těch přesčasů, tak prostě jako všude jinde kontroly a pokuty a přestalo by to.
To že jim to stát toleruje, ale jinde ne, s platama nijak nesouvisí.
A ono stejně většina těch přesčasů jsou že spí a dvakrát za noc dojdou k nějakému pacošovi.
Podle mě to je jen zpovykaná honorace, který ještě nedošlo, že tyhle časy jejich nadřazenosti už skončily.
Kontroly a pokuty za přesčasy ? No, to by pak ovšem v nemocnici žádní lékaři v noci nebyli.. Měli by osmihodinovou pracovní dobu, jako všichni ostatní , to znamená, že za den by se v nemocnici vystřídali tři lékaři, třikrát osm..
Jsem z lékařské rodiny, tak dobře vím, jak jsou ty noční při kterých se podle Vás nenadřou, příjemné pro doktory i jejich rodiny, například děti .
Jenže časy těhle sebeobětujicích se lékařů už končí, mladší generace chce dostat za svoji práci normálně zaplaceno, mezi doktory je mnohem víc žen, které se potřebují věnovat rodině a ne trávit čas v práci .
Píšete, že časy jejich nadřazenosti skončily, já mám spíš pocit, že končí časy dobře dostupné zdravotní péče , protože doktoři už nechtějí dělat otroky .
Nojo, jak už jste psaly, i majitelé chovných stanic můžou být množitelé .😔
Jako každý, kdo chová v první řadě kvůli zisku .
Zrzavci:Neni.
Je to lední medvěd, ona lže 😀
Jasně, všichni víme, že je to medvěd. Ona lhát musí, jináč by jí ho odebrali, jako Vémolovi tu tygřici..
Takže pšššt a všichni používáme krycí jméno " pyrenejka” !
Vy nás teda napináte !
Moc se těším !
Canko, to je teda hrozný !
Doufám, že léky zaberou a ten úžasný parfém na prádlo vyhodíte!
Ať je Vám brzy lip !🌷
Pořád nějaký hnusy hnusný tady lítaj 😬
To je fakt 😊
Myslím, že mě by určitě takovýho Frama ( briarda) nedali . Že jsem moc stará, pes moc velký a mladý, mám psů moc a nemuseli by si sednout, nemám domáctnost bez dětí, jsou to většinou velký lustrátoři .
Ta předposlední fotka je nejlepší, opravdu vypadá jak lední medvěd 🥰
Neuvěřitelně vyrostla 😲
No, jak myslíte, moje zkušenost je taková, že v útulku je dnes těžké sehnat jakéhokoli psa, natož s PP a trochu povahově normálního..
Ale na fb skupinách se nepohybuju, tam by to třeba šlo .
Pořizovací cena je stejně úplně směšný zlomek toho, co člověk za psa utratí , navíc ani útulky a psí spolky nedávají psa zadarmo .
S skoro všichni jsou kastrovaní .