Aktuálně: 2 741 inzerátů262 227 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

Doron

Doron
Doron 08.09.2025, 13:07:45 xxx.xxx.166.146

Řekla bych, že koně už byli v letadlech na cestě domů.

Průměrná cena těch koníků je prý tak pět milonů euro..

Majitelka závodiště Vítková ( exmanželka miliardáře Radovana Vítka) tvrdí, že o tom nevěděla.

V každým případě je už asi jasný, že ohňostroj byl ilegální a byl jiný, podobné se prý dělají na formuli 1 a podobných akcích.

Mrzí mě, že Framík teď asi bude mít reakci na výstřel, jestli ne, bude to zázrak.

Mimochodem, dokážete odhadnout, jak jste od nás přibližně daleko ?

Doron
Doron 08.09.2025, 12:48:06 xxx.xxx.166.146

Nedovolte to !

Ségra mého psa na to umřela., můj to taky dělal a potom co jsem se dozvěděla, jaký to může být průšvih, už nesměl vzít dřevo do huby, vyděsilo mě to.

Absolutní a okamžitý zákaz.

Doron
Doron 08.09.2025, 09:14:56 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 08.09.2025, 09:01:08

Vznesli jsme dotaz na báňský i městský úřad., tak brzy budeme vědět. Max.pokuta milon, to pro ně nic není.

Tohle bylo moc. Stáje jsou opravdu v bezprostřední blízkosti a opravdu nic nevěděli. Že to bylo v předvečer dostihů, je už jen taková třešnička na dortu.

Ještě přemýšlím, jak jim udělat mezinárodní ostudu.

Doron
Doron 07.09.2025, 21:56:21 xxx.xxx.89.136
šavlozubka:

Takže to byl včera ten šílenej rachot. Jsem si říkala, kterej… (doplňte si vhodný vulgarismus). 

Vypadá to, že povolení báňského úřadu ani městské části neměli.

Doron
Doron 07.09.2025, 15:54:40 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 07.09.2025, 15:34:44

Štičí hlavy tedy mají🙂.

Na orientální ohňostroje tady opravdu nejsme zvyklí, to je zase úplně jiný level, opravdu strašný. Bylo to jako bombardování.😅

Nechápu, že jim to povolili. Asi řeč peněz.

Doron
Doron 07.09.2025, 15:11:32 xxx.xxx.166.146

Dám sem dneska výjimečně pár fotek koní, i když se mi moc nepovedly.

Byl u nás šampionát arabských koní, veřejnost měla přístup, ale akce nebyla propagovaná, byl to spíš takový mejdan katarských, emirátských a saudských šejků, spojený s obchodem. Byli tady i evropští koně, ti se posuzovali zvlášt.

Byla to možnost vidět nejkrásnější arabské koně na světě, tak jsem byla šťastná, že mám tu možnost.

Jenže oni tu akci zakončili naprosto brutálně hlasitým ohňostrojem přímo na ploše závodiště, tak dvěstě metrů od nás. Lekali se i lidi a zvířata deset kilometrů daleko a mysleli, že je to u nich. Nikdo to nečekal, informaci nedostali ani trenéři dostihových koní, co jsou tam ustájený. Byli jsme zrovna na zahradě zavírat kachny, když to vypuklo, nic ani vzdáleně podobnýho, jsem nezažila. Ani o silvestrovský půlnoci na Václaváku, bylo to jako Armagedon.

Psi úplně vyděšený, Gučka se třásl ještě tři hodiny, Fram poprvé v životě nechtěl žrát, Doron byl naštěstí se synem na čundru, přitom Fram je s ohňostroji a petardami v pohodě. Teda asi už bych měla mluvit v minulým čase☹️. To prostě nemohl pes bez sluchátek na uších ustát. Kachny se trochu potloukly, ale jenom jedna kulhá, tak snad dobrý.

Něco tak barbarskýho, nekulturního a arogantního jsem neviděla.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Doron
Doron 06.09.2025, 10:58:10 xxx.xxx.166.146

Tak to asi raději ještě chvilku vydržte, krmit třikrát denně, já už o něj mám strach, je to strašný pechfógl..

Jinak chápu, moji psi, teda hlavně briard Fram, se taky chtějí nažrat jednou a pořádně, no ostatně i já k tomu mám sklony..🙂

Tak já poměrně pozdě večer vycenčím, pak nakrmím a hned lehnout a spát až do rána.

Taky nekrmím granule.

Doron
Doron 05.09.2025, 07:43:40 xxx.xxx.166.146

Tam je nejhorší, že psi na sebe v týhle situaci neupozorní, neštěkají nesnaží se dostat ven..

Doron
Doron 03.09.2025, 22:31:24 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 03.09.2025, 20:10:36

No hlavně, že se nebojí zkoušet nový rostliny.🤣

Mně je to jedno, ať si u svý zdravý výživy zůstanou ! Fitnesáci !😅

Slepice si teda rády daly  kousek masa nebo tvarohu třeba..a vůbec konzervativní nebyly, no aspoň si nebudou v budoucnu konkurovat..🙂.

Taky jsem si povšimla, že kachny jsou mnohem víc kolektivní než slepice a jsou na sebe hodnější. A že kačeny jsou děsně ukecaný a kačírci mluvěj tichým, něžným hláskem.

Dneska jsem měla dlouhý telefonát s mojí dcerou, probíraly jsme docela zásadní věci jako zdraví, opravu domu,  finance, různý organizační věci okolo vnoučat..a asi po hodině dcerka zcela vážně pravila : “ Mami, tak abysme přešly k důležitejm věcem, už jsem nastudovala, jak vybudovat to kachní jezírko..”🤣🤣🤣

Doron
Doron 03.09.2025, 21:30:45 xxx.xxx.166.146

Tak si to vyžádejte..

Moc na vás myslím, je to tedy pěkná polízanice.☹️

Taky se teda vlastně neví čím byla způsobená ta původní nemoc.., jestli nějakej hřebík perforoval žaludek nebo střevo, tak kde teď kurňa je ?

Tohle mi přijde, jak za krále Klacka, když mi před čtyřiceti lety jezdil ke koním doktor Krupil, byl vybavenej líp, vozil rentgen a odebral krev a poslal do laborky ..

Houby se v tom vyznám, nezbývá mi, něž držet všechny palce..❤️

Doron
Doron 03.09.2025, 17:09:38 xxx.xxx.166.146

Já v tomhle věku považuju za úplně nejdůležitější využít to, že nás štěně zcela přirozeně ( pudově) následuje. Tahle doba, kdy můžeme vzít štěně na volno ven ( teda jasně že ne na ulici) a nebát se, že se ztratí nebo uteče, se pak už nikdy neopakuje.

A když vás pes za všech okolností následuje, máte v podstatě i přivolání a to je nejdůležitější.

Doron
Doron 03.09.2025, 10:28:17 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 03.09.2025, 08:16:10

Já jim třeba chtěla dát trochu rýže, co zbyla po psem, i jsem to studovala a psali, že vařená neslaná rýže je pro kachny velmi vhodná a prospěšná, no oni si to nemyslej🤣

Doron
Doron 03.09.2025, 00:23:59 xxx.xxx.166.146

Indiáni se už hodně osmělili a začali propátrávat celou zahradu, prší, a tak mají pěkné úlovky.

Hodně si mě oblíbili, i když se jim nijak nepodbízím, zdají se mi dost chytří.

Jsou to ale striktrní zastánci zdravé výživy, suchý namočený chleba, rohlíky nebo nějaké zbytky z kuchyně to teda  nene, zato mi sežrali muškáty.😅

Vypadají, že jsou u nás šťastní.

Paní Zrzavcová moc děkujeme❤️, vnoučata jsou hrdá, že jste o Miloslavovi napsala knihu.🤣

Doron
Doron 02.09.2025, 11:11:54 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 02.09.2025, 10:51:15

Tak ty hodně uznávám.🤣

Doron
Doron 02.09.2025, 10:43:26 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 01.09.2025, 07:26:10

Není on spíš brabantík 🙂?

Jinak doufám, že už je Vám líp !

Doron
Doron 02.09.2025, 10:36:44 xxx.xxx.166.146

Ivus, to je tedy trápení.

Tak ona, chůdě, skoro umřela a zažila dost bolesti, je v rekonvakescenci, tak možná organismus šetří síly. Taky to v dutině břišní ještě nemusí ( nemůže) být ještě úplně v pořádku a možná ji ducance do vemínka v břiše bolí i když to nedá najevo.

Pamatuju, že babička kravkám když nemohly pustit mlíko, masírovala vemínko několikrát denně teplýma, nahřátýma rukama a ( zpívala jim😊, na to byly zvyklý při dojení) a spařovala do škotu nějaký bylinky od “ úleku a od bolesti”.

Moc držím palce!