tetrivek:Fotila kolegyně
To je neuvěřitelný! Byla jsem strašně unavená a všechno zaspala.😞
tetrivek:Fotila kolegyně
To je neuvěřitelný! Byla jsem strašně unavená a všechno zaspala.😞
U nás se stal zázrak a všichni psi v našem lese jsou na sebe tak hodní! Ťuk ťuk ťuk!
Potkali jsme sympatickou paní s mopsem a fenkou italského vodního psa, chtěla ji socializovat s velkými psy, tak jsme šli spolu , fenka se krásně osmělila .
Ještě jsme se míjeli na volno s barvářem a taky úplně v pohodě, vychovaný pes, co se umí ke psům chovat.
A Framík se naučil chodit u nohy bez vodítka!
Povídám mu “ u nohy” ( “k noze”mám vyhrazený na cvičení poslušnosti) a on se přiřadil a šel jak ovce , asi půl kilometru přes ves. Já to nechápu, ještě včera to neuměl , asi mu nějak skokově dozrává mozeček. 🤣
Aluško, Vy jste strašnej střelec!
Ještě se dá hodně zachránit, fyzio cvičení na to je, ale poskakování to není.🤣 A ledovat byste měla, když je to horký, několikrát denně, mraženou zeleninou zabalenou v ručníku.. A dobrý široký boty a různý pomůcky, který drží palec ve správné poloze existují..
Bych Vám do toho nekafrala, ale moje trenérka mi to opravila , jakože úplně , byl to téměř zázrak .😇
Hihi, mít to Váš pes, už to tady všichni řešíme, ale u Vás: “ Ještě můžu chodit.”🤣🤣🤣
Ph:Particka - venceni pred snidani v trave🙂
Krasne nedelni rano se musi vyuzit😀
Vzala bych si tu porci s vařenými vejci.
Milá Bobčo, já vůbec nezaregistrovala, že jdete na operaci..
Držím palce moc moc moc! ♥️
Ať Vás to nebolí, rychle se to hojí a zvládnete čtrnáct dní nicnedělání, na to nejste zvyklá! 😊
Rozhodopádně ! 😊
Tak nebylo bylo v Americe? Tam jsou lidé žalobami posedlí..To je jejich národní sport. 😅
Jsem ráda, že mám hodný a rozumný psy, tím bych to asi shrnula.
To si nemyslím, že by psy nesnášeli pach alkoholu, ale opilý člověk se někdy divně chová.
Můj první pes , německý ovčák, přímo hospody vyhledával 🤣, v době, kdy jsem byla ve škole, ho venčil náš hodný soused, pan Koloc, a po vycházce zřejmě ještě obrazili všechny tři hospody v okolí. Když jsem pak chodidla se Sandym po vsi s kočárkem, bylo mi divný, že míří do každý hospody, jde přímo do kuchyně a všude ho srdečně zdraví : “ Dobrý den, pane Sandy!”
V každým případě mi pes, který někomu urve kus tváře a ještě jí sežere, úplně cajk nepřijde, ale možná jsem moc uzkoprsá..
megi-the-pes:
Tak pán je silně teritoriálně agresivní, znám to, měla jsem kavkazáka. 😅🤣
To bude úplně jiný život, bez bolesti !
Jste dobrá, že jste se odhodlala.👍
Ať Vás to nebolí a dobře se to hojí ! ♥️
Vždyť jezevčíci se vždycky hrdě umisťovali na prvních příčkách statistik pokousání člověka psem.
Akorát jak jsou malí, nebyly to smrťáky.
Vy jste taky marůdek ? 😞
Ať se Vám to dobře hojí a jste brzy doma! 😊
Úžasný! Moc Vám gratuluju! 🥰
Sarah01:Myslíte, že by to fungovalo i na patní ostruhu? 🤔
Na to je nejlepší rázová vlna. Výrůstek se rozbije a odplaví postupně .
Děkuju za osvětlení. Už to vidím.
Je to tedy instucializovaný sadismus.
Je to trest , ne nějaké bezpečnostní opatření., to by vypadalo jinak.
No, Česko je pořád dobrá země k životu.
Je to sadismus v krystalické podobě. Jak jsi na to narazila?
Je to vězení? Nebo psychiatrie? Nebo vězeňská psychiatrie?
acher:Měla jsem po babičce takové ty klasické co se zavazovaly za krk a okolo pasu a nosila jsem je coby podstatně mladší,ale už nejsou a jiný už jsem si nepořídila.
Tak jsem koukala a ještě jich v šuplíku pár mám!
Nejkrásnější je oranžová, s vyšitou rybou a kočkou, ta se nosí jen na Vánoce. Jako.., je opravdu šik !🤣
Jak, že není jako Vy?
Chce stejnýho pejska jako maminka.😅
Ale možná se bojíte, aby se holky v budoucnu nepraly?
megi-the-pes:Jste zlý!
Nene! Já jsem jen zvědavá! Už máte mimi doma ?
Varaxi, moc gratuluju! 🥰
Za mě je šestinedělí dost příšerné období, ale moc se o tom nemluví.
Nebojte, příroda to zařídila tak, že na všechno zapomete.🤣
Synáčkovi přeju do života jen to nejlepší , šťastný a spokojený život mu vinšuju ! ♥️