Joo, kde sou ty časy, kdy sem měl ksift samej pupen 😄
Joo, kde sou ty časy, kdy sem měl ksift samej pupen 😄
“dcera už má v polykarbonátovém “skleníku”okurky hadovky, velké, jako nakládačky”
tak to holt na tom světě je.. normální lidi už maj ve skleníku velký vokurky a blázni tam maj jenom trávu a kuřata 😄
raven_kix:Je to složitější, řešíme tady spíš ty, kteří anonymy zneužívají. Ale zase to poškodí ty, kteří píší jako neregistrovaní stále pod stejnou přezdívkou. Bude psát klidně stále z jednoho telefonu, ale jednou z domácí wifi, jednou v autobuse přes data a jednou z wifi v práci a bude mít 3 různé IP adresy a tím pádem 3 přezdívky. To se mi nelíbí.
Jediná varianta by byla, když nevyplní nic, tak tam místo Anonymní (neregistrovaný) napsat třeba Uživatel 34.125 (Neregistrovaný), to by asi problém nebyl… ale zpřehlední to diskuzi? Nevím…
když nevyplní nic, nepůjde mu příspěvek odeslat.. Anonymní, Anonym zakázat, pár prudičů vymyslí určitě něco strašně převratnýho, např. “Anonymní.” a pod. , ale hlavně normálně inteligentního anonymního tazatele to nenásilně donutí napsat něco normálního.. Já, kdyby někde psal tak mě těžko napadne napsat do jména/přezdívky Anonymní 🙂
Možnost přispívání bez nutnosti registrace bych určitě nerušil.. Netuším, jak to je při psaní nepřihlášenejch, proč je tolik "Anonymní",? To tam nějak vyplňuje automaticky? Já když se odhlásím, tak mi to tam předvyplní Jardu Pecivála.. Nejde vynutit zadat nějaký jméno s tím, že Anonymní Anonym a podobný nepůjdou zadat? Člověk už na to slovo je alergickej 🤪
Nápad s možností založit témato kam budou mít možnost psát jen registrovaný se mi líbí 👍
Poznej deset rozdílů 🙂
Taky se mi porvali loni přes klasickej plot.. Netuším jak to dokázali se takhle zmastit.. Moje chyba, no.. Ještě ten den byl spor urovnán remízou ⴕ🐔ⴕ🐔
Tak ať to dopadne a hlavně pak dejte vědět, jak to dopadlo.. Já jedny koupil z druhý ruky párkrát použitý tady v Hradci od jednoho dědka, že prej měl na ně kurník moc ve stínu a nefungovaly mu. Dvířka sem pověsil doma na němýho sluhu a chodil s nima do koupelny do tmy a pak zas ven, jednou šly, pak ne, blbly strašně.. Dědka sem proklínal dostat ho do ruky uškrtim ho, pak sem našel návod na to výchozí nastavení štelovátka, pošteloval a od tý doby OK.. Dědek asi šteloval přede mnou 😄
to je hodně divný.. opravdu signalizujou správně podle stavu? napadá mě přetočenej provázek, ale to by signalizovaly správně se světlem.. zkuste pokroutit tím štelovátkem na úroveň jasu, jestli to na to nebude mít vliv, případně ho nastavit do výchozího nastavení(20 otáček ve směru hodinovejch ručiček a pak 5 otáček proti směru).. Po zapojení baterií by měly malej kousek sjet dolu a pak se úplně otevřít.. Zkontrolovat tu spodní kladkopáčku, jestli chodí volně a kulička s uzlikem je pod ní, ne uvnitř.. Ono toho s tím asi moc vymyslet nepůjde, není tam nic, co by se nechalo zkontrolovat, poštelovat 😕
Některý kusy podle fotky vypadaj “neporušeně/nesežraně”, jak sou zabitý? Hlava, krk? Máte je spočítaný, zmizelo něco? Tipoval bych taky potkany, ale to množství za noc? To mi nějak nehraje, to by musela bejt potkaní familie jako prasce.. A z ničeho nic najednou takovej masakr od potkanů se mi nějak nezdá.. Spíš útok nějakýho predátora a potkani se pak na zbytku přiživili..
U mě by slípku měly pro klid duše uvařený kočky, já osobně bych si ji nedal.. Holka je nespíš jedlá, ale přeci jen, taková bída tu není, abych jí nějak řešil s paprikou a smetanou 😄
list:Díky moc, zadařily se mi ty velsumky. Zítra založím líheň a začnou tři týdny modlení 🙂
tak to je paráda.. zdrobnělý velsumky sem chtěl nejdřív, než sem "objevil" wyandotky.. tak ať se daří a průsery se zdaleka, ale zdaleka vyhejbaj 👍👍
4.4.2025 14:00 nasazeno, letí to..
Světlý sou moje prdelky a tmavý sou koupený nosný hybridky zo Slovenska.. Zatial něnesů, až čosi něskoro 😄
Osychaj z líhně, ležej a nahřejvaj hlavy tohle vystrčilo prdelku, že prej je to lepší žůžo 🙂 Kdyby mělo nohy v protisměru, už by se kamarádilo s kocouřím žaludkem 🙂
Jak v protisměru? 😄
Prej hlava nahřátá už dost, teď ještě druhou stranu 🙂
list:Update k mému plánovanému líhnutí, když už jsem ho tu začal řešit veřejně. Vejce nebudou ☹️ Oba chovatelé mi odpověděli, že nejsou schopni dodat, jeden ještě nerozdělil hejna a druhému uhynul kohout. Tak se poohlížím po jiných, ale už mám nejvyšší čas založit líheň. Nabídka ale není bohatá, no, je celkem pozdě. Tak se dnes na schůzi ZO optám předsedy, zda by mi neprodal nějaká od svých velsumek (snad má zdrobnělé) a nebo koupím ty zdrobnělý australky.
hmm.. tak to je na pytel... znám to moc dobře.. člověk se těší, plánuje a pak… přeju ať seženete 👍
auu, že se nestydíte 😄
Anonymní:S těmi vrabčáky to není tak jednoduché. Krmítka u drůbeže jsou jimi obalená . Všechno je od nich znečištěné trusem. Oseté záhony vypopelené, vysázené sazenice salátu sežrané. Kdybych věděl jak je odradit nebo i likvidovat šel bych do toho.
Může bejt hůř.. Mě slepice žerou s obrovskou chutí vrabců bobky 🤮 Bůh ví co přitáhnou za nemoci..
Spíš by mě zajímala ta teplota v Brinsei - 37.9°C? Sám výrobce doporučuje 37.4-6°C,mám odzkoušeno 37.7°C.. Potíráte tím rozdíl v době nasazení v jednotlivejch líhních, nebo to má jinej důvod?