Murray:Zdravím všechny po delší odmlce, číst stíhám, psát už minimálně..Efe - závist a samozřejmě přeju moc, po dnešním pracovním dni chci jít do důchodu nejpozději tuto středu a to s okamžitou platností 🤣 Zoran je božan, poníci jsou poníci (pevné nervy velice obdivuji, jsem hroutící se typ, bohužel, takže bych se zhroutila, už několikrát) a moje kobyla je čúza všech čúz, jak jsem tu před časem psala že kulhá a háže hlavou tak přijel veterinář, že na jízdárně ve volném pohybu předvedeme jak kulhá a hází hlavou. No kobyla si při vstupu na jízdárnu štrejchla čumákem o ohradník, což se jí nestalo ani nepamatuju, vodítko jsem ihned pustila protože by mě v tu chvíli uvláčela a v tu chvíli začal po jízdárně plavat vzduchem arab kříženej s lipicánem, který v pravidelných intervalech předváděl ukázkový slide stop nebo jak se tomu říká, u toho frkal až jsem se bála že se zajíkne, hlavu až nad oblaka střídavě s prdelí do vrtule. Ani jednou nehodila hlavou. Kulhání? Proč. Když tam takhle lítala dobrejch pár minut během kterých jsem si nenápadně hloubila nohou dolík do kterýho bych si zalezla veterinář konečně promluvil a sice : no pohyb má teda na svůj věk nadstandardní. Nic. Šla jsem pro ní, udělali jsme i tak rentgeny, bez nálezu. Na tvrdým pak totiž zakulhala, ať jí nekřivdím, ale opravdu leeeehoulince. Na kopytě pídí mini černá tečka, ale vzhledem k tomu co předvedla za rodeo to nic velkýho nebylo, takže domluvená kontrola po strouhání. Což bude příští týden. Házení hlavou - nula. Zuby v pohodě. Od tý doby hlavou nehází. Takže jestli jste nezkoušeli, šlupka od ohradníku se zdá být podceňovanou metodou 🤣
tak pri headshakingu s elektroterapia využíva, akurát asi nie pomocou ohradníka 😀