Odpověď na příspěvek uživatele Elisak z 25.07.2023, 12:47:17
..šaty mají tedy krásné a ty ceny na dnešní dobu velmi slušné …já si tedy všechny šaty, tedy na jednu svatbu a dvě promoce navrhovala sama a šíla mi je vždy velmi šikovná švadlena …mám hodně úzký pás a hrudník 70 objem a k tomu velké košíčky….no pes když jsem se vdavala tedy tehdy ještě nebyl, ale obě promoce už se mnou absolvoval….
Odpověď na příspěvek uživatele Poštolka z 23.07.2023, 09:18:24
….redukují nám holuby…léta jsme měli dva páry na domech, pravidelně vyváděly mladé a byli jsme holubů prosti….pak náhle zmizeli, vůbec nevím proč a houby nám na domech hospodaří tak, že vše pokalené, dostávají se u na půdy….moc mně to mrzí, měla jsem je moc ráda a žili u nás roky….
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.07.2023, 11:35:37
…..ja vždycky klepnu na ten odkaz od Megi v úvodu tohohle vlákna a dostanu se na jeho fejs…..bohužel to sem neumím skopírovat ten jeho příspěvek… zkuste to Vy….
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.07.2023, 09:19:55
….já vím, ale na ulici chodi běžně na vodítku a nikoho si nevšímá, takže to vcelku jde..jediný co je fakt nebezpečný je sousedovo buloid a toho Keli cítí na sto honů, takže mně na něj upozorní ještě než ho já vidím….
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.07.2023, 08:51:30
….ono si časem najdete i kamarady mezi velkými psy se kterými si lze vyhrát….Keliš má své chrti kamarady a tři zrzavce, kteří jsou opravdu něžní…a pak dva flety a miluje všechny rasly co mame okolo nás….na druhou stranu má jen časem prověřené kamarády a ty mu ku štěstí stačí….na cvičáku mezi velkými psy funguje v pohodě a oni také….
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.07.2023, 08:34:59
..tak ale zase malý pes vám léta bystří smysly jako zrak a sluch a též se naucite svižně se shýbnou a vyzvednout psa do výšky, pokud se blíží nebezpečí …
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.07.2023, 08:34:59
..tak ale zase malý pes vám léta bystří smysly jako zrak a sluch a též se naucite svižně se shýbnou a vyzvednout psa do výšky, pokud se blíží nebezpečí …
Odpověď na příspěvek uživatele Karolína z 20.07.2023, 07:56:55
….střední pudl….sportovní pes, doma nelina, není agresivní a zvládne celá rodina….anebo se jděte na ten cvičák podívat, dnes se tam cvičí všelijaká plemena…uvidíte je v akci, popovidate s jejích majiteli a pak se v klidu rozhodnete…popřípadě jděte na nějakou výstavu se podívat…..