..děkuju moc..no ladili no, bohužel to vyšlo takhle… naštěstí je to takový pracovitý pejsek….dneska už zase dělá dojem, že se válel nějakou dobu na kanapatku a že by se něco mohlo dít, kde se to bere v tak malým těle, je trochu mimo moje chápání….
..děkuju moc..no ladili no, bohužel to vyšlo takhle… naštěstí je to takový pracovitý pejsek….dneska už zase dělá dojem, že se válel nějakou dobu na kanapatku a že by se něco mohlo dít, kde se to bere v tak malým těle, je trochu mimo moje chápání….
..moc děkuji, vyřídím….
…je nadhernej, ať se vám daří spolu..
Diky, díky
..děkuji moc
..tak dneska se Kelišovi povedlo složit zkoušku ZZO3 podle NZŘ…i když body prabídné, pan rozhodčí Keliše pochválil pro jeho projev a šikovnost…a seznal, že zkouška je to těžká a že moc psů Kelišovo velikosti ji mít nebude a poté pravil, že se chce s Kelišem vyfotit…
.myslím že Elišák, ale nejsem si jistá….
…moc držím palce ať je jezevčinda brzo v pořádku….
.velká gratulace 🌻
..ten je kouzelnej…
..je mi moc líto….hodně sil…držte se🌹
..přimějte prosím hlubokou soustrast…🌹🌹
Acher, moc moc je mi lito, také jsem si prošla tímto obdobím a přeji mnoho síly, držte se🌹
..u nás probíhají manévry když jsme na chalupě a kočky jsou venku-doma jak je jim libo..jednou jsme takhle šli s motýlem v noci na procházku a když jsem se otočila, šli za námi ukázněně škarpou vedle silnice kočka i kocour, takže domů jsme šli motýl přede mnou a já za ním obě kočky v náručí vše komentováno mou sprostou samomluvou, ještě že bylo k půlnoci a doufám, že nikdo tehdy na návsi …a protože se to ještě několikrat opakovalo se stejným scénářem, musíme od té doby druhou stranou přez dvůr, lesík a dvoje vrata …tam nemají šanci přelézt nebo podlézt plot…otázkou je kdy na to přijdou a půjdou nám předními vrátky naproti než mi to celé obejdeme…
….no na STPR musel předměty vyhledat a jen oznacit bez přenesení…ale na speciálky používám jiné povely, takže to pochopil…no a Předmět, co jsem začala učit na stopy děláme doma a vy jste mně nevedla na to “ukaž”, což zase znal z označování lékořice bez přinášení v NW, takže také nakonec pochopil…no na zkoušce jsou ty speciálky hned po stopě, takže na stopě označí bez dotyku a po stopě na speciálkách nachází a přináší na povel “přines” a “hledej aport”…
…navíc pro mně úžasná výhoda, že se tyhle soecialky dají cvičit kdekoli, takže kousek od baráku v běžném provozu…no a přihlásila jsem se pro legraci na závody 8.11 na Břevnov, tak uvidíme jak to bude vidět rozhodči 🙂
…no he to jednoduché, jakmile podává předměty, tady pořad vlastní, které leží před ním, tak se pak vzdálenost odloženeho předmětu postupně prodlužuje a to až na 30 kroků…dělám to nejprve na velmi přehledném terénu jako je třeba chodník a pak na cestách, posekanem trávníku a tak podobně, mozna ze to profici uči jinak, ale ja to brala selský rozumem, že by to takhle mohlo být…navíc on přináší fakt cokoli, co tedy neni větsi a těžší než je on… ale jeho baví fakt cokoli co se mu ukáže..
..moc preju brzké uzdravení 🌻
…no já ho nesleduji…kynolog jsem nešika, ale psy jsem vždy odměňovala a odměňuju za každé přivolání…trestat za to že nepřišli mi připadá nesmyslné…no když se někde zapomněli a já pro ně stačila přilitnout, tak jsem je bez řečí připnula a rázně jsme odešli….
..ještě jednou moc gratuluju…ony ty klubovky nejsou vůbec snadné výstavy..