Pan Florian a Dar s jeho dietatom, mala ho vola Huncul 😂
Pan Florian a Dar s jeho dietatom, mala ho vola Huncul 😂
Vcera dostala Liska po cuni, pretoze ked nalievam vodu, to co stvara, to je des. Zda sa, ze pochopila, dnes mi dala aj nozicky. Akurat neodhadla, ze ked mame s Garonikom tuliacu sa chvilku, tak si nema ziadat moju pozornost. Tak ju kopol, chujko, ze to plaslo na celu dolinu.
Garonik vyzaduje ciste a dobre nastlate lezovisko, potom ho cele strategicky zaberie a drieme tam, aj si pospi.
Aj vase kone vyzeraju po noci ako by prisli z flamu?
Vsetkych som konecne odcervila, z Lisky vyslo co som cakala, lariev a lariev…ako, plne chapem, ze najomne ustajko je kompromis, ale odcervovat tym, co ma vet prave v akcii je prasarna. Uz mi to bolo jedno na jar, lebo som vedela, ze ju odcervim, ale…nah….ako, nebudem nikomu kazit ksefty, ale, naserie to. Larvalna cyatostomiaza fakt naserie.
Ale pohrabala som uz hovna?
Nie, som v lese, vyhovorka je, ze som isla po fotopascu 🙄
Oooooo, coze??
Ako si zabludila do tychto odlahlych koncin?
Alebo tchor.
Alebo niekto, kto ich striela a ze je takych ludi dost.
Jop, to je velka pravda, biotopy sa nivocia a u jasteric staci maly zasah a je koniec.
Osobne nechapem anglicky travnik, dlazbu a potrebu mat bazen…
Nooo, pohanka vzdy, ale ked uz je krv mimo cievne rieciste, tazko povedat, heparin je heparin.
Ale pohanku by som si dala 🤭
Hrabala som hovna dnes?
Nuz, zatial nie. Zato som zasla cez kopec na tajch Úhorná, ktory milujem.
Hodinu som plavala, ja ako nemam dozor, co ma zenie z vody, som schopna sa uplavat, az krce v nohach ma vyhnali von, je tu totiz o 5 stupnov chladnejsie. Zajtra podla mna nespravim ani dva kroky😂
Myslim, ze takto sa leto v Jablonove bude dat zvladnut, zajtra skusim rybnik v Hrusove, mozno.
Ale tajch je tajch, uplne ina voda, uplne iny wibe.
Na modriny Lioton 👌
Mlady strakaty hucul?
Prosiiiim foto a povod, prosiiiiiiiiim 💓
Vdaka 🤗
Nie som osetrujuci vet, ale tej kase by som postupne davala viac.
Absolutne si neviem predstavit benefit vlakniteho sena v KD takehoto kona.
On ma aj spomalene vyprazdnovanie zaludka?
Kamoska takto v Rakusku lieky vyberala, ale predtym radsej zavolala.
Mno, bola som tie deticky vybrat zo suda, lebo by tam skysli 🙄
Jop, ani jedna jasterica tu nema odhryznuty chvost, promenaduju sa tu 40 cm jasterice zelene, aj kratkohlave a murove a som za to stastna.
To je super, to zavidim.
Ja na jesen vezmem Garonika na kliniku na zuby a Liske vybrat aterom, co ma v slepej nozdre, uz teraz z toho grciam, neznasam prepravovat kone….
Hm, zda sa, ze pojdem dnes na seno a po ceste kupim prepelice, vyuzijem tu radu s pletivom v kurine 🥰
Chlapci su fesaci a velki frajeri, ze chodia takto po vystavach, samozrejme, cely tim ste frajeri 👌
Ten tmavy je nadherny ❤️
😂
Nuz, ja techniku nemam, workout mi nevadi.
Problem s vodou som vyriesila nakupom dalsej 50 litrovej nadoby, takze vcera som si doviezla cez 200 litrov z vyvieracky v Hrusove.
A nakupila napajacie nadoby s uskami, kedze drahy Garonik vylieva vodu, musim vsetky nadoby nejako niekam pripevnit.
A casom priviezt vanu, ktoru som nechcela, lebo som videla skarede poranenie na nej. Ale nebudem sa mordovat s vodou, aby ju milostivy pan vylieval!
Vcera som odcervila kone, hucule ok, poncle to pluli von, chjo, ale asi dostali dost, lebo v truse ponikov je uplny mordor.
Takze mozem cely den hrabat hovna.
Ale aspon sa pri tom opalim. A to se vyplati 😂
Nuz, ja ich prikrmujem cely rok, kdeze zabijanie.
Ale jedna taka rodinka sa mi utopila v kybli s vodou, co som zabudla v dzungli, boli uz dost naboptnale a smrdeli, takze uz kyble s vodou nemam nikde.
Mne nevadia, krmivo mam v sudoch. Akurat ze chodia vyberat vtakom krmitka, ale to az za sumraku.
Tato mladez tam naskakala cez den, no, su to este deti. Neverim, ze vyskocia von, budem ich musiet vyslobodit.
Aj pre tieto trable som rada, ze nemam susedov a som vysoko nad dedinou.
Macku by som si sem nikdy nedovliekla, bavi ma sledovat vtaciky a rysavky.
Dole su dve macky, ale tu hore je uzemie lisok, kun, tchorov a maciek divych, takze sem ani nepachnu, nastastie.