Aktuálně: 2 705 inzerátů263 077 diskuzních příspěvků19 186 uživatelů

Příspěvky uživatele

Horsana

Horsana
Horsana 29.05.2025, 13:00:15 xxx.xxx.234.24
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.05.2025, 10:46:58

No, neviem, asi preto, ze nasa traviaca sustava na nieco tak hnusne nie je adaptovana? Medved smrdi zivy aj mrtvy, mna z toho smradu napina na zvracanie, nie to este jest, bleah 🤮

Videla som dokument o nejakych lovcoch, co lovia medvede v zime, v brlohu, uplny brutal, tahali mrtvolu von konmi a brali iba kozu, tlapy a hnedy tuk, tie maju miesto v tradicnej medicine, ani tieto zocelene etnika to nejedia, snad cosi surove z neho zjedli na mieste, asi pecienku, alebo srdce, no maso nie.

A Europan aby to jedol? No tfuj!

Horsana
Horsana 28.05.2025, 10:35:48 xxx.xxx.51.17

Môjmu známemu zabil blesk tri, či štyri kone, kobyla bola gravidná.

Po zásahu neuhynuli hneď, nebolo to nič moc.

Plechový prístrešok v kopci. Ale už má kone zas, no má drevené stavby.

Ja mám blízko vedenie vysokého napätia, veľmi blízko, tak ale nič s tým neurobím.

Horsana
Horsana 23.05.2025, 21:19:19 xxx.xxx.234.146

Nuz, usli mi kone.

A tentokrat presli trat a skoncili pri hlavnej vypadovke. Nakoniec ich zachranili dobrovolni hasici a zmamy, ktory ma kone cez kopec a siel nahodou okolo. 

Dostali veceru a popravde, ani nejdem zistovat, kade vysli, lebo nevladzem.

Dnes sa tu blizko vraj pohyboval medved, ale tak tu isto nebol, rano pozriem stopy.

Ale pri kktinach ich nohy nebolia, to nie.

Vypinam si zvonenie a idem spat, na dnes uz stacilo konyskov pozehnane🙄

Horsana
Horsana 23.05.2025, 14:21:06 xxx.xxx.234.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.05.2025, 13:37:10

Vdaka, no tak o tesinsku kyticku sa oplati bojovat! 😍

Horsana
Horsana 23.05.2025, 13:09:50 xxx.xxx.234.146

Mraz???

TFUJ! ☹️

Mno, este ze som n3vysadila hokaido a cukety, paradajky ani nemam kupene este.

Zajtra mam volno, snad to stihnem, ma prsat, ale to nevadi. Snad stihnem aj planinu.

Horsana
Horsana 23.05.2025, 13:04:27 xxx.xxx.234.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.05.2025, 11:50:48

Vdaka, nesmierne to pomaha ❤️

No a je to absces, vyvali sa cez patku. On je ako Meresjev, ktory, ako stalo v tej knihe, si uz tak zvykol na bolest, ze ked mu amputovali nohy, tak ani nemukol.

No ale na vnutornej patke sa to vyvali, to som si ista, je vypukla a makka a ked som ju stlacila, Meresjev na mna pozrel. Tak to bude ono.

Saga- vyzuje z podkovy, z kopyta snad nie, och, nema narok. Kon je u mna v praci, takze no problem. Ale ak dozije, skonci u mne, to je jasne. Zatial vsade vyhlasujem, ze o rok jazdime, nikto mi neveri, pche!

On ma nenormalne vyvinutu muskulaturu, preto to vsetko ustal, si myslim. V noci musel lezat, lebo mal bok zaspineny, ale ci sa ocitol na zemi lebo si lahol, alebo spadol, to neviem. Kazdopadne noha s elefantiazou sa nijak extra nenaliala, zerie s chutou, zerie aj moje kase a pije teple napoje, to je jasne, ze to je bojovnik, hoci na dostihovej drahe nebol.

No, ale su aj ine drahy.

Horsana
Horsana 23.05.2025, 11:45:54 xxx.xxx.234.146

Spankova deprivacia u koni ma mnoho pricin, casto je to kombinacia fyzickych problemov a psychiky.

Aj Flora na nu trpela po zmene ustajnenia, no potom, ked boli vsetky kone vonku, tak spala vo vybehu a nakoniec sa to upravilo uplne a zacala si normalne lahat aj v boxe.

Pani, u ktorej je Lina absolvovala kurz Trust technic, ci nieco take a vie kona uviest do spanku tak, ze sa k nemu postavi a napriahne dlane. To som videla na vlastne oci mnoho krat.

Akurat teraz ale Capov organizmus proste bojuje s mnohymi vecami, tie kopyta, to je cesta predlha.

Vyzuje sa, dostane zabal na kopyto, hadam sa ten hnis vyvali. Akurat to proste boli a boli. Ak je to absces, ale asi ano.

Ja uz som tu vyzvu prijala, zase si ma nasla nejaka hajtra, tak to malo byt, nuz co sa da robit, budeme bojovat 💪

Horsana
Horsana 22.05.2025, 20:49:28 xxx.xxx.16.154
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 22.05.2025, 19:43:45

To tak nefunguje, on kon v zavese vlastne stoji na svojich, zaves mu ale zabranuje sa skacat na zem. Kon v nom nevisi.

Kazdopadne, nohu vie iba opriet spickou o zem.

Tak toto vobec nepotreboval, chudacisko, ach jo.

Tak snad je to “iba” absces.

Nah, je to uplne na prd.

Uplne.

Horsana
Horsana 22.05.2025, 17:08:48 xxx.xxx.51.17

Včera som tak rozmýšľala, či ma vôbec Capo registruje, či vníma, že tak nejak k nemu pristupujem inak než ostatní.

Včera som z neho trochu okefla prach, iba jemnou kefou a tváril sa, akoby som ho krájala nožom.

Dnes liezol z boxu omnoho lepšie, ako včera (ako, predstavujte si to tak, že už to nebolo príšerné, iba zlé), on potom už chodí relatívne ok a výbeh nie je ďaleko a ide aj kamoš naraz s ním a potom som na neho čumela cez okno, lebo ho vidím z kancelárie, hlavne teda čumím na tú sloniu nohu, ktorá ale pohybom, ktorý si on dávkuje veľmi nespľaskáva a to teda oni chlapci v tom výbehu fakt nestoja na mieste a plňas ešte treští oko aj na veci, na ktoré Enjoy už je zvyknutý.

A ako tak čumím nejakú tretiu hodinu, tak sa mi zazdalo, že nejak horšie chodí na tú ľavú prednú, čo bola jeho lepšia noha a potom sa mi to zdalo že je to ako už fakt blbé (akoby si tú bolesť v tých nohách prehodil, fakt divné) a vyšla som von zároveň s kolegom a Capo keď ma zbadal, tak veľmi jasne, priamo pozrel na mňa a zaerdžal, akože ty človek, chcem už ísť domov.

Kolega sa na tom nesmierne bavil a skonštatoval, že už si koníček našiel svoju ľudskú obeť, heh.

Tak to ma potešilo, ale tá hnáta nie, to fakt nie. Ký fras to zas je…hádam nie je duchom poník, že by sa schvátil, ale to by ráno neliezol lepšie, ako včera…neviem, no.

On keby si aspoň ľahol, ale neľahá si a trpí spánkovou depriváciou, tak už prišiel, s rozbitými sponkami, takže smola, nohám neuľaví, chjo…

Chjo….

Horsana
Horsana 22.05.2025, 16:20:06 xxx.xxx.51.17
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 22.05.2025, 12:05:55

Takto vyzerala moja noha po kopnutí poníkom, úúúplne identicky, hoci pravda ešte to opuchlo viac, Lioton si ale s hematómom poradil rýchlo a teda som to rozchodila dobre, lebo veď ako inak.

Ale je to hnus, tieto úrazy, prajem skoré uzdravenie!

Horsana
Horsana 22.05.2025, 09:45:49 xxx.xxx.234.134

Saga- Damicke blahozelam so vsetkymi svojimi chromakmi 💐

efe- aaauuu, to je pekne nadelenie teda. Ale pouzivanie lavej ruky pekne precvici pravu hemisferu, heh. Drzim palce a zelam skore zrastenie!

P.S. moje sediny si nie som schopna nafarbit uz mesiace. Ku kadernicke nechodim, lebo furt picung, ze dlhe a huste vlasy a je za to dokonca priplatok 🙄

A to mam polovicnu dlzku aj hustotu, nez v mladych letach…

Horsana
Horsana 22.05.2025, 07:11:10 xxx.xxx.16.154
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 21.05.2025, 15:35:59

☹️

Bola som v kralovskej jazdeckej cosi v Cordobe, na predstaveni.

Kone krasne, ale pozerala som hlavne na tie v boxoch, lebo je do nich vidiet z miesta pre divakov…mno…jeden hodinarcil, druhy hadzal hlavou, jeden neustale chodil po boxe, seno ziadne, iba nejaka nejedla slama, po predstaveni dostali jadro vsetci…

Nalesteny zmar to je, aj to co je na videu ☹️

Horsana
Horsana 22.05.2025, 07:05:26 xxx.xxx.16.154
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 21.05.2025, 21:08:56

OMG, tak to vyzera ako z hororu!

To je vyklbene, ci zlomene?

Au,au!

Horsana
Horsana 21.05.2025, 13:39:39 xxx.xxx.234.180

Saga, este som zabudla dodat, ze si netreba vycitat, ze ste na cobke nic nezbadali.

Oni su taki, velmi neukazuju bolest.

Pamatam cobku, ktora pri neslavne znamej strelbe polovnikov na Novy rok sice potratila, no prisla postojacky a iba blbo cumela.

Mala vstrel v stehne a vnutorne organy potrhane na sra#ku, majitelia neverili, ze niet pomoci, lebo proste iba stala.

Njn…

Horsana
Horsana 21.05.2025, 13:27:38 xxx.xxx.234.180

Capovi som zbudovala vybeh a strcila k nemu najzlatsieho valacha pod Slnkom. 

Aj sa krasne vola, Enjoy, je to doslova support animal pre kazdeho 🙂

Capo je chromy, ale Garonik rano na makkom dokonca zaklusal. Davam mu Aptoflex, tak to by bolo, aby za tie prachy nezaklusal, heh.

Obrázek
Horsana
Horsana 21.05.2025, 13:25:52 xxx.xxx.234.180
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 21.05.2025, 07:35:30

Juuu, krasne fotky a konysky 🤩